- 1 February 2013
- 18
Καλησπερα παιδια εχω βρει σε προσφορα την sony kdl46w905 εκθεσιακο κομματι στα 749 πιστευετε οτι αξιζει η αγορα?
Η αποσταση ειναι 2 mm οποτε οκ το μονο που με ανυσηχει ειναι οτι ειναι στην κρητη το συγκεκριμενο κομματι και δεν μπορω να το δω,, αλλα σιγουρα θα ρωτησω ποσες ωρες εχει παιξει κ.τ.λ.π
Απο εγγυηση τα εχει ολα και doa.. κατι αλλο που να προσεξω?
Είναι θάνατος για την οθόνη να καθαρίζεται με υγρά καθαρισμού τύπου αζαξ;Φίλε μου εγω πήγαινα για εκθεσιακό κομμάτι το μοντέλο που θελεις αλλα σε 55' . Οταν είδα οτι το καθαρίζανε με αζαξ , μεταβολή κατευθείαν . Ειναι ρίσκο πάντως
Δεν ξέρω αν είναι θάνατος, αλλά σίγουρα απαγορεύεται. Μόνο με ειδικό πανάκι που συνήθως συνοδεύει την τηλεόραση. Ίσως και αυτά τα υγρά πανάκια που κάνουν για οθόνες laptop. Μέχρι εκεί όμως και με πολύ προσοχή.Είναι θάνατος για την οθόνη να καθαρίζεται με υγρά καθαρισμού τύπου αζαξ;
Δεν ειρωνεύομαι ρωτάω για να μάθω
Του 2013 είναι, και από ότι λέει για την απόστασή του είναι καλή, το θέμα είναι μόνο αν είναι σε καλή κατάσταση, διότι αν είναι, τα χρήματα είναι καλά για αυτή τη τηλεόραση.Πολλά λεφτά για εκθεσιακή τηλεοραση διετίας.
Και οι 46 ίντσες είναι λιγες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.