Απ την "παρέα"..:afro:
αν εννοείς το Σούρλα, είναι banned ως τη Δευτέρα.
βγαίνουμε ξανα

Last edited:
Απ την "παρέα"..:afro:
fftopic:
βγαίνουμε ξαναfftopic: όμως ...
Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει θεμα...δεν θα οδηγησει πουθενα αυτο..απλως μαζευουμε ποστ.
γιατί ρε meletov ? τα 1076 ποστ που έχεις δεν σε φτάνουν να βάλεις αγγελία ?
![]()
Ενταξει αυτη η κουβεντα ευκολα μπορει να κυλησει σε ελιτιστικη συζητηση.
Θυμαμαι πριν καιρο εβλεπα στην επι παντος να ανεβαινουν ενα σκασμο θεματα που κατα την προσωπικη μου αποψη ηταν τουλαχιστον γελοια.
Ανεβηκαν μαζεμενα ενα δυο κορυφαια τετοια θεματα και με εκαναν να αλληθωρισω.
Ειπα να δοκιμασω την αισθηση των μελων λοιπον ανεβαζοντας ενα θεμα σχετικο με το τι αρωμα εχουμε στην τουαλετα μας.Λεω δε μπορει καποιος θα μα διαολοστειλει, καποιος θα μου στειλει ενα πμ να μου πει τι βλακειες γραφεις, καποιος θα αποφασισει να διαμαρτυρηθει.....
Τιποτα.
Και οχι μονο τιποτα..Απαντησαν και σοβαρα μαλιστα......
Μετα απο αυτο απλα παραδοθηκα.
Κατοπιν τουτου συζητησεις περι εξατμισεων, σκεπων, φουρνων μικροκυματων, πως το τριβουν το πιπερι απλα προκαλουν το γελιο μου και την κατανοηση μου....
Καποιοι εχουν τοσο μεγαλη αναγκη να γραψουν εστω κα οτιδηποτε που αδιαφορουν για το τι γραφουν κυριως.
Ειναι σαν να εισαι στην τουαλετα.
Δε σε νοιαζει και πολυ τι διαβαζεις...αρκει να περασει η ωρα και να φτασει η στιγμη να τραβηξεις το καζανακι.
Καμια Κορωνα. Εχω αρχισει απλα να χανω την υπομονη μου για την εμμονη καποιων στην καραμελα της δηθεν......ποιοτητας.
Και... Δημητρη.. Το δικαιωμα της αισθητικης πρεπει να ειναι παθητικο. Οριζουμε την αισθητικη μας ΜΗ συμμετεχοντας σε ορισμενα θεματα, και ΟΧΙ οριζοντας σε αλλους ποια θα ειναι η αισθητικη τους.
Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει θεμα...δεν θα οδηγησει πουθενα αυτο..απλως μαζευουμε ποστ.
fftopic:
βγαίνουμε ξαναfftopic: όμως ...
Λοιπον, τι εγινε με το Σπυρο ? Γιατι μπαναριστηκε?
τον έβρισε και τον προσέβαλε ο Μπέλλος, και προσωπικά και σε σχέση με την επαγγελματική του ιδιότητα και ο Σπύρος απάντησε δεόντως αλλά πάντα εντός ορίων και χωρίς χτυπήματα κάτω απ τη μέση. Μπορώ να πώ ότι ήταν μάλλον ήπιος σε σχέση με αυτά που του έσουρε ο ...αγκαλίτσας.
Μετά, μπάναραν ...το Σπύρο :blink: και άφησαν τον άλλον να αλωνίζει.
Προσωπικά, πιστεύω πως "του τα είχαν μαζεμένα", του Σπύρου, γενικώς...
Αστιευεσαι Κωστα ?
Το ειχα παρακολουθησει το θεμα.
Δεν ειμαστε με τα καλα μας.....
Δεν αστειεύομαι καθόλου και συμφωνώ πως δεν είμαστε καθόλου, μα καθόλου, καλά.
.
τα "κουναμενα" δαχτυλα, ....
Καλα, τωρα εσυ το λες αυτο?
Εσυ εισαι "παθητικος" στην αισθητικη σου? Μη τρελαθουμε τωρα.
Απλα σε αυτα που θεωρεις εσυ σημαντικα γινεσαι "ενεργητικος", στα υπολοιπα αρχιζεις θεωριουλες.
Ας αφησουμε τα ημαρτον και τις ειρωνικες υπογραφες . Οι φαμφαρες και τα οπου φυσαει ο ανεμος, ποτε δεν τα γουσταρα. Οπως επισης να μου μηδενιζουν την αποψη επειδη δεν ταιριαζει με την αισθητικη τους.
Η αποψη μου ειναι οτι η εκτος ΔΕΝ ειναι συμπληρωμα του φορουμ , το υπολοιπο φορουμ ειναι συμπληρωμα της εκτος. Σας αρεσει αυτο ?
Εγω ετσι βλεπω , ετσι λεω. Τωρα τα υπολοιπα που τεντωνονται απο τη μια και ξεχυλονωνται απο την αλλη, ειναι των συγγραφεων τους και ιστοριες γι αγριους.
Σαφως και το λεω εγω αυτο. Δεν θυμαμαι να ειπα ποτε σε καποιον "Γιατι το ανοιγεις αυτο το θεμα". Οπου δεν με ενδιαφερει, απλα δεν εχω συμμετασχει
Δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε Χρηστο και ξαφνικα κοιταμε την "ποιοτητα" της Εκτος. Οσο για τα ημαρτον και τις υπογραφες, νομιζω οτι εχω δικαιωμα στο να θεωρω υπερβολικες αυτες τις κραυγες και να τις καυτηριαζω αναλογα. Δεν μηδενισα κανενος την αποψη. Αλλα δεν σημαινει οτι θα δεχτω και οτι γραφει ο καθενας. Εχεις την αποψη σου, καλως. Σεβαστη. Αλλα μην περιμενεις να συμφωνησω.
Βλεπουμε διαφορετικα τα πραματα σε αυτο. Εγω το βλεπω μισογεματο το ποτηρι. Δεν φοβαμαι τοσο για την εκτος μηπως "κυριευσει" το υπολοιπο φορουμ.
Σου εξηγησα τι εννοω παθητικος. Αν θελεις, εξηγησε μου ποτε εγω υπεδειξα σε καποιον οτι το θεμα που ανοιξε προσεβαλε την αισθητικη μου και γι αυτο δεν επρεπε να το κανει.
Αν με χαρακτηριζεις ενεργητικο για οτιδηποτε αλλο, ευχαριστως να το δεχτω, αν καταλαβω τι εννοεις
Σου εξηγησα τι εννοω παθητικος. Αν θελεις, εξηγησε μου ποτε εγω υπεδειξα σε καποιον οτι το θεμα που ανοιξε προσεβαλε την αισθητικη μου και γι αυτο δεν επρεπε να το κανει.
Αν με χαρακτηριζεις ενεργητικο για οτιδηποτε αλλο, ευχαριστως να το δεχτω, αν καταλαβω τι εννοεις
Και θα σου πω γιατι με προκαλεις.
Οταν βγαινεις και εκφραζεις τη δυσαρεσκεια σου περι διαγραφων περι δυο μετρων και δυο σταθμων και ξερω γω τι αλλο, το ιδιο δεν κανεις?
Δεν κανεις υποδειξη περι αισθητικης?
Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Τουλαχιστον αυτο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.