Εκτος στην εκτος θεματος.

βρε Μελετοφ δεν μιλαμε για την εκτος και μονο, εδω εχει πεσει και το θεμα του Σπυρου και πολλα αλλα

μην κολλας στην εκτος

Το θεμα του Σπυρου εγω το εξαντλησα.

Δεν επρεπε να γινει ban. Eιναι προσωπικη μου γνωμη προερχομενη απο οσα διαβασα.Δεν με ενδιαφερουν pm και λοιπα που ανταλλαχθηκαν.Κανονικα δεν επρεπε καν να μπουν σε αυτη τη διαδικασια.Τι αλλο να πω για αυτο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Η οποια ειναι ακριβως ? Ποια ειναι η ουσια σε μια κατηγορια γενικης θεματολογιας περα απο την καταθεση της προσωπικης μας γνωμης ? Οποια και αν ειναι αυτη..

Μιλάω γενικότερα.Αλλά για την συγκεκριμένη κατηγορία,νομίζω ότι ήδη εσείς κι οι διαχειριστές της έχετε ανοίξει μια αρκετά γόνιμη συζήτηση.
Προσωπικά επειδή συμμετέχω την θεωρώ απαραίτητη και χρήσιμη.

Για να επανέλθω λοιπόν στο θέμα του αποκλεισμού πρόσβασης του Σπύρου, νομίζω και με βάση τη συζήτηση που προηγήθηκε πως αποτελεί τελείως μεροληπτική εφαρμογή των κανονισμών εκ μέρους της διαχείρισης, εφόσον την ίδια στιγμή αφήνονται άθικτα μηνύματα και συγγραφείς του ύφους που ανέφερα, που κατά ομολογία του φίλου διαχειριστή - και νομικού - send αποτελούν επίσης παραβίαση των κανονισμών.

Last edited:
Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Για να επανέλθω λοιπόν στο θέμα του αποκλεισμού πρόσβασης του Σπύρου, νομίζω και με βάση τη συζήτηση που προηγήθηκε πως αποτελεί τελείως μεροληπτική εφαρμογή των κανονισμών εκ μέρους της διαχείρισης, εφόσον την ίδια στιγμή αφήνονται άθικτα μηνύματα και συγγραφείς του ύφους που ανέφερα, που κατά ομολογία του φίλου διαχειριστή - και νομικού - send αποτελούν επίσης παραβίαση των κανονισμών.

Καλο ειναι βεβαια να επισημαινουμε παντα αυτη την μεροληπτικη εφαρμογη των κανονισμων...ετσι δεν ειναι ?

Καλο ειναι βεβαια να επισημαινουμε παντα αυτη την μεροληπτικη εφαρμογη των κανονισμων...ετσι δεν ειναι ?

Φυσικά, όσοι και όταν τους εντοπίσουν.

δ) Συνεχιζόμενες παραβάσεις των Όρων Χρήσης, θα συνεπάγονται προσωπικές επιπλήξεις των χρηστών που προβαίνουν σε αυτές, και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αυτών μετά από 3 ανάλογα μηνύματα, απαγόρευση πρόσβασης [Ban] στον χρήστη για μία βδομάδα, ή και περισσότερο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και ανάλογα με την περίσταση.

συμφωνώ με αυτό που έχει πει και ο Kosh σε προηγούμενο ποστ του

"Αφου το θεμα κλειδωθηκε θαταν σωστο να ξανανοιξει αφου δοθει ο χρονος και απαντηθουν οι ερωτησεις που εγιναν μεχρι εκεινη τη στιγμη.

Απαντησεις δημοσιως ομως γιατι δεν ειναι σωστο για τον καθε ενδιαφερομενο να ειναι στα τηλεφωνα και στα πμ ολη μερα.
Εδω για ολους.
Δεν ειναι κανα κρατικο μυστικο"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Φυσικά, όσοι και όταν τους εντοπίσουν.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.Αλλα μερικοι μαλλον κοιτανε προς σ'αυτον και τυφλωνονται.Το οσοι , και οταν..θα ειχε αξια ισως σε καμμια ιστορια της Αγκαθα Κριστι ..αλλα οχι εδω μεσα.Τεσπα...μερικοι λεμε την γνωμη μας παντος καιρου... και παντος..αδικιας.

Εντελως, μα εντελως..φιλικα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Το οσοι , και οταν..θα ειχε αξια ισως σε καμμια ιστορια της Αγκαθα Κριστι ..αλλα οχι εδω μεσα.

Η μοναδική υποχρέωση που αντιλαμβάνομαι - και αυτήν απέναντι στον εαυτό μου και μόνο - είναι να μην κρίνω με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κατά τα λοιπά, η έκφραση της γνώμης, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.

Διακρίνω ένα παράπονο, ή κάνω λάθος; Πάντως αν αναφέρεσαι σε γεγονός, δεν μπορώ να το θυμηθώ.

Φιλικά και από μένα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Η μοναδική υποχρέωση που αντιλαμβάνομαι - και αυτήν απέναντι στον εαυτό μου και μόνο - είναι να μην κρίνω με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κατά τα λοιπά, η έκφραση της γνώμης, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.

Διακρίνω ένα παράπονο, ή κάνω λάθος; Πάντως αν αναφέρεσαι σε γεγονός, δεν μπορώ να το θυμηθώ.

Φιλικά και από μένα.

.. ..... edit.

Φευγουμε απο το θεμα μας...αλλωστε στο θεμα μας..συμφωνουμε -bye-

τον έβρισε και τον προσέβαλε ο Μπέλλος, και προσωπικά και σε σχέση με την επαγγελματική του ιδιότητα και ο Σπύρος απάντησε δεόντως αλλά πάντα εντός ορίων και χωρίς χτυπήματα κάτω απ τη μέση. Μπορώ να πώ ότι ήταν μάλλον ήπιος σε σχέση με αυτά που του έσουρε ο ...αγκαλίτσας.

Μετά, μπάναραν ...το Σπύρο :blink: και άφησαν τον άλλον να αλωνίζει.

Προσωπικά, πιστεύω πως "του τα είχαν μαζεμένα", του Σπύρου, γενικώς...

ΟΧΙ και Αλωνηζω !!!!
ποτε φιλε μου εγω αλωνησα εδω μεσα ;;;;

με ποιον τα εβαλα εδω μεσα και δεν το ξερω ;;;;;

ποτε εβρισα η ειρωνευτικα εγω ατομο εδω μεσα !η ποτε αρχισα φασαρια πρωτος εδω μεσα ;;;;;

αν στεναχωρηθηκες εσυ για τον Σπυρο στεναχωρηθηκα και εγω οχι γιαυτον γιατι δεν προσποιουμαι ..... αλλα για το οτι μια φαση που νομιζα οτι τελειωσε πριν μερες εγινε αιτια για αποκοπη προσωρινη καποιου ....

απλα νομιζα οτι εληξε το θεμα εκει !

και τη συγνωμη που επρεπε εγω σαν αντρας την ειπα !

ΑΛΛΟΙ εμενα δεν μου ζητησαν συγνωμη ποτε !
και ας ηταν αυτοι που αρχισαν τις προσβολες προς εμενα και ενας απο αυτους ηταν και ο Σπυρος !

ομως ειλικρινα δεν θελω να δωθει συνεχεια με εμενα διοτι απλα δεν γουσταρω !
και πλεον αν δεν προσβαλομαι δεν προκειται να απαντησω σε κανενα θεμα που αφορα εμενα ......

φιλικα παντα ο Αγκαλίτσας..

Κανείς απο εμάς δεν μπορεί με προσωπικούς όρους και με βάση τις προσωπικές του απόψεις,να θέλει να καθωρίζει την φυσιογνωμία του φόρουμ.

Οπως κάθε οργανισμός,έτσι κι αυτό το φόρουμ χρειάζεται ενεργά κι ανοιχτόμυαλα μέλη,χρειάζεται κανόνες και το σεβασμό τους απ' όλους,χρειάζεται λιγότερο εγωϊσμό κι εμπάθεια,λιγότερους καυγάδες και περισσότερη συμμετοχή επί της ουσίας...

Aυτα τα χαρακτηριστικα αγαπητε Dipie ,τα εχετε ασπαστει εσεις πρωτοι απ'ολους ,οταν παραβηκατε τους κανονισμους και πλειοψηφισατε υπερ του αντικανονικου μπαναρισματος του μελους Σουρλας χωρις να προβειτε ως οφειλατε σε προειδοποιηση ??

Εγω γιατι να μην υποθεσω οτι το μενος καποιων απο εσας που ειστε οι θεματοφυλακες και κριτες εδω μεσα σας προετρεψε να προσπερασετε τους κανονισμους για να δωσετε τροφη στην εμπαθεια και τον εγωισμο?

Ε??

Ο χρόνος τελικά κυλάει αργά ο ρημάδης.
Και η Δευτέρα φαντάζει μακρυνή Ιθάκη..

Τελικά μερικές συνειδήσεις είναι ή πολύ ελαστικές ή τελείως τσιμεντένιες.Δεν μπορώ αλλιώς να το εξηγήσω.

Αυτά για τον Σπύρο.Αλλωστε ο Λύμπε, ο Δημοκηδής και ο Δαμιανός με εξέφρασαν απόλυτα

(Για την εκτός στην εκτός τοποθετήθηκα νωρίς νωρίς.)

Aυτα τα χαρακτηριστικα αγαπητε Dipie ,τα εχετε ασπαστει εσεις πρωτοι απ'ολους ,οταν παραβηκατε τους κανονισμους και πλειοψηφισατε υπερ του αντικανονικου μπαναρισματος του μελους Σουρλας χωρις να προβειτε ως οφειλατε σε προειδοποιηση ??

Εγω γιατι να μην υποθεσω οτι το μενος καποιων απο εσας που ειστε οι θεματοφυλακες και κριτες εδω μεσα σας προετρεψε να προσπερασετε τους κανονισμους για να δωσετε τροφη στην εμπαθεια και τον εγωισμο?

Ε??

Σωστότατη παρατήρηση..:grinning-smiley-043

Ο χρόνος τελικά κυλάει αργά ο ρημάδης.
Και η Δευτέρα φαντάζει μακρυνή Ιθάκη..

Τελικά μερικές συνειδήσεις είναι ή πολύ ελαστικές ή τελείως τσιμεντένιες.Δεν μπορώ αλλιώς να το εξηγήσω.

Αυτά για τον Σπύρο.Αλλωστε ο Λύμπε, ο Δημοκηδής και ο Δαμιανός με εξέφρασαν απόλυτα

(Για την εκτός στην εκτός τοποθετήθηκα νωρίς νωρίς.)

Ουδεις αναντικαταστος Δημητρη.

Ειτε μελος και η φωνη του ,ειτε διαχειριστης και η πυγμη του.

Ουδεις αναντικαταστος Δημητρη.

Ειτε μελος και η φωνη του ,ειτε διαχειριστης και η πυγμη του.

Αυτό κάνει για πανό...:music-smiley-005:

Αν και ξέρω πολλούς αναντικατάστατους όπως πολλούς επίσης που θα τους σκούπαρα εν μια νυκτί.
Οπότε όλα σχετικά είναι και εδώ μέσα και γενικώς στη ρημάδα την παληοζωή.(:bigcry:)

Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που γράφεις.
Κατ' αρχάς δεν ομολόγησα ότι ανέχομαι καμία καθαρή παραβίαση του κανονισμού, τουναντίον.
Ως προς τα "ρατσιστικά" και αφού μιλάμε για τον κανονισμό, εάν τον διαβάσουμε προσεκτικότερα, θα διαπιστώσουμε ότι το μόνο σημείο όπου αναφέρονται είναι στο κεφάλαιο "νομικά ζητήματα", περίπτωση γ´: "Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα."
Η ανωτέρω διατύπωση φρονώ πως δεν μπορεί να περιλάβει διατύπωση απόψεων του τύπου "πιστεύω πως όλες οι φυλές δεν είναι ίσες", έτσι κι εγώ θεωρώ πως, ασχέτως εάν διαφωνώ καθέτως, δεν μπορώ να τη λογοκρίνω. Άλλο όταν το ρατσιστικό μένος οδηγεί σε μηνύματα υβριστικού πλέον περιεχομένου. Υπάρχουν και απόψεις πιο "γκρίζες", οι οποίες δεν αφήνουν να διαφανεί εάν στηρίζονται σε ρατσιστικά εν στενή εννοία ιδεώδη: όπως πχ "θεωρώ ότι οι οικονομικοί μετανάστες ευθύνονται για την αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας". Εκεί τι θα πούμε;
Εγώ είμαι έτοιμος να δεχθώ κριτική ότι το προσωπικό μου όριο είναι ενδεχομένως ελαστικό, αλλά ότι εφαρμόζω δύο μέτρα και δύο σταθμά, ποτέ.

Περαιτέρω, κάθε διαχειριστής είναι επιφορτισμένος με την τήρηση των κανόνων στην κατηγορία του και μόνο όπου και εφαρμόζει τον προσωπικό του -εξ ορισμού υποκειμενικό, το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα και αυθαίρετο- πήχη "ανεκτικότητας", εάν μπορούμε να το πούμε έτσι.
Εσύ ομιλείς για αντιμετώπιση συμπεριφορών σε δύο διαφορετικές κατηγορίες από δύο διαφορετικούς διαχειριστές.

Δεν ισχύει ακριβώς αυτό που γράφεις.
Κατ' αρχάς δεν ομολόγησα ότι ανέχομαι καμία καθαρή παραβίαση του κανονισμού, τουναντίον.
Ως προς τα "ρατσιστικά" και αφού μιλάμε για τον κανονισμό, εάν τον διαβάσουμε προσεκτικότερα, θα διαπιστώσουμε ότι το μόνο σημείο όπου αναφέρονται είναι στο κεφάλαιο "νομικά ζητήματα", περίπτωση γ´: "Η ανάρτηση, δημοσίευση, και αναφορά συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό ή με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, ή/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα."
Η ανωτέρω διατύπωση φρονώ πως δεν μπορεί να περιλάβει διατύπωση απόψεων του τύπου "πιστεύω πως όλες οι φυλές δεν είναι ίσες", έτσι κι εγώ θεωρώ πως, ασχέτως εάν διαφωνώ καθέτως, δεν μπορώ να τη λογοκρίνω. Άλλο όταν το ρατσιστικό μένος οδηγεί σε μηνύματα υβριστικού πλέον περιεχομένου. Υπάρχουν και απόψεις πιο "γκρίζες", οι οποίες δεν αφήνουν να διαφανεί εάν στηρίζονται σε ρατσιστικά εν στενή εννοία ιδεώδη: όπως πχ "θεωρώ ότι οι οικονομικοί μετανάστες ευθύνονται για την αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας". Εκεί τι θα πούμε;
Εγώ είμαι έτοιμος να δεχθώ κριτική ότι το προσωπικό μου όριο είναι ενδεχομένως ελαστικό, αλλά ότι εφαρμόζω δύο μέτρα και δύο σταθμά, ποτέ.

Περαιτέρω, κάθε διαχειριστής είναι επιφορτισμένος με την τήρηση των κανόνων στην κατηγορία του και μόνο όπου και εφαρμόζει τον προσωπικό του -εξ ορισμού υποκειμενικό, το οποίο δεν σημαίνει απαραίτητα και αυθαίρετο- πήχη "ανεκτικότητας", εάν μπορούμε να το πούμε έτσι.
Εσύ ομιλείς για αντιμετώπιση συμπεριφορών σε δύο διαφορετικές κατηγορίες από δύο διαφορετικούς διαχειριστές.

Τάσο όταν ο Δαμιανός Δημητριάδης μίλαγε για μη τήρηση των κανονισμών,
νομίζω ότι μίλαγε για αυτο

Last edited:
Όχι, έκανε σύγκριση των "ρατσιστικών" μηνυμάτων στην εκτός, τα οποία κατά την άποψή του γίνονται ανεκτά, με τη συμπεριφορά του Σπύρου ο οποίος αποκλείστηκε.
Και ως ένας από τους διαχειριστές της εκτός, τοποθετήθηκα για το σκέλος που αφορούσε ακριβώς στην Εκτός.