Έκθεση;

Re: έκθεση;

Το imperial ισχυει τελικα. Στο χιλτον δεν θα γινει.

Πολυ ωραια! χαιρομαι που βγηκα ψευτης..
Κριμα που οι "πορσατοι" δεν θα εχουν την δικη τους εκθεση μετα εισητηριου για να χαρουν το super hiend απαλλαγμενοι απο εμας τους λοιπους εννοχλητικους...

Απάντηση: Re: έκθεση;

Κριμα που οι "πορσατοι" δεν θα εχουν την δικη τους εκθεση μετα εισητηριου για να χαρουν το super hiend απαλλαγμενοι απο εμας τους λοιπους εννοχλητικους...

:worshippy::worshippy::worshippy:

Ποιοί και που είναι αυτοί οι Πορσάτοι και δεν συνάντησα κανέναν τόσα χρόνια?
Μάλλον δεν θα ασχολούμε με super hiend μου φαίνεται.

Κάποι πουλάκια μου σφύριξαν οτι υπήρχε απο συγκεκριμένους ..κύκλους.. αυτή η "πορσάτη ιδέα" και μάλιστα με μεγάλη έπαρση.

Δεν ήμουν εκεί για να κόψω το κεφάλι μου οτι έτσι έγινε αλλα πέρα απο οτι έχω εμπιστοσύνη σε κάποιους ανθρώπους δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση και να μήν τους είχα εμπιστοσύνη...

Προφανώς μερικοί φαντασμένοι ανθρωποι δεν εχουν συνειδητοποιήσει οτι τόσα χρόνια τους συντηρούσαν αυτόι οι "κακομοίρηδες" που τους εκνευρίζουν με τις αιματηρες οικονομιες τους η παίρνοντας δάνεια και κάνοντας θυσίες αδιανόητες για τους "κανονικούς ανθρώπους" και οτι οι πορσάτοι κατα 99.9% χε$$$$$νε για το Hi End και οι λίγοι που δεν θα προτιμήσουν το μόναχο και το Las Vegas απο την όποια "πορσάτη" ελληνική κακομοιριά...

Last edited:
LUXILA κάντο λιανά και μη μιλάς με γρίφους για να καταλάβουμε τί θέλεις να πεις. Επέτρεψέ μου να σου πω να δεις μην τυχόν και υπάρχει *κάτι* πισω από αυτό που φαίνεται 'ακούστηκε' και εμπιστεύεσαι.
Μάλλον σε ενόχλησε η είσοδος. Δεν ήμουν παρόν και δεν ξέρω τί ειπώθηκε, αλλά πού το παράξενο το περί εισόδου! Βέβαια σεβαστή η αντίρησή σου αλλά προς τί το 'πορσάτοι'. Αναρωτιέμαι αν είμαι ένας από αυτούς και δεν το ξέρω!
Σε εποχές *αθλιότητας* σαν αυτή που βιώνουμε ο λαικισμός πιάνει τόπο. Επιπλέον δεν τόξερα ότι μια τέτοιου είδους τοποθέτηση από μέρους σου ότι σε καιθιστά ικανό και κατάλληλο για τη θέση του συντονιστή στο avclub και δεν κρίνω τόσο τον φίλο που πέταξε την ιδέα αλλά εσένα που το θεωρείς φυσιολογικό και επόμενο. Και απορώ το γιατί μέχρι τώρα δεν τοποθετήθηκε κανείς εκ των υψηλά ισταμένων του avclub. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Λ.Σ.

Απάντηση: Re: έκθεση;

1000 είσοδο να μην μπει η πλέμπα.

Πέρα απ την πλάκα, μπράβο στον Ορφέα (με βάση αυτό που είπε ο Μιχαηλός)

εννοεις να "παιρνουμε", να μας δινουν 10 ευρω σε καθε δωματιο που θα μπαινουμε.

Ετσι μαλιστα!

Aυτη ειναι εκθεση !! Φυγαμε!

Πλάκα είναι!!! Κι' εγώ πλάκα κάνω! Λ.Σ.
Κυριε ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ,θα σας ηταν μεγαλος κοπος να κανετε ενα δωματιο με τα ενισχυτικα και τα ηχεια σας,μιας και δεν ειναι ευκολο να τα βρεις καπου αλλου,καθως πιστευω οτι αντιπροσωπευουν μια διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα hi-end,οπως αλλωστε και εσεις ισχυριζεστε?Προσωπικα πολυ θα ηθελα να ακουσω να παιζει panel οδηγουμενο απο OTL ενισχυτικα.Τι λετε?

