Εκτος στην εκτος θεματος.

Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Ειδικά αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι σε μέλος που απήντησε σε post άλλου με την εξής "ευγενική" , κόσμια και πλήρη επιχειρηματολογίας φράση "Χέστηκε η φατμέ στο Γενή τζαμί" , δεν έγινε ούτε καν σύσταση , αλλά μιά γενικόλογη παρατήρηση του στυλ : "ελάτε τώρα , δεν χρειάζονται τέτοια " .

Εκεί είναι χαϊέντ, μάναμ! :flipout:

πολλες γνωμες που διαβασα σημερα με βρισκουν απολυτα συμφωνο αλλων ομως της θεωρω οχετο ,ειρωνικες και κακοπροαιρετες ακομη και απο τα λαθη μπορουν να βγουν χρησιμοτατα συμπερασματα στο χερι μας ειναι να καθοδηγησουμε και να προσατευσουμε αυτον τον χωρο

συνεχιστε και ειμαι σιγουρος οτι ολοι θα παρουν τα μηνυματα και οχι απαραιτητα μονον Διαχειριστες αλλα και μελη που δεν δισταζουν να βγαλουν χολη καθε στιγμη και να κουτσουλανε καθε φορα που υπαρχουν προβληματα

προτιμω να κατσω ολο το βραδυ να διαβαζω τι μπορει να γινει ωστε να αποφευχθουν στο μελος τετοιες καταστασεις

προτασεις, κουβεντουλα και καλο κλιμα

παντως ενα πραγμα μπορω να πω και οι δυο πλευρες εχουν δικιο

πολλες γνωμες που διαβασα σημερα με βρισκουν απολυτα συμφωνο αλλων ομως της θεωρω οχετο ,

Tωρα μαλιστα...τα πιασαμε τα λεφτα μας...αμα οι γνωμες των μελων θεωρουνται οχετοι... σιγουρα θα την βρουμε την ακρη...ειναι στην ακρη του τουνελ...να κατι φωτιζει...οχι ρε διαολε , τρενο ειναι..

Το τρενο ...τσουφ τσουφ ,ban , ban ...

ρε Μητσο απο τοτε που σε ειδα στο καφενειο ...μαυρα ματια ρε συ ...σε ματιαξα?

Γιατι Larry ?
Πραγματικά υπάρχουν δυό πλευρές ;
Δεν είναι το φορουμ τα μέλη του;

Γιατι Larry ?

Eλα μωρε..εδω αποκαλεσε τις γνωμες μας οχετους...τι ψαχνεις να βρεις?

Tωρα μαλιστα...τα πιασαμε τα λεφτα μας...αμα οι γνωμες των μελων θεωρουνται οχετοι... σιγουρα θα την βρουμε την ακρη...ειναι στην ακρη του τουνελ...να κατι φωτιζει...οχι ρε διαολε , τρενο ειναι..

Το τρενο ...τσουφ τσουφ ,ban , ban ...

διαβασε Μελετοφ και μην μυγιαζεσαι , οποτε θελεις ελα να τα δουμε και θα καταλαβεις, αλλα επειδη προσεξα οτι θεωρεις το εαυτο σου αδικημενο και επειδη δεν εχεις λαβει της απαντησεις σου

δεν ειμαστε αντιπαλα στρατοπεδα καταλαβε το

Γιατι Larry ?

θεωρω ορισμενα μυνηματα απαραδεκτα και δεν βοηθουν καθολου και βεβαια Φορουμ ειμαστε

Eλα μωρε..εδω αποκαλεσε τις γνωμες μας οχετους...τι ψαχνεις να βρεις?

ο Α πλυθυντικος χρησιμοποιειται για να συσπειρωσεις μελη γυρω σου? ευτυχως εχω αφησει τα διαπιστευτηρια μου για τα καλα εδω μεσα και πολλοι αυτοι που με ενδιαφερουν καταλαβαν

δεν θα προσπαθησω να σε πεισω για κατι δικαιωμα σου

διαβασε Μελετοφ και μην μυγιαζεσαι , οποτε θελεις ελα να τα δουμε και θα καταλαβεις, αλλα επειδη προσεξα οτι θεωρεις το εαυτο σου αδικημενο και επειδη δεν εχεις λαβει της απαντησεις σου

δεν ειμαστε αντιπαλα στρατοπεδα καταλαβε το

Δεν χρειαζεται να παρω απαντησεις γιατι απλουστατα αν τον δικαιο ηταν με το μερος σας η το με γραμμα του νομου(ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΣΑΣ) θα μου τις ειχατε δωσει προ πολλου , αντι να διαγραφετε τα μηνυματα.

Δεν εχω τετοια αξιωση πια...αλλωστε οι διαγραφες των μηνυματων μου ειναι η καλυτερη επιβεβαιωση για μενα.

Δυστυχως το θεμα ειναι γενικοτερο..... και το μελλον προβλεπεται δυσοιωνο...ολα αυτο δειχνουν.

Οταν εναν συντονιστης λεει τις γνωμες των μελων οχετο..δυστυχως τιποτα δεν μπορει να αλλαξει.Οταν ενα μελος που μεχρι προτινος το αναφερατε σαν παραδειγμα το πετατε τωρα εξω ...τιποτα δεν μπορει να αλλαξει.

Ισως αλλαζαν μερικα αν ολα αυτα.γινονταν με γνωση των μελων...και επεξηγηση των προθεσεων...αλλα ολα γινονται με απολυτη μυστικοτητα.

ΑΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!

Last edited:
α. Εγώ αν είχα πρόβλημα θα του απαντούσα μόνος μου.
β. και ο Σούρλας έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του, αλλά τώρα είναι μπαναρισμένος για άγνωστο λόγο.
γ. Ωραία το έγραψες. Εγώ που δεν κατάλαβα προφανώς δε σε ενδιαφέρω.:grinning-smiley-043:

ο Α πλυθυντικος χρησιμοποιειται για να συσπειρωσεις μελη γυρω σου? ευτυχως εχω αφησει τα διαπιστευτηρια μου για τα καλα εδω μεσα και πολλοι αυτοι που με ενδιαφερουν καταλαβαν

δεν θα προσπαθησω να σε πεισω για κατι δικαιωμα σου

Να συσπειρωσω τα μελη γυρω μου ? :flipout: Εσεις τα συσπειρωνετε εναντιον σας και αρχιζω να πιστευω πια..οτι δεν το καταλαβαινετε κιολας.

Δεν γνωριζω για διαπιστευτηρια... μονο θεματα διαβαζω...εσυ δεν ελεγες οτι θελεις να διαβαζεις του τετρομαγμενους ? Ε κανε υπομονη μια εβδομαδα ακομα..

Και το θεμα δεν ειναι μονο ο Σουρλας , ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι θα δωσει τις απαντησεις μονος του.

Το θεμα ειναι αυτη η αδιαλλαξια και αυτη , η υπεροπτικη σταση μερικων εδω μεσα..απεναντι στα μελη .

Εσυ δεν εισαι που ελεγες οτι θα μπαινεις στα θεματα που ανοιγουν τα μελη και θα ''ζητας'' τον λογο ? (αν νομιζεις οτι δεν ειναι συμφωνα..με την δικια σου αισθητικη ?)

Και εσυ δεν εισαι ενας τυχαιος εσυ..εισαι ο Συντονιστης ολης αυτης της πολυπαθους κατηγοριας...

Με τούτα και με τ' άλλα, όλο τα ίδια και τα ίδια... έχω κουραστεί αφάνταστα...
icon9.gif

Κι απ' ότι μπορώ να φανταστώ δεν θα είμαι κι ο μοναδικός.

Μπάμπη μου, μπορεί να έχεις κουραστεί....

Σαφή θέση όμως δεν έχεις πάρει (τουλάχιστον από όσο έχω δει μέχρι στιγμής)

κα πιστεύω ότι εσύ ειδικά σαν γνώστης θα έπρεπε να είχες πάρει.:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Εκεί είναι χαϊέντ, μάναμ! :flipout:
Τώρα το είδα.Δεν είναι ακριβές ότι γράφηκε.
Υπήρξε προειδοποίηση διαγραφής μηνυμάτων,διαγραφή όταν συνεχίστηκε και τελικά προειδοποίηση κλειδώματος του θέματος.
Το θέμα είναι το "ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ".

Δεν είναι δυνατό κι ούτε το καλύτερο,να καθόμαστε συνεχώς πίσω απο το pc,κάνοντας τους διαιτητές μεταξύ μελών,που αντιπαρατίθενται μεταξύ τους....

Λυπούμαι και γω που κάθε λίγο και λιγάκι, προσθέτουμε στην καθημερινότητα μας την ανάγνωση νημάτων, ως του παρόντος, ενώ ξεχειλίζει η πικρία αλλήλων για συμπεριφορές που στηλιτεύοντες και στηλιτευόμενοι αρέσκονται να επαναλαμβάνουν …

Το κλαμπ είναι τα μέλη του και ο Σπύρος είναι ίσως το πιο ‛επιφανές’ μέλος από πλευράς προσφοράς, αφού δεν φείδεται χρόνου για να μας καταστήσει κοινωνούς σε θέματα, είτε καλλιτεχνικά είτε γενικότερου κοινωνικού προβληματισμού, και παράλληλα να ‛φωτίσει’ σκοτεινά σημεία της επικαιρότητας. Ουδέποτε αρνήθηκε την ‛άντληση’ από την απύθμενη δεξαμενή γνώσεων του. Είναι γεγονός ότι είναι χειμαρρώδης σαν χαρακτήρας και ενίοτε ρέπει προς την υπερβολή. Αυτό βέβαια, ουδόλως μειώνει την