Εκθεσιακο κομματι sony kdl46w905 sos

Nikitas Grs

New member
1 February 2013
18
Καλησπερα παιδια εχω βρει σε προσφορα την sony kdl46w905 εκθεσιακο κομματι στα 749 πιστευετε οτι αξιζει η αγορα?

Αν επαρκεί για την απόσταση θέασης 46" (δηλαδή είσαι στα 2 μέτρα περίπου άντε 2.5 με το ζόρι) τότε είναι πολύ καλή τηλεόραση (καλύτερη σε εικόνα 2D/3D από την συντριπτική πλειοψηφία των φετινών τηλεοράσεων) , υστερεί βέβαια πολύ σε smart tv και media player και τα μενού της Sony είναι λίγο μπέρδεμα αλλά στα 749 δεν θα βρεις κάτι καλύτερο σε εικόνα.

Μαθε ποσες ωρες εχει παιξει απο το κρυφο μενου...

Η αποσταση ειναι 2 mm οποτε οκ το μονο που με ανυσηχει ειναι οτι ειναι στην κρητη το συγκεκριμενο κομματι και δεν μπορω να το δω,, αλλα σιγουρα θα ρωτησω ποσες ωρες εχει παιξει κ.τ.λ.π
Απο εγγυηση τα εχει ολα και doa.. κατι αλλο που να προσεξω?

Εχε το νου σου για καμμένα pixel. Αν είναι από επιστροφή και επισκευή μπορεί να έχει.

Η αποσταση ειναι 2 mm οποτε οκ το μονο που με ανυσηχει ειναι οτι ειναι στην κρητη το συγκεκριμενο κομματι και δεν μπορω να το δω,, αλλα σιγουρα θα ρωτησω ποσες ωρες εχει παιξει κ.τ.λ.π
Απο εγγυηση τα εχει ολα και doa.. κατι αλλο που να προσεξω?

κρητη απο που?

Φίλε μου εγω πήγαινα για εκθεσιακό κομμάτι το μοντέλο που θελεις αλλα σε 55' . Οταν είδα οτι το καθαρίζανε με αζαξ , μεταβολή κατευθείαν . Ειναι ρίσκο πάντως

Κρητη Ηρακλειο... Το Θεμα ειναι οτι δεν μπορω να την δω και ειναι ο μονος λογος που με φοβιζει, αν ηταν Αθηνα δεν θα ηταν προβλημα θα τσεκαρα τα παντα και αναλογως θα εκρινα...
Μηπως μενει κανεις Ηρακλειο ?
Εχει παντως αρκετο ρισκο η αγορα ....

Re: Απάντηση: Εκθεσιακο κομματι sony kdl46w905 sos

Φίλε μου εγω πήγαινα για εκθεσιακό κομμάτι το μοντέλο που θελεις αλλα σε 55' . Οταν είδα οτι το καθαρίζανε με αζαξ , μεταβολή κατευθείαν . Ειναι ρίσκο πάντως
Είναι θάνατος για την οθόνη να καθαρίζεται με υγρά καθαρισμού τύπου αζαξ;
Δεν ειρωνεύομαι ρωτάω για να μάθω

Re: Απάντηση: Εκθεσιακο κομματι sony kdl46w905 sos

Είναι θάνατος για την οθόνη να καθαρίζεται με υγρά καθαρισμού τύπου αζαξ;
Δεν ειρωνεύομαι ρωτάω για να μάθω
Δεν ξέρω αν είναι θάνατος, αλλά σίγουρα απαγορεύεται. Μόνο με ειδικό πανάκι που συνήθως συνοδεύει την τηλεόραση. Ίσως και αυτά τα υγρά πανάκια που κάνουν για οθόνες laptop. Μέχρι εκεί όμως και με πολύ προσοχή.

Έχω δει τηλεόραση 32" να έχει καταστραφεί από Άζαξ , τέτοια "σκληρά" καθαριστικά απαγορεύονται δια ροπάλου.

ΥΓ. Άσχετο αλλά το Ajax προέρχεται από το Αίαντας (ήρωας του Τρωικού πολέμου).

Τι μαθαίνει κανείς, δεν ειρωνεύομαι, είσαι κινητή δομή φίλε Yperion !!!

Πολλά λεφτά για εκθεσιακή τηλεοραση διετίας.
Και οι 46 ίντσες είναι λιγες.
Του 2013 είναι, και από ότι λέει για την απόστασή του είναι καλή, το θέμα είναι μόνο αν είναι σε καλή κατάσταση, διότι αν είναι, τα χρήματα είναι καλά για αυτή τη τηλεόραση.
Όμως και εγώ χωρίς να δω και να ελέγξω, δε θα έμπαινα στη διαδικασία, και ειδικά αν είναι να μπλέξεις με τη σόνυ. Ακόμα και για χρήση DOA, είναι πολύ μακρία για την όλη διαδικασία πάλι του να πακετάρει και να κάνει αποστολή και πιάστο το αυγό και κούρευτο.....