Εκτός i-tunes τί..?

Lemarchand

AVClub Enthusiast
3 September 2007
780
Αθήνα
Χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες ένα PowerBook G4 με τα μέγιστα που μπορεί να πάρει από θέμα hardware αλλά παρ' όλα αυτά δεν έχει την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ να παίξει καλά το Amarra.Υπάρχει κάτι καλύτερο από το i-tunes κι εύκολο σε απαιτήσεις που να παίζει κατά προτίμηση και flac?Το i-tunes σκέτο δεν με πολυσυγκίνησε..Μου ακούγεται λίγο στεγνό..

δηλαδη Χρηστο τι κανει οταν παιζει amarra ?

Τσικ - τσικ...:FSGSFGS4:...Δεν είναι τίποτα άλλο.Ζορίζεται ο επεξεργαστής προφανώς ή η μνήμη δεν είναι επαρκής.Ο φορητός είναι του 2003 νομίζω..

Φίλε μου αν και δεν έχω εμφαθύνει ιδιαίτερα στην αναπαραγωγή μουσικών αρχείων με αξιώσεις αυτό που ξέρω σίγουρα να σου πώ σαν χρήστης mac απο το 2003 και πρώην κάτοχος G4 είναι οτι τα intel τελευταίας τεχνολογίας είναι τουλάχιστον 6 φορές ισχυρότερα απο το καλύτερο G4.
Οπότε πιθανότατα το πρόβλημα σίγουρα έχει να κάνει και με την ισχύ.

Απάντηση: Re: Εκτός i-tunes τί..?

Τσικ - τσικ...:FSGSFGS4:...Δεν είναι τίποτα άλλο.Ζορίζεται ο επεξεργαστής προφανώς ή η μνήμη δεν είναι επαρκής.Ο φορητός είναι του 2003 νομίζω..

Αυτό το πρόβλημα το έχει και ο Κοτσίδης και το μακμπούκι του είναι αρκετά σύγχρονο.
Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.
Μου φαίνεται λίγο κουφό να χρειάζεται τόση επεξεργαστική ισχύ για να παίξουμε μουσική...

Χρήστο στο dac πως βγαινεις?? με οπτική ή usb ??

Εχει firewire ? Αν ναι φερτο σπίτι να το δοκιμάσουμε μήπως φταίει τίποτε άλλο

Amarra 2.0 ?

Απάντηση: Re: Εκτός i-tunes τί..?

Αυτό το πρόβλημα το έχει και ο Κοτσίδης και το μακμπούκι του είναι αρκετά σύγχρονο.
Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.
Μου φαίνεται λίγο κουφό να χρειάζεται τόση επεξεργαστική ισχύ για να παίξουμε μουσική...

Πολυ κουφο, οχι λιγο...αλλο πραμα φταιει σιγουρα..ακομα και ενας pentium3 στα 1ghz με 1gb ram φτανει στο 99% των περιπτωσεων!-bye-

Χρήστο στο dac πως βγαινεις?? με οπτική ή usb ??

Εχει firewire ? Αν ναι φερτο σπίτι να το δοκιμάσουμε μήπως φταίει τίποτε άλλο

Amarra 2.0 ?

Κολλάει ακόμη και με τα ηχεία του macbook..Με m2-tech (usb) το δοκίμασα αρχικά..Το τελευταίο demo του Amarra δοκίμασα Αντρέα..

Έχει και firewire,ναι..

Last edited:
Αν από το 2003 μέχρι τώρα έχεις τον ίδιο σκληρό δίσκο, τότε πιθανότατα να φταίει αυτό και τίποτα άλλο.

Το amarra στα system requirements ζηταει τουλαχιστον 3gb μνημης.
Τωρα σε συνδιασμο με "παλιο" επεξεργαστη τα πραγματα δυσκολευουν πολυ.

Εγώ πάντως με περσινό Macbook Pro δεν έχω κανένα θέμα, περίεργο...

Βρε μπας και ο Γιάννης έχει σκληρό στις 5400 στροφές;

Το 2003 είχαν 4200 στροφές ανά λεπτό οι δίσκοι, και πέρα από αυτό σβήσε γράψε δεν αντέχουν και για πάντα οι δίσκοι...

χθες άκουγα για κανα δίωρο με το demo του pure music.

Στην αρχή εντυπωσιάστηκα.

Μετά με κούρασε.

Σαν να έβαζε την ηχητική του υπογραφή στον ήχο.

Όλα παίζανε αεράτα, φινετσάτα, χαϊεντάδικα (με την κακή την έννοια). Ακόμα και κακές, άγριες εγγραφές του eric burdon και του dylan.

Ο ήχος μου θύμισε πολύ το μικρό cdp της cary και το 900ρι DVD της toshiba.

Θα συνεχίσω να ακούω με δαύτο για καμιά βδομάδα και μετά θα το γυρίσω σε απλό itunes.

Αυτό που θα είχε πολύ ενδιαφέρον είναι η σύγκριση του pure music και των άλλων software players με κάποιο κορυφαίο transport χρησιμοποιώντας τελείως ασυμπίεστα αρχεία (και την ίδια είσοδο στο dac).

H εκδοση beta αν θυμαμαι καλα του COG με το ποτενσιομετρο ειναι παρα πολυ καλη.και παιζει και flac κατευθειαν χωρις μετατροπες.
Αλλα κατα τη γνωμη μου ο ηχος του Amarra-iTunes με την απιστευτη ευκολια του τηλεχειρισμου Remote του iPhone δεν παιζεται με τιποτα.

Οσο για το Amarra πιστευω πως εν μερη ειναι θεμα του ιδιου του προγραμματος,ειναι λιγο κολπατζιδικο, κρασαρει κ κολλαει ευκολα.
Ας βρεθει ενας που να του δουλευει ΤΕΛΕΙΩΣ ομως απροβληματιστα κ να μου το πει.
Εχει να κανει κ με τον τροπο συνδεσης κ συνεργειας με τα DAC , ετσι?

Βεβαια το μηχανακι του φιλου Lemarchand ειναι λιιιγο παλιο κ ακουσα διαφορα οτι πχ δουλευει καλα με νεοτερα κ πιο δυνατα μηχανακια.
Ολα αυτα για το Αmarra 1.

Ο δισκος μου οχι , δεν ειναι 5400.ουτε 7200.ουτε ssd.
Ειναι raid 0 me 2χ ssd για το λειτουργικο μονο.