akren Supreme Member 8 June 2007 4,266 Ηρακλειο 31 January 2008 #21 harrisxan said: Eγώ 10 λεπτά άντεξα... μετά το έκλεισα Click to expand... +1 και φυσικα ψηφιζω κακη
Β Βασίλης 07 AVClub Enthusiast 18 June 2006 898 2 February 2008 #22 Μέτρια πρός κακή θα έλεγα :slapface:.
Νικόλ AVClub Addicted Member 19 June 2006 2,237 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 5 February 2008 #23 Αχ.... όπου και να πάιξει αυτός ο άνθρωπος εμένα θα μου αρέσει! Όμως επειδή έχω δει και καλύτερες ταινίες από τον ίδιο ηθοποιό, αλλά κι επειδή με κούρασε λιγάκι η ταινία θα έλεγα ότι είναι μέτρια προς καλή.
Αχ.... όπου και να πάιξει αυτός ο άνθρωπος εμένα θα μου αρέσει! Όμως επειδή έχω δει και καλύτερες ταινίες από τον ίδιο ηθοποιό, αλλά κι επειδή με κούρασε λιγάκι η ταινία θα έλεγα ότι είναι μέτρια προς καλή.
Browser AVClub Fanatic 17 June 2006 10,573 23 April 2008 #24 Απάντηση: Re: Εκτός Ορίων- Crank Αλέξης said: +1 85 ευχάριστα λεπτά, αρκεί να ξέρεις τί ζητάς από την συγκεκριμένη ταινία. Click to expand... Σωστα. Ηξερα τι εκατσα να δω και δεν με χαλασε. Πλακιτσα ειχε. Γρηγορη με καποιες καλες στιγμες. Δατς ιτ.......
Απάντηση: Re: Εκτός Ορίων- Crank Αλέξης said: +1 85 ευχάριστα λεπτά, αρκεί να ξέρεις τί ζητάς από την συγκεκριμένη ταινία. Click to expand... Σωστα. Ηξερα τι εκατσα να δω και δεν με χαλασε. Πλακιτσα ειχε. Γρηγορη με καποιες καλες στιγμες. Δατς ιτ.......