Εκτος στην εκτος θεματος.

ειπα την αποψη μου Βασιλη αλλα υπαρχουν βρε συ και θεματα που απορω με ποια λογικη ανοιγονται...τουλαχιστον απο δω και περα εγω προσωπικα θα μπαινω σε οποια δεν μ αρεσουν και θα καταθετω την απορια μου

και δεν ειμαι ουτε πουριτανος ουτε παραλογος

Eλπιζω να μην το εννοεις αυτο...

Ο χρυσός κανόνας είναι ένας...
Θρησκεία - πολιτικά - ποδόσφαιρο εκτός.
Όχι γιατί δεν αρέσουν σε κάποιους, αλλά γιατί απλούστατα σε αυτά τα θέματα γίνονται τα περισσότερα flamewars.

Ενω στα καλωδια δεν γινονται...ελα βρε Μιχαλη αφου τα ξερεις...

-bye-

Απάντηση: Re: Εκτος στην εκτος θεματος.

Eλπιζω να μην το εννοεις αυτο ?

me don't like that too..

αλλιώς καταργήστε την εκτός καλύτερα..

το να δέχεται κάποιος προσβλητικές ερωτήσεις ειρωνικού περιεχομένου γιατί άνοιξε το χ ψ θέμα είναι μη αποδεκτό.

και μην μου πείτε οτι θα είναι απλώς ερωτήσεις που θα εκφράζουν απορία γιατί δεν θα γίνετε πιστευτοί .

Δημητρη με ξερεις και εχουμε μιλησει κι ολας
γιατι πρεπει να μην εχω δικαιωμα να πω το θεμα αυτο δεν μου αρεσει?

ποια προσβλητικα και πια ειρωνικα? ποτε ειρωνευτικα ή πρόσβαλλα ανοικτα μελος?

παράδειγμα.

πες σε μια μέρα ανοίγουν 5 θέματα που δεν σου αρέσουν για τον Α ή Β λόγο..

και ξεκινάς να ποστάρεις και στα 5 για να καταθέσεις την απορία σου,
έχεις ιδέα που θα οδηγήσει μια τέτοια κίνηση ?

η ειρωνία και η προσβολή δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται απο εσένα.

αν και για να είμαι ειλικρινής, μόνο και μόνο που θα ρωτήσεις την λογική του να ανοίξει κάποιος το χ ψ θέμα νομίζω οτι αυτομάτως κάνει την ερώτηση σου προσβλητική.

μπορεί να κάνω λάθος, προσωπικά έτσι το βλέπω.

η εκτός είναι για τα εκτός.
και εφόσον δεν υπάρχει κατηγοριοποίηση δεν νομίζω να στέκει οποιαδήποτε είδους ερώτηση για την λογική του ανοίγματος του όποιου θέματος.

εντελώς φιλικά στο λέω Larry και επειδή έχουμε μιλήσει, δεν υπάρχει κάτι προσωπικό.

Ενω στα καλωδια δεν γινονται...ελα βρε Μιχαλη αφου τα ξερεις...

-bye-

Μα το ανέφερα και παρακάτω για τα καλώδια. :p
Τουλάχιστον όμως είναι στο κλίμα του AvClub, ενώ το αν ο Παγκοτσουλεβιακός είναι καλύτερη ομάδα από την Κάτω Ραχούλα δεν είναι κάτι που περιμένει να διαβάσει κάποιος σε forum σχετικό με στερεοφωνικά.
Το πόσο βλαμμένοι είμαστε εμείς που ακούμε διαφορές από τα καλώδια ρεύματος... Ε, αυτό είναι θέμα που μπορείς κάλλιστα να το δεις στα ψυχιατρικά forum αλλά και στο AvClub!

Εσύ Petran είσαι περιπτεράς ή θαμώνας στην Τροφίμων και ποτών;

Btw μήπως είμαστε εκτός από το εκτός στην εκτός θέματος; :flipout:

Κοιτα κανεις δεν ειπε αυτο...αλλα..

Αν εκφρασεις την απορια σαν διαχειριστης τοτε αυτοματα μετατρεπεται σε ''παρατηρηση'' που κανει το μελος που ανοιξε το θεμα να θελει να αμυνθει του εαυτου του και της επιλογης του.Και τελικα μαλλον θα ''παγωσει'' και δεν θα θελησει να ανοιξει αλλο θεμα..

Αν την εκφρασεις την απορια σαν ''απλο μελος''..και το δηλωσεις αυτο ..τοτε το αλλο μελος εχει το δικαιωμα να γυρισει και να πει..'' το ανοιγω γιατι ετσι γουσταρω...λογαριασμο θα σου δωσω βρε φιλε ?''. Εισαι ετοιμος να το δεκτεις αυτο ?

είστε όλοι για έξωση ακόμη και από την εκτός...
:flipout::flipout:

Εμ ..ελειψε η Μyrtw κανα δυο μερες ...και επιστρεψαμε στα ιδια...:flipout:

Σας ειπα...μη τη τρομαζετε την κοπελα ..!! :flipout:

Εσύ Petran είσαι περιπτεράς ή θαμώνας στην Τροφίμων και ποτών;

Btw μήπως είμαστε εκτός από το εκτός στην εκτός θέματος; :flipout:

περιπτεράς είμαι Tzimisce. :ernaehrung004:

και ναι είμαστε εντελώς εκτός.. :worshippy:

Last edited:
πολυ ωραιο θεμα και καλο θα ηταν να το φερετε να συζητηθει στην εκτος προσωπικα και νομιζω εχω το δικαιωμα , πολλα θεματα μου κανει εντυπωση που ανεβαινουν και συζητιουνται

Ενταξει αυτη η κουβεντα ευκολα μπορει να κυλησει σε ελιτιστικη συζητηση.

Θυμαμαι πριν καιρο εβλεπα στην επι παντος να ανεβαινουν ενα σκασμο θεματα που κατα την προσωπικη μου αποψη ηταν τουλαχιστον γελοια.

Ανεβηκαν μαζεμενα ενα δυο κορυφαια τετοια θεματα και με εκαναν να αλληθωρισω.

Ειπα να δοκιμασω την αισθηση των μελων λοιπον ανεβαζοντας ενα θεμα σχετικο με το τι αρωμα εχουμε στην τουαλετα μας.Λεω δε μπορει καποιος θα μα διαολοστειλει, καποιος θα μου στειλει ενα πμ να μου πει τι βλακειες γραφεις, καποιος θα αποφασισει να διαμαρτυρηθει.....

Τιποτα.

Και οχι μονο τιποτα..Απαντησαν και σοβαρα μαλιστα......

Μετα απο αυτο απλα παραδοθηκα.
Κατοπιν τουτου συζητησεις περι εξατμισεων, σκεπων, φουρνων μικροκυματων, πως το τριβουν το πιπερι απλα προκαλουν το γελιο μου και την κατανοηση μου....

Καποιοι εχουν τοσο μεγαλη αναγκη να γραψουν εστω κα οτιδηποτε που αδιαφορουν για το τι γραφουν κυριως.
Ειναι σαν να εισαι στην τουαλετα.
Δε σε νοιαζει και πολυ τι διαβαζεις...αρκει να περασει η ωρα και να φτασει η στιγμη να τραβηξεις το καζανακι.

θα διαφωνήσω φίλε ναθ..

εντάξει, κάποια θέματα είναι για μπάτσες αλλά εκεί έχεις την επιλογή να μην διαβάζεις.
και δεν βλέπω τον λόγο να γίνεται αυτός ο ελιτιστικός διαχωρισμός, γιατί περι αυτού πρόκειται.

απο την άλλη πάλι, το ότι κάποιοι -που δεν ήταν στο κόλπο- δεν σου απάντησαν, σημαίνει οτι έδειξαν την στοιχειώδη ευγένεια να μην σε προσβάλουν για ένα θέμα που για σένα μπορεί να ήταν σημαντικό.

όπως και να´χει, βλέπω να γίνεται ένας διαχωρισμός θεμάτων-μελών που δεν βλέπω που αποσκοπεί, πόσο μάλλον και τον λόγο ύπαρξης του. -bye-

Παλι εξωκειλε το μικρο καραβακι...:flipout:

Γραφει καποιος σοβαρα θεματα , γινονται πεδιο αντιπαραθεσεων , γραφει αναλαφρα..γινονται πεδιο χλευασμου... Εγω λεω να ποσταρουμε μονο ανεκδοτα, ολοι γελανε κανεις δεν μαλωνει..και δεν μπορουμε να χλευασουμε κανεναν γιατι ετσι και αλλιως τα ...γραφουν αλλοι..

:flipout:

Ενταξει αυτη η κουβεντα ευκολα μπορει να κυλησει σε ελιτιστικη συζητηση.

Θυμαμαι πριν καιρο εβλεπα στην επι παντος να ανεβαινουν ενα σκασμο θεματα που κατα την προσωπικη μου αποψη ηταν τουλαχιστον γελοια.

Ανεβηκαν μαζεμενα ενα δυο κορυφαια τετοια θεματα και με εκαναν να αλληθωρισω.

Ειπα να δοκιμασω την αισθηση των μελων λοιπον ανεβαζοντας ενα θεμα σχετικο με το τι αρωμα εχουμε στην τουαλετα μας.Λεω δε μπορει καποιος θα μα διαολοστειλει, καποιος θα μου στειλει ενα πμ να μου πει τι βλακειες γραφεις, καποιος θα αποφασισει να διαμαρτυρηθει.....

Τιποτα.

Και οχι μονο τιποτα..Απαντησαν και σοβαρα μαλιστα......

Μετα απο αυτο απλα παραδοθηκα.
Κατοπιν τουτου συζητησεις περι εξατμισεων, σκεπων, φουρνων μικροκυματων, πως το τριβουν το πιπερι απλα προκαλουν το γελιο μου και την κατανοηση μου....

Καποιοι εχουν τοσο μεγαλη αναγκη να γραψουν εστω κα οτιδηποτε που αδιαφορουν για το τι γραφουν κυριως.
Ειναι σαν να εισαι στην τουαλετα.
Δε σε νοιαζει και πολυ τι διαβαζεις...αρκει να περασει η ωρα και να φτασει η στιγμη να τραβηξεις το καζανακι.

Βρε ναθ,συμφωνώ αλλά τί κουράζεσαι ?

Βλέπεις οτι για πολλούς AVClub=καφενείο.
Ολοι αυτοίθ που κόπτονται για την αυτορρύθμιση και ελευθερία,ζήτημα είναι αν έχουν περάσει κάποιες ώρες σε κατηγορίες που αφορούν στην θεματολογία του φόρουμ μας.
Και εγώ αύριο αν μπώ με γυναικείο ψευδώνυμο και αρχίσω τα "χα χα χα χα..τι πλάκα που έχετε" να δείς πόσες σελίδες θα γεμίσουν από τους "λάτρεις " του AV...
Υπάρχει και άλλη έκφραση βέβαια γι αυτούς που "λιγώνονται" σε ένα γυναικείο(?) ποστ αλλά δεν την αναφέρω για λόγους ευπρέπειας..

Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

θα διαφωνήσω φίλε ναθ..

εντάξει, κάποια θέματα είναι για μπάτσες αλλά εκεί έχεις την επιλογή να μην διαβάζεις.
και δεν βλέπω τον λόγο να γίνεται αυτός ο ελιτιστικός διαχωρισμός, γιατί περι αυτού πρόκειται.

όπως και να´χει, βλέπω να γίνεται ένας διαχωρισμός θεμάτων-μελών που δεν βλέπω που αποσκοπεί, πόσο μάλλον και τον λόγο ύπαρξης του. -bye-

Xαιρομαι που διαφωνεις και μαλιστα με τον τροπο αυτο φιλε Δημητρη.

Για μενα η επι παντος ειναι μια απο τις πιο σημαντικες κατηγοριες του φορουμ αντιθετα με τις αποψεις καποιων.

Εκτος απο το να μαζευει κοσμο με αντικειμενα συζητησης πιο ευκολα στον κοινο αναγνωστη απο τα εξειδεικευμενα τεχνικα θεματα που συζητουμε εδω μεσα ( ε καλα αυτο θελει λιγη συζητηση αλλα σε αλλο νημα ) σκοπο εχει να ισχυροποιησει την επικοινωνια μεταξυ μας, να μας κανει να χαλαρωσουμε αλλα κυριως να μας γνωρισει μεταξυ μας και να μας φερει πιο κοντα.

Η επιλογη μου να μην διαβαζω δεν αφορα εμενα μονο...αλλα και ολους τους αλλους.
Θα ηθελα πολυτιμα για την νοημοσυνη μας θεματα, θεματα που μας κανουν να μαθουμε γιατι στην ουσια δεν ξερουμε τιποτα αλλα και θεματα χαβαλε και απεραντης πλακας.
Οταν ανεβαζονται θεματα "λιγα" κατα την αποψη μου στερουμαστε της ενεργειας των μελων απο τα αλλα θεματα με περισσοτερη αξια και κυριως το επιπεδο και η ποιοτητα που απο καποιοιυς ανημπορους χλευαζεται στην πρωτη ευκαρια δεν ειναι αυτο που μας κολακευει σαν φορουμ.

Δεν εχει σχεση με ελιτιστικες διαθεσεις.
Εχει σχεση με την αγωνια να κανεις καλυτερο το χωρο που αγαπας.

ΥΓ

Υπαρχει και μια αλλη πλευρα βεβαια...

Θεματα απο αυτα που συζηταμε να εχουν γινει πεδια επιδρομης απιστευτων εμπνευσεων και πλακων που σε κανουν να αναρωτιεσαι ποια ειναι τελικα η συνταγη μιας πετυχημενης απο ολες τις αποψεις κουβεντας.

Ειλικρινά ορισμένους δεν τους καταλαβαίνω . Μου δίνουν την εντύπωση πως ο κύκλος τους και οι γνωριμίες τους στην προσωπική τους , εκτός φόρουμ , ζωή , περιλαμβάνουν καθηγητές πανεπιστημίου το λιγότερο . Ομως όλες οι συγκεντρώσεις ευάριθμου πλήθους - σωματεία , στρατός , οργανώσεις , σύλλογοι κλπ - αποτελούν μικρογραφία του συνόλου του πληθυσμού και εκ των πραγμάτων περιλαμβάνουν σχεδόν όλους τους τύπους ανθρώπων . Συνήθως τα ενδιαφέροντα , οι γνώσεις , το επίπεδο κλπ αυτών ποικίλλει .

Και για να πω του στραβού το δίκαιο προτιμώ ένα θέμα για το άρωμα της τουαλέτας μας ( αλήθεια πότε ανοίχτηκε και δεν το πήρα χαμπάρι ; ) το οποιο δεν διεκδικεί δάφνες σπουδαιότητος και το οποίο αν δεν θέλω δεν θα το διαβάσω , από ένα άλλο θέμα π.χ ιστορικό όπου θα γραφούν μετα μεγίστης σοβαροφάνειας απόψεις ανιστόρητες που θα φανερώνουν ενδεχομένως πλήρη και δυστυχώς ανερυθρίαστη άγνοια .

γμτ, ήθελα να ακούσω και την άποψη του γιατρού σ' αυτό το θέμα...

τώρα που κάνουμε πικάντικο φαΐ, μας τέλειωσε -προσωρινά- το μπούκουβο !!

εσύ μπορεί να ήθελες, κάποιοι άλλοι δεν ........-bye-

εσύ μπορεί να ήθελες, κάποιοι άλλοι δεν ........-bye-

Οταν ανοιξουν οι ουρανισκοι και σταματησουν να τρωνε λαπα θα τους αρεσει και το μπουκοβο.:BDGBGDB55:

Κι εγω ετσι το ανακαλυψα μικρος.....(το μπουκοβο) :FSGSFGS4:

Δημήτρη το μπούκοβο πειράζει στις αιμοροϊδες βρε.

Μάλλον αυτό θα φταίει βρε

Έλα μου όμως που είναι από τα καλύτερα μπαχάρια