Κυριε ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ,θα σας ηταν μεγαλος κοπος να κανετε ενα δωματιο με τα ενισχυτικα και τα ηχεια σας,μιας και δεν ειναι ευκολο να τα βρεις καπου αλλου,καθως πιστευω οτι αντιπροσωπευουν μια διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα hi-end,οπως αλλωστε και εσεις ισχυριζεστε?Προσωπικα πολυ θα ηθελα να ακουσω να παιζει panel οδηγουμενο απο OTL ενισχυτικα.Τι λετε?
Όχι καθόλου κόπος, ευχαρίστηση και μέρος της δουλιάς/χόμπυ. Άλλωστε είναι κάτι που κάνω εδώ και 16 χρόνια. Ίσως θα είσαι νέος στο χώρο ή δεν θα έτυχε να επισκεφτείς δωμάτιό μου Εκθεσιακό. Για περισσότερα βλέπε:
http://www.anakrousis.gr/1F05CE01.en.aspx
Ευχαριστώ. Λ.Σ.

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλή σχολική χρονιά!

Λόγω της σύστασης του συλλόγου, ειπώθηκε η έκθεση, εφέτος, να διοργανωθεί από το σύλλογο.
Δυστυχώς, λόγω χρόνου, δε προλαβαίνει να τη διοργανώσει όπως θα έπρεπε και όπως την είχαν φανταστεί τα μέλη του.
Αποτέλεσμα, να προτιμηθεί η αναβολή της, για να γίνει όπως πρέπει.

Δε θα ήταν μία έκθεση που θα παρουσίαζε μόνο μηχανήματα σε δωμάτια.
Θα είχε εκδηλώσεις από μουσικά σχήματα, ηχογραφήσεις «ζωντανής» μουσικής και αναπαραγωγή του ηχογραφημένου θέματος άμεσα από κάποια συστήματα (με ότι κίνδυνο παρουσίαζε το συγκεκριμένο εγχείρημα), παρουσιάσεις τεχνικών θεμάτων κλπ.

Το εισιτήριο, για μία τέτοιου τύπου έκθεση, επιβαλλόταν, δε μπορούσε να αντιμετωπιστεί το κόστος των εκδηλώσεων μόνο από τους συμμετέχοντες.

Αλλά και πάλι, συζητούσαμε για 6,00 το άτομο (παιδιά και γυναίκες ήταν δωρεάν) ημερήσιο ή 10,00 το τριήμερο.
Η τιμή του εισιτηρίου θα ήταν φθηνότερη και από καλώδιο hdmi από πολυκατάστημα!

Ταυτόχρονα, ο σύλλογος πρέπει να έχει κάποια έσοδα για τη λειτουργία του και τις εκδηλώσεις που έχουν συζητηθεί να γίνουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, έως την επόμενη έκθεση που θα ήταν η «κορύφωση» αυτών των εκδηλώσεων.

Γιατί, το βλέπουμε ως «περιορισμό» κοινού? :-(

Και για άλλη μια φορά οι ορφεις που δεν συμφωνήσαμε να κατεβουμε στην χλιδή του χιλτον γίναμε οι κακοί.

Γιάννη καλημέρα, μάλλον δε σου τα μετέφεραν καλά.

Λόγω του ότι ο σύλλογος θα είχε τη διοργάνωση της έκθεσης, ζητήθηκε από τους αντιπρόσωπους να προπληρώσουν τη συμμετοχή τους.
Ζητήθηκε να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, στην ανακοίνωση της έκθεσης, μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά όρια.
Φαινόμενα τύπου «καθυστερώ την αίτηση συμμετοχής μου στην έκθεση και λόγω πίεσης που υπάρχει στο διοργανωτή, παίρνω φθηνότερα το/τα δωμάτια» δεν θα υπήρχαν.
Δικαιολογίες τύπου «δεν έγινε διαφήμιση στην έκθεση γιατί είμαι απλήρωτος από τους περισσότερους αντιπρόσωπους, πράγμα που με φέρνει σε δύσκολη οικονομική θέση και από κάπου θα έπρεπε να κόψω» δε θα υπήρχαν.

Αυτό όμως μπορούμε να το συζητήσουμε κατ’ ιδίαν, δεν αφορά, άμεσα, τα μέλη του forum ; -|