ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

πάντως δεν ξέρω αν είναι επιτυχία αυτοί οι πολυέλαιοι και οι παρθενώνες που είδα πιό πάνω...
εκτός αν απευθύνονται στους υπαλλήλους της γερμανικής πρεσβείας....

Βρε, δεν αναφερόμαστε σ' αυτό.

Πάντα HES = προχωρημένες ηλικίες... :)

Εγώ αναφέρομαι στο μετά-HES κλίμα όπου φαινομενικά κυριαρχούν οι εντυπώσεις.

@Σωκ.

Απάντηση: Re: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

πάντως δεν ξέρω αν είναι επιτυχία αυτοί οι πολυέλαιοι και οι παρθενώνες που είδα πιό πάνω...
εκτός αν απευθύνονται στους υπαλλήλους της γερμανικής πρεσβείας....

Για να κυκλοφορούν σε κάποιους απευθύνονται,τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Σε λίγους;Μπορεί.
Το θέμα είναι όμως πως από αυτά που μας είπαν και μας έδειξαν τα παιδιά που πήγαν η αγορά έχει προσαρμοστεί,εκεί πρέπει να εστιάσουμε.
Υπερβολές φυσικά και θα υπάρχουν.
Προσωπικά μου αρέσει να τα βλέπω και να τα ακούω,άλλο αν δεν πρόκειται να αποκτήσω κάποιο από αυτά τα απλησίαστα.

@Σωκ.

ε ναι...
αυτά ειρήσθω εν παρόδω.
Για το μετα-HES κλίμα αφού ξέρεις... Το βλέπεις κάθε μέρα. Αρα εκεί παραπάνω.
Αστο δεν είναι για εδώ συζήτηση.

@Σωκ.

Γενικά πάντως ούτε στον ειδικό τύπο και στο νετ έπιασα κάτι.Ελάχιστα.
Νωρίς ακόμα μάλλον.

(ακόμα οι φώτο βρε;;; )

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

Το θέμα είναι όμως πως από αυτά που μας είπαν και μας έδειξαν τα παιδιά που πήγαν η αγορά έχει προσαρμοστεί,εκεί πρέπει να εστιάσουμε.

δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση.
Εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα πιθανότατα.

οι εκθέσεις που στήνονται αδιαφορώντας για το κοινό τους (και ξέρουν πού βρίσκεται αυτό) είναι καταδικασμένες.
Συνεπώς προσωπικά δεν εξεπλάγην το ελάχιστο.

Κάποια επεξήγηση για την "αδιαφορία προς το κοινό"; αν εννοείς τις πολύ ακριβές συσκευές, οι εκθέσεις τις χρειά ζονται κι αυτές για αναφορά και τροφή στα όνειρα. Εξ άλλου οι περισσότεροι εραστές του αυτοκινήτου θέλουν να ξέρουν τα πάντα για μια Ferrari, δεν σημαίνει ότι θα την αγοράσουν κάποτε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση.
Εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα πιθανότατα.

Δημήτρη δεν ξέρω.
Εγώ αν πάρω σαν δείκτη το ότι από τα 5 πχ άτομα που μιλάω πήγαν οι δύο,άλλος γιατί τρέχει,άλλος γιατί δεν έχει διάθεση,άλλος γιατί δεν έχει πια το χρήμα και δεν του λέει τίποτα το να δει χωρίς να ψωνίσει...
Ποιος να μου πει εντυπώσεις μετά;
Και δεν μιλάω για εδώ,μιλάω για το κάθε μέρα,το προσωπικό.

Εγώ πάντως στις 4 περίπου ώρες που ήμουν την κυριακή το απόγευμα, είδα κ πολύ κόσμο αλλά κ νέο κόσμο.
Σε κάποια δωμάτια δεν μπορούσα να μπω, οπότε έκανα βόλτα σε άλλα κ ξαναπήγαινα μετά.
Από μνήμης θα έλεγα ότι είχε περίπου τον ίδιο κόσμο με πέρσι, ίσως ελαφρώς λιγότερο.

Όχι Σωκ. Δεν είναι αυτή η εξήγηση αυτή τη φορά...

Σταύρο,απλά υποθέτω.
Κι εγώ να πω την αλήθεια περίμενα κάτι παραπάνω.
Τις υπόλοιπες χρονιές τουλάχιστον είχαμε και κάτι να αντιδικούμε,φέτος οι απόψεις συνέπεσαν λίγο πολύ.

Το "αποτυχία" το λέω πιο πολύ με την έννοια ότι δεν έγινε ο αντίστοιχος "ντόρος" που αναφέρει και ο Dr. Pan K.... ότι είναι τα πράγματα υποτονικά.

Σαφώς και μπορεί να κάνω λάθος.

Είμαι απο αυτούς που δεν πήγαν, όχι.
Αλλά δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα, καθότι 37 ετών και έχω πάει σε μόλις 3 εκθέσεις overall.

Δεν είμαι των εκθέσεων γενικώς. Ανεξαρτήτως αντικειμένου. Με ενοχλεί ο πολύς κόσμος. Αποπροσανατολίζομαι και τελικά δεν ευχαριστιέμαι.

Οπότε μάλλον δεν πιάνομαι σαν "δείγμα".

Κάποια επεξήγηση για την "αδιαφορία προς το κοινό"; αν εννοείς τις πολύ ακριβές συσκευές, οι εκθέσεις τις χρειά ζονται κι αυτές για αναφορά και τροφή στα όνειρα. Εξ άλλου οι περισσότεροι εραστές του αυτοκινήτου θέλουν να ξέρουν τα πάντα για μια Ferrari, δεν σημαίνει ότι θα την αγοράσουν κάποτε.

Δεν εννοώ τις πολύ ακριβές συσκευές. Πάντα υπήρχαν.

η ταπεινότατη άποψή μου είναι ότι οι διοργανωτές αδιαφόρησαν για το κοινό, με την μη παραχώρηση μιας "τιμής ένεκεν θέσης" τουλάχιστον στα δυό μεγάλα av φόρα.
Δεν θυμάμαι από άλλες χρονιές πόσες προσκλήσεις έκοβε πχ το avclub.

Πάντα πήγαινε κόσμος που δεν είχε επαφή με τα hifi μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτοί σίγουρα πήγαν.
Η νεολαία ίσως να έλειψε διότι η έκθεση στερήθηκε αυτής της "προβολής" που όπως και να το κάνουμε πάντα υπήρχε.

Κρίμα, διότι αυτό κάνει κακό στο χώρο εν μέσω κρίσης. Και να σκεφτείς ότι στην "δική μας" έκθεση οι διοργανωτές ήταν προσκεκλημένοι....

Δεν εννοώ τις πολύ ακριβές συσκευές. Πάντα υπήρχαν.

η ταπεινότατη άποψή μου είναι ότι οι διοργανωτές αδιαφόρησαν για το κοινό, με την μη παραχώρηση μιας "τιμής ένεκεν θέσης" τουλάχιστον στα δυό μεγάλα av φόρα.
Δεν θυμάμαι από άλλες χρονιές πόσες προσκλήσεις έκοβε πχ το avclub.

Πάντα πήγαινε κόσμος που δεν είχε επαφή με τα hifi μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτοί σίγουρα πήγαν.
Η νεολαία ίσως να έλειψε διότι η έκθεση στερήθηκε αυτής της "προβολής" που όπως και να το κάνουμε πάντα υπήρχε.

Κρίμα, διότι αυτό κάνει κακό στο χώρο εν μέσω κρίσης. Και να σκεφτείς ότι στην "δική μας" έκθεση οι διοργανωτές ήταν προσκεκλημένοι....

+1000
Και δεν κρύβω πως προσωπικά είμαι λίγο πειραγμένος από αυτό το γεγονός σαν ένας εκ των διοργανωτών της δικής μας Έκθεσης.
Κι εντάξει,ας μην ήταν δωμάτιο.
Δεν λάβαμε καν κάποιο επίσημο ενημερωτικό δελτίο.

στο θεμα της διαφήμισης εχετε δικιο...
το τευχος του ηχου που ειχε μεσα τη λιστα με τους έκθετες μαζι με την πρόσκληση ( που δε χρειαζεται ετσι και αλλιως) κυκλοφορήσε μολις 4-5 μερες πριν την εκθεση στην αθηνα,..,,,γιατι στην επαρχια θα παει ενα μηνα μετα την εκθεση....οποτε οι εκτως αθηνων θα μαθουν για τους εκθετες ενα μηνα μετα την πραγματοποιηση της εκθεσης!!! ( σουρεαλ)

Πάντως κόσμο είχε, όπως κάθε φορά. Ο Μ.Ο. ηλικίας ήταν πράγματι ανεβασμένος. Εκθέτες και μηχανήματα πολλά και διάφορα. Προσωπικά με εξέπληξε το γεγονός ότι εκθέτες έφεραν κάποια πανάκριβα, νέα μοντέλα που πρώτη φορά βλέπουμε στην Ελλάδα, εν μέσω capital controls και γενικότερης κρίσης. Π.χ. kawero, YG, νέα tidal, κλπ. Μάλλον ισχύει το λεφτά υπάρχουν...

Last edited: