ΕΚΡΗΞΗ INFOCUS 4805!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές συνάδελφοι, έχω διαβάσει πολλά για τον 5000 και φαινεται πολύ καλός, απ' την άλλη δε μπορώ να ξεχάσω ένα Star Wars που είχα δει παλαιότερα σε ένα Sony 60 ή 10, (δε θυμάμαι ακριβώς) αλλά είχα εντυπωσιαστεί πολύ από το μαύρο του και την αναλογικότητα της εικόνας του, απ την άλλη ήταν και κουκλα-μηχανάρα αλλά δε γνωρίζω πολλά και προφανως θαναι ξεπερασμένος, αλλά είχα πάθει πλακα!

αμα σου αρεσε ο Σονυ να το ψαξεις το πραγμα απο μεταχειρισμενη πλευρα,
δεν υπαρχει ξεπερασμενος αμα επαθες πλακα,αρκει να δεις και τι αλλο παιρνεις
σ'αυτα τα λεφτα και αν παθαινεις ακομα πλακα.

Είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιαστεί κάποιος άπειρος από το μέγεθος της εικόνας που προσφέρει απλόχερα ένας προβολέας, όμως δεν είναι και σωστό κριτήριο για αγορά αυτό!
Θέλει ψάξιμο και μάλιστα "μπόλικο", αν σέβεται κάποιος τα λεφτά του και τα μάτια του σε συνδυασμό με τις προσδοκίες-απιτήσεις του. Μην ξεχνάμε οτι για να πάρουμε τον φτηνότερο "αξιοπρεπή" 1080ρ προβολέα θέλουμε το λιγότερο περίπου χιλιαρικάκι. Το θεωρείτε λίγο?

βρε παιδιά με τρομάξατε λίγο.....
έχω τον ίδιο προβολέα ακριβώς πίσω από τον καναπέ όπου κάθομαστε με την οικογένεια

Η έκρηξη να υποθέσω ότι είναι μέσα στο μηχάνημα ε? δεν πετάγεται τίποτα έξω?

Ο δικός μου έχει περίπου 1000 ώρες και δεν έχει ανοιχτεί ποτέ, υπάρχει κανά λινκ να δω πως μπορώ να τον καθαρίσω?

Απάντηση: Re: ΕΚΡΗΞΗ INFOCUS 4805!

Μην ανησυχείς για θραύσματα, η λάμπα είναι κλεισμένη σε κλουβάκι και δεν πετάχτηκε τίποτα έξω.

OK ευχαριστώ
λέω να δοκιμάσω το καθάρισμα, ε αν κάνω και καμια ζημιά ... δεν πειράζει, ώρα για καινούριο :smile:

Οδηγίες βρήκα εδώ
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=556431