Εκτος στην εκτος θεματος.

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573
Εδω και παρα πολυ καιρο διαβαζω θεματα στην εκτος τα οποια δεν ξερω, εγω τουλαχιστον τα βρισκω ακομα κι εκει εκτος θεματος.

Πριν αρχισω ομως να σχολιαζω, θα ηθελα να μας δηλωθει πρωτα ποιος ο λογος υπαρξης της εκτος και ποια η θεματολογια της.

Δεν εχω καμμια διαθεση το θεμα αυτο που ανοιξα να καταλληξει στο αν χρειαζεται η οχι. Δεν ειναι το ζητουμενο μου.
Το ερωτημα μου ειναι απλο και το λεω ξανα.

Ειναι οριοθετημενη η θεματολογια της κατηγοριας εκτος θεματος, ναι η οχι ?

Αν ναι, ποια ειναι ?

Ευχαριστω.

Χρήστο διάβασε τους κανόνες της εκτός για να δείς τι δεν επιτρέπεται. Προφανώς όλα τα υπόλοιπα επιτρέπονται.

Μαλιστα. Αυτοι ειναι οι συμπληρωματικοι κανονες Μιχαλη αλλα ας ειναι κι ετσι.

Ρωτω λοιπον , πρεπει να τους επικαλουμαστε καθε λιγο και λιγακι?

Γιατι δεν εφαρμοζονται ?

Η ειναι αναγκαιο πλεον να παταμε το σηματακι-χαφιε ?

Χρήστο διάβασε τους κανόνες της εκτός για να δείς τι δεν επιτρέπεται. Προφανώς όλα τα υπόλοιπα επιτρέπονται.

Μιχαλη, αυτο δεν ειναι λογικη. Τι σημαινει "ολα τα αλλα επιτρεπονται"?

Πρεπει να οριοθετηθει αυτο. Τουλαχιστον το τι εξυπηρετει η κατηγορια.

Δεν μπορουμε να λεμε οτι ειναι μια "ανθρωπινη" κατηγορια για να πουμε και κατι αλλο πιο χαλαρο η μη και να γινεται εκει μεσα το ελα να δεις.

Έτσι όπως είναι οριοθετημένη η κατηγορία Χρήστο, θα συνεχίζεται το έλα να δεις !!!!!

Μιχαλη, αυτο δεν ειναι λογικη. Τι σημαινει "ολα τα αλλα επιτρεπονται"?

Πρεπει να οριοθετηθει αυτο. Τουλαχιστον το τι εξυπηρετει η κατηγορια.

Δεν μπορουμε να λεμε οτι ειναι μια "ανθρωπινη" κατηγορια για να πουμε και κατι αλλο πιο χαλαρο η μη και να γινεται εκει μεσα το ελα να δεις.

Χρήστο για να οριοθετηθεί η κατηγορία πρέπει να θεσπιστούν ακριβείς κανόνες. Με τους κανόνες όμως "έχουμε" μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο κλάμπ όπως έχει αποδειχθεί κατά καιρούς. Θα θυμάσαι φαντάζομαι τι έγινε όταν αναρτήθηκαν οι παραπάνω κανόνες που στοιχειοθετούν ακόμη και τα προφανή για ένα φόρουμ AV.

Από κεί και πέρα υπάρχει πλέον το σωματείο που έχει την ευθύνη του φόρουμ και θα μεριμνήσει στο μέλλον φαντάζομαι για τέτοια θέματα.

Το ερωτημα μου ειναι απλο και το λεω ξανα.

Ειναι οριοθετημενη η θεματολογια της κατηγοριας εκτος θεματος, ναι η οχι ?

Αν ναι, ποια ειναι ?

Ευχαριστω.

Αμα αρχιζεις να οριοθετεις κατι στο οποιο εχεις δωσει ενα ευρυτερο οριζοντα, τοτε πρεπει να κανεις 100 υποκατηγοριες, σε καποιες απο τις οποιες θα βαλεις απαγορευτικο.Και εκει σηκωνει παρα πολυ κουβεντα τι να απαγορευσεις και τι οχι, διοτι ο καθενας το βλεπει αλλιως. Αυτοσυγκρατηση και μετρο χρειαζεται, και αυτορρυθμιση απο τα μελη. Μια χαρα λειτουργει το συστημα κατα τη γνωμη μου, οσο και αν δεν αρεσουν καποια θεματα.
Υβρεις και προσωπικες αντιπαραθεσεις δεν πρεπει να υπαρχουν. Ολα τα αλλα ειναι μεσα στη ζωη.

Ευρυτερο οριζοντα? Δεν θυμαμαι ποτε να "δωθηκε" κατι τετοιο.

Αντιθετως να το εκλαμβανουν καποιοι ετσι μου ερχεται πιο σωστο σαν εκφραση.

Η εκτος ανεκαθεν απο καταβολης avforum ηταν συμπληρωμα του τεχνικου και του audio video.

Τωρα κοντευει να γινει το αντιθετο και δεν ειναι θεμα κανενος οριζοντα νομιζω !

Για τον λόγο ύπαρξής της Εκτός τα έχουμε ξαναπεί: είναι η συγκολλητική ουσία των μελών του avclub. Μοιραζόμαστε εκεί κάποια πράγματα, σχηματίζουμε μια γενικότερη εικόνα για τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε και λέμε μια κουβέντα όταν δεν ψάχνουμε κάποιο μηχανάκι ή δεν συζητάμε ταινίες και μουσικές.

Με βάση τα παραπάνω, αλλά και με βάση τη μέχρι σήμερα ιστορία, η θεματολογία δεν μπορεί να περιοριστεί εύκολα. Πρώτον δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο για το τι απασχολεί τον καθέναν. Δεύτερον, δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους πάντες. Αυτό που αρέσει σε εμένα, δεν αρέσει σε κάποιον άλλον και τανάπαλιν. Γιατί εγώ ή εκείνος να έχουμε λόγο πάνω στις προτιμήσεις του άλλου;

Εκεί που υπάρχουν περιορισμοί, και έχουμε υποχρέωση να τους θέσουμε, είναι όταν κάποια θέματα δρουν αντίθετα προς την συνύπαρξη των μελών του avclub. Έτσι, δεν είναι επιθυμητές οι προσβολές και γενικότερα τοποθετήσεις που προσβάλλουν ευθέως προσωπικότητες, όπως κάθε λογής μισαλλόδοξες θέσεις. Επίσης, απομακρύνονται μηνύματα που ενδέχεται να θέσουν σε νομικό κίνδυνο την ίδια την ύπαρξή μας.

Τα παραπάνω είναι σε γενικές γραμμές η τρέχουσα αντίληψή μας. Από εκεί και πέρα, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις.

Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Αμα αρχιζεις να οριοθετεις κατι στο οποιο εχεις δωσει ενα ευρυτερο οριζοντα, τοτε πρεπει να κανεις 100 υποκατηγοριες, σε καποιες απο τις οποιες θα βαλεις απαγορευτικο.Και εκει σηκωνει παρα πολυ κουβεντα τι να απαγορευσεις και τι οχι, διοτι ο καθενας το βλεπει αλλιως. Αυτοσυγκρατηση και μετρο χρειαζεται, και αυτορρυθμιση απο τα μελη. Μια χαρα λειτουργει το συστημα κατα τη γνωμη μου, οσο και αν δεν αρεσουν καποια θεματα.
Υβρεις και προσωπικες αντιπαραθεσεις δεν πρεπει να υπαρχουν. Ολα τα αλλα ειναι μεσα στη ζωη.

Αυτο....καλυτερα δεν γινοταν να το πει καποιος.

πολυ ωραιο θεμα και καλο θα ηταν να το φερετε να συζητηθει στην εκτος προσωπικα και νομιζω εχω το δικαιωμα , πολλα θεματα μου κανει εντυπωση που ανεβαινουν και συζητιουνται

αν μπορουσα θα εκοβα τουλαχιστον το 30% των θεματων που μειωνουν κατα πολυ την αισθητικη μας σαν Avclub Forum παντα ΙΜΗΟ

φυσικα σεβομαι τους κανονες και τους κανονισμους και ουδεποτε εχω στειλει ή στειλαμε ΠΜ σε μελη που να τους παρατρηρουμε για θεματα που ανοιγουν

Larry, η αισθητικη ομως του καθενος δεν ειναι ιδια. Εγω που δεν βλεπω ποδοσφαιρο, θα εκοβα ολο το αθλητικο γιατι το θεωρω χαμηλης αισθητικης (και νοημοσυνης ενιοτε) κομματι. Αλλος θα εκοβε τα αθλητικα, αλλος τα κοινωνικα, αλλος τα ΣΕΞ ουαλικα (μας διαβαζουν και παιδια) και παει λεγοντας.
Δεν βγαινει ακρη ετσι, και καλα κανει και δεν βγαινει. Θα βγαιναν τα μαχαιρια αλλιως...

Last edited:
ειπα την αποψη μου Βασιλη αλλα υπαρχουν βρε συ και θεματα που απορω με ποια λογικη ανοιγονται...τουλαχιστον απο δω και περα εγω προσωπικα θα μπαινω σε οποια δεν μ αρεσουν και θα καταθετω την απορια μου

και δεν ειμαι ουτε πουριτανος ουτε παραλογος

Ο χρυσός κανόνας είναι ένας...
Θρησκεία - πολιτικά - ποδόσφαιρο εκτός.
Όχι γιατί δεν αρέσουν σε κάποιους, αλλά γιατί απλούστατα σε αυτά τα θέματα γίνονται τα περισσότερα flamewars.

Απάντηση: Re: Εκτος στην εκτος θεματος.

Ο χρυσός κανόνας είναι ένας...
Θρησκεία - πολιτικά - ποδόσφαιρο εκτός.
Όχι γιατί δεν αρέσουν σε κάποιους, αλλά γιατί απλούστατα σε αυτά τα θέματα γίνονται τα περισσότερα flamewars.
Ε τοτε τι εκτος ειναι η εκτος...
Ετσι θα ηταν εκτος ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Tzimisce ελα μια βολτα στα ποδοσφαιρικα δες κλιμα κια αν δεν το περασεις για παραρτημα Ουρσουλινων να με φτυσεις....

by the way θα παμε Οινοραμα this Weekend?

Γιατί γιαβρίμ; Μόνο για τέτοια συζητάτε στα β.π.; :p

Το να αρχίσει κάποιος να σχολιάζει για πολιτικούς - ποδόσφαιρο ή θρησκεία είναι χειρότερο από το να προτείνει σε συμφορουμίτη να αγοράσει ακριβά καλώδια ρεύματος!
Στατιστικά και μόνο, αυτά τα θέματα οδηγούν πάντα σε αδιέξοδα flamewars γεμάτα προσωπικές αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.

Tzimisce ελα μια βολτα στα ποδοσφαιρικα δες κλιμα κια αν δεν το περασεις για παραρτημα Ουρσουλινων να με φτυσεις....

Μπα, δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Είμαι ο κρυφός πόθος κάθε γυναίκας... :flipout:

by the way θα παμε Οινοραμα this Weekend?

Σκέφτομαι να περάσω κάποια στιγμή την Κυριακή για να δω και κάτι φιλαράκια που έχουν περίπτερο αλλά περιέργως πάντα καταλήγω να γυρίζω με ταξί...
:grandpa: Πάντως η τροφίμων και ποτών είναι καλύτερη! Έχει και μεζεδάκια!

Απάντηση: Re: Εκτος στην εκτος θεματος.

Μπα, δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Είμαι ο κρυφός πόθος κάθε γυναίκας... :flipout:

Σκέφτομαι να περάσω κάποια στιγμή την Κυριακή για να δω και κάτι φιλαράκια που έχουν περίπτερο αλλά περιέργως πάντα καταλήγω να γυρίζω με ταξί...
:grandpa: Πάντως η τροφίμων και ποτών είναι καλύτερη! Έχει και μεζεδάκια!

την επόμενη φορά που θα έρθεις σφύρα μου κλέφτικα, είμαι κάθε χρόνο εκεί ./ -bye-