Εκθέσεις τεχνολογίας φωτογραφικών και video προιόντων στην Ελλάδα

Σωστό αυτό, αλλά θα μπορούσαν να είναι π.χ. οι αντιπρόσωποι των εκτυπωτών ας πούμε, HP, Epson, Canon κ.λπ. Και όσοι προσφέρουν υπηρεσίες εκτύπωσης και προβολής, χαρτιά, κορνίζες. Να μην ξεχνάμε και το υπουργείο πολιτισμού το οποίο πρέπει να προωθεί τέτοιες ενέργειες. Αν όλοι αυτοί ενδιαφέρονταν, θα ήταν πιο καλή η προσέγγιση. Η δικαιολογία της "μικρής αγοράς" είναι ασπιρίνη, η Τσεχία ή/και η Σλοβενία που είναι σαφώς μικρότερες λειτουργούν σαφώς καλύτερα (γενικώς). Εμείς είμαστε παγκοσμίως γνωστοί για τις οργανωτικές μας ικανότητες... :cry: 🤣

Σωστό αυτό, αλλά θα μπορούσαν να είναι π.χ. οι αντιπρόσωποι των εκτυπωτών ας πούμε, HP, Epson, Canon κ.λπ. Και όσοι προσφέρουν υπηρεσίες εκτύπωσης και προβολής, χαρτιά, κορνίζες. Να μην ξεχνάμε και το υπουργείο πολιτισμού το οποίο πρέπει να προωθεί τέτοιες ενέργειες. Αν όλοι αυτοί ενδιαφέρονταν, θα ήταν πιο καλή η προσέγγιση. Η δικαιολογία της "μικρής αγοράς" είναι ασπιρίνη, η Τσεχία ή/και η Σλοβενία που είναι σαφώς μικρότερες λειτουργούν σαφώς καλύτερα (γενικώς). Εμείς είμαστε παγκοσμίως γνωστοί για τις οργανωτικές μας ικανότητες... :cry: 🤣
Συνταξιούχος είσαι στον ΣΕΚΑΦ έχει κενές θέσεις να βοηθήσεις , θες να ασχοληθείς ? :cool:

Λες να μην ρωτάνε τους πάντες από αντιπροσώπους , το θέμα είναι τι διάθεση έχουν οι εταιρίες να συμμετέχουν ως χορηγοί. :unsure:

• Like
Reactions: cacau
Μαζί σας κι εγώ, το θέμα οργάνωση αφορά κυρίως τους ενδιαφερόμενους (?) για προβολή... δηλαδή τους αντιπρόσωπους.

30 Νοεμβρίου είναι το photonet special day στο royal Olympic hotel στο κέντρο της Αθήνας. Ιδανική ευκαιρία για όποιον θέλει να δοκιμάσει εξοπλισμό ανεμπόδιστα. Είτε σαν επέκταση του τωρινού είτε ως αλλαγή. Εμένα - δυστυχώς για το πορτοφόλι μου - με βοήθησε αρκετά πέρυσι 😛

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: cacau
Περισσότερα και πάσο εισόδου εδώ: