kokar
Supreme Member
οκ μπορεί να κατάλαβα λάθος.
ας δούμε τι έχει να μας πει και ο Δαμιανός Δημητριάδης πάνω σε αυτό.
ας δούμε τι έχει να μας πει και ο Δαμιανός Δημητριάδης πάνω σε αυτό.
Last edited:
Περαιτέρω, κάθε διαχειριστής είναι επιφορτισμένος με την τήρηση των κανόνων στην κατηγορία του και μόνο όπου και εφαρμόζει τον προσωπικό του -εξ ορισμού υποκειμενικό, το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα και αυθαίρετο- πήχη "ανεκτικότητας", εάν μπορούμε να το πούμε έτσι.
Εσύ ομιλείς για αντιμετώπιση συμπεριφορών σε δύο διαφορετικές κατηγορίες από δύο διαφορετικούς διαχειριστές.
Μόνο οι σωστές "νοοτροπίες" θα γίνονται ανεκτές.
Έτσι θέλετε να γίνουμε και εδώ;
Ερώτημα θέτω, δεν αγορεύω.
Αν το avclub θεωρεί πως μηνύματα της μορφής ...μέλος Χ είσαι καραγκιόζης... επισύρουν την ποινή της διαγραφής και του προσωρινού αποκλεισμού πρόσβασης στο συγγραφέα τους, τότε τουλάχιστον τις ίδιες συνέπειες πρέπει να έχουν και μηνύματα "...είσαι ανίκανος για το τάδε ή το δείνα λόγω της καταγωγής σου...".
Και δε φαντάζομαι να περιμένουν οι διαχειριστές του avclub να εμφανιστεί κάποιο μέλος της θιγόμενης φυλής για να διαμαρτυρηθεί, προκειμένου να το αναγνωρίσουν.![]()
Για πες ενα παραδειγμα...σε ποιο ποστ αναφερεσαι ακριβως ? Η τα λεμε γενικα και αοριστα ?
Που ειδες κατι τετοιο ? Ακριβως κατι τετοιο..
Έχω δώσει και τίτλο νήματος και συγκεκριμένο απόσπασμα του μηνύματος σε αυτό το νήμα, στα προηγούμενα μηνύματα μου. Κάτσε και διάβασε. Αναφέρεται σε ανικανότητα λόγω φυλετικής καταγωγής και δίνει και παράδειγμα. Αν τώρα περιμένεις να δεις ακριβώς το απόσπασμα που σημείωσες...![]()
Τελωσπαντων εγω ειπα την γνωμη μου για τετοιου ειδους σχολια.Οχι επιπληξη , οχι φιμωση...λεκτικη αποστομωση (με επιχειρηματα ).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.