ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

Η έκθεση για μένα είχε επιτυχία, είχε πολύ κόσμο, πήγα, την είδα και άκουσα, και πόσταρα εδώ τις απόψεις μου τέλος πάντων με τα υποκειμενικά μου κριτήρια, από την δική μου εμπειρία και βιώματα στον ήχο...

Η αποτυχία είναι στο γεγονός, που σχολίασαν κάποιο ότι δεν αγκαλιάστηκε από τούτο εδώ το φόρουμ, ούτε με την παρουσία συντονιστών του δικάναλου ούτε με τοποθετήσεις αρκετών μελών που είδα εκεί (και κάποιοι από το ΔΣ επίσης)...

Μην με παρεξηγείτε δεν θέλω να θίξω κανέναν προσωπικά.

Αυτό ένα πράγμα μου λέει ότι τούτο το φόρουμ δεν πολυενδιαφέρεται για τον δικάναλο και καθόλου για το hiend... το έχω επισημάνει πολλές φορές το έχω θέσει υπόψιν των υπευθύνων... αλλά...

να με συμπαθάτε δεν θα απαντήσω σε σχόλια επί του ποστ μου, είναι μια διαπίστωση και επιβεβαίωση των φόβων μου τίποτε άλλο...

Δεν θα την έλεγα υποτονική πάντως , απο ¨ μέσα " που την είδα για πρώτη φορά κουράστηκα αρκετά , σπάνια στις 2 ημέρες να υπήρχε στγμή να πάς χαλαρά για τσιγάρο ,,

και να πουμε για νουμερα που πραγματικά δεν έχω ιδέα εάν σημαίνουν πολυ η λίγο , την δέυτερη μέρα νωρίς το απόγευμα φύγαν και τα τελευταία απο τα 1500 φυλάδια που είχαμε , και αφαλώς πάνω κάτω όλλα τα δωμάτια περίπου την ίδια ροή είχανε ,

αυτό ..

Καλή επιτυχία Βασίλη (δε σε πέτυχα) (*)

(*) Σάμπως ξέρω τη φάτσα σου? :)

Δεν εννοώ τις πολύ ακριβές συσκευές. Πάντα υπήρχαν.

η ταπεινότατη άποψή μου είναι ότι οι διοργανωτές αδιαφόρησαν για το κοινό, με την μη παραχώρηση μιας "τιμής ένεκεν θέσης" τουλάχιστον στα δυό μεγάλα av φόρα.
Δεν θυμάμαι από άλλες χρονιές πόσες προσκλήσεις έκοβε πχ το avclub.

Πάντα πήγαινε κόσμος που δεν είχε επαφή με τα hifi μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτοί σίγουρα πήγαν.
Η νεολαία ίσως να έλειψε διότι η έκθεση στερήθηκε αυτής της "προβολής" που όπως και να το κάνουμε πάντα υπήρχε.

Κρίμα, διότι αυτό κάνει κακό στο χώρο εν μέσω κρίσης. Και να σκεφτείς ότι στην "δική μας" έκθεση οι διοργανωτές ήταν προσκεκλημένοι....

Περα του οτι κακως δεν παραχωρηθηκαν δωματια στα φορουμ δεν εγινε καμια απολυτως διαφημιση. Πολυς κοσμος μεχρι την τελευταια ημερα πριν την εκθεση δεν γνωριζε οτι θα γινει. Πουθενα τιποτα, μονο στο facebook, ουτε ραδιοφωνο ουτε καποια αφισα, τιποτα! Πως να ερθει νεο αιμα και νεο κοινο οταν ουτε οι "υποψιασμενοι" δεν γνωριζαν αν και ποτε θα γινει? Γενικα ειχε λιγοτερο κοσμο.

Απάντηση: Re: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

Περα του οτι κακως δεν παραχωρηθηκαν δωματια στα φορουμ δεν εγινε καμια απολυτως διαφημιση. Πολυς κοσμος μεχρι την τελευταια ημερα πριν την εκθεση δεν γνωριζε οτι θα γινει. Πουθενα τιποτα, μονο στο facebook, ουτε ραδιοφωνο ουτε καποια αφισα, τιποτα! Πως να ερθει νεο αιμα και νεο κοινο οταν ουτε οι "υποψιασμενοι" δεν γνωριζαν αν και ποτε θα γινει? Γενικα ειχε λιγοτερο κοσμο.

Ε ναι βρε Γιάννη, σου λέει ο μεγάλος θα το διαφημίσουν οι εκθέτες... δεν ξέρω αν σας αφαίρεσε βέβαια τη σχετική δαπάνη...

+++
Πέραν απο τα σωστά που έγραψε ο υπέρηχας νωρίτερα, θα ήθελα χωρίς να με παρεξηγήσει ο Chris1967 και χωρίς να τον θίξω προσωπικά, απλά για να μην μένουν "στίγματα",,, να του πω ότι "τούτο το φόρουμ" έχει ως σκοπό του την διάδοση του ΑV, και ως εκ τούτου τόσο το ΗiFi όσο και Ηi-End.

Του έχει επισημανθεί αρκετές φορές, θα έπρεπε να το είχε καταλάβει τόσο απο τις ανιδιοτελείς προσπάθειες των παιδιών που τρέχουν το φορουμ, όσο και απο τις εκδηλώσεις που επίσης ανιδιοτελώς και με πολύ κόπο, ήδη διοργανώθηκαν... εκθέσεις, παρουσιάσεις κτλ,, αλλά...

Να με συμπαθάς Χρήστο αν δεν σου απαντήσω με τη σειρά μου, σε σχόλια επί του ποστ μου.
Δική μου διαπίστωση είναι αυτή,,,

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

Του έχει επισημανθεί αρκετές φορές, θα έπρεπε να το είχε καταλάβει τόσο απο τις ανιδιοτελείς προσπάθειες των παιδιών που τρέχουν το φορουμ, όσο και απο τις εκδηλώσεις που επίσης ανιδιοτελώς και με πολύ κόπο, ήδη διοργανώθηκαν... εκθέσεις, παρουσιάσεις κτλ,, ,

εκτός από τις προσπάθειες που προανέφερες χρειάζεται και συμμετοχή μελών Νίκο.
Οι κατηγορίες δεν τρέχουν μόνο από συντονιστές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

εκτός από τις προσπάθειες που προανέφερες χρειάζεται και συμμετοχή μελών Νίκο.
Οι κατηγορίες δεν τρέχουν μόνο από συντονιστές.

Φυσικά! Χωρίς μέλη δεν θα υπήρχε το φόρουμ. Τα πολυπληθή μέλη είναι η δύναμη του φόρουμ και ο μόνος λόγος που ο ιδιοκτήτης του (Σωματείο AVClub) ιδρύθηκε και υπάρχει.

Η έκθεση για μένα είχε επιτυχία, είχε πολύ κόσμο, πήγα, την είδα και άκουσα, και πόσταρα εδώ τις απόψεις μου τέλος πάντων με τα υποκειμενικά μου κριτήρια, από την δική μου εμπειρία και βιώματα στον ήχο...

Η αποτυχία είναι στο γεγονός, που σχολίασαν κάποιο ότι δεν αγκαλιάστηκε από τούτο εδώ το φόρουμ, ούτε με την παρουσία συντονιστών του δικάναλου ούτε με τοποθετήσεις αρκετών μελών που είδα εκεί (και κάποιοι από το ΔΣ επίσης)...

Μην με παρεξηγείτε δεν θέλω να θίξω κανέναν προσωπικά.

Αυτό ένα πράγμα μου λέει ότι τούτο το φόρουμ δεν πολυενδιαφέρεται για τον δικάναλο και καθόλου για το hiend... το έχω επισημάνει πολλές φορές το έχω θέσει υπόψιν των υπευθύνων... αλλά...

να με συμπαθάτε δεν θα απαντήσω σε σχόλια επί του ποστ μου, είναι μια διαπίστωση και επιβεβαίωση των φόβων μου τίποτε άλλο...

... αλλά όλους συλλήβδην :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

Φυσικά! Χωρίς μέλη δεν θα υπήρχε το φόρουμ. Τα πολυπληθή μέλη είναι η δύναμη του φόρουμ και ο μόνος λόγος που ο ιδιοκτήτης του (Σωματείο AVClub) ιδρύθηκε και υπάρχει.

ε...ναι
μόνο που δεν το λέω σε τόσο απλουστευμένη βάση...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

... αλλά όλους συλλήβδην :D

είπε δεν θα σου απαντήσει.

Εννοειται να την διαφημισουν οι εκθετες... μα τι λες ρε Νικο! Δινουμε ενα σκασμο χρηματα με τα οποια πρεπει να γινει και καποια διαφημιση. Εχεις δει πουθενα μια εκθεση να διαφημιζεται απο τους εκθετες κι οχι απο τον διοργανωτη?

quote στον dalanik!!!

Εννοειται να την διαφημισουν οι εκθετες... μα τι λες ρε Νικο! Δινουμε ενα σκασμο χρηματα με τα οποια πρεπει να γινει και καποια διαφημιση. Εχεις δει πουθενα μια εκθεση να διαφημιζεται απο τους εκθετες κι οχι απο τον διοργανωτη?

quote στον dalanik!!!

Εγώ τι είπα? Δεν το έπιασες ;-)

Αν θυμάμαι καλά, το συγκεκριμένο σύστημα άρεσε πολύ στο φίλο μου το Χρήστο (Chris1967). Αν έχω δίκιο, αφιερωμένο...

Το αφιερώνω κ σε εμένα που επίσης μου άρεσε πολύ. Ο 250dr της naim κουνούσε το Wilson Sophia με χαρακτηριστική άνεση κ μουσικότητα. :grinning-smiley-043

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κ φυσικά στα πολυ μείον της έκθεσης φέτος που δεν παραχώρησαν οι διοργανωτές δωμάτιο στα μεγάλα forum του χώρου, αλλά κ που υπήρχε ελλιπέστατη διαφήμιση. Αν εξαιρέσουμε το περιοδικό Ήχος κ το Facebook, δεν ακούστηκε η έκθεση ούτε στο ραδιόφωνο, ούτε υπήρξε τηλεοπτικό σποτ, όπως άλλες χρονιές.

υγ: ωραίες φωτό παιδιά!

Re: Απάντηση: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

στο θεμα της διαφήμισης εχετε δικιο...
το τευχος του ηχου που ειχε μεσα τη λιστα με τους έκθετες μαζι με την πρόσκληση ( που δε χρειαζεται ετσι και αλλιως) κυκλοφορήσε μολις 4-5 μερες πριν την εκθεση στην αθηνα,..,,,γιατι στην επαρχια θα παει ενα μηνα μετα την εκθεση....οποτε οι εκτως αθηνων θα μαθουν για τους εκθετες ενα μηνα μετα την πραγματοποιηση της εκθεσης!!! ( σουρεαλ)
E, όχι κι έτσι την Τρίτη ή Τετάρτη το αγόρασα στον Βόλο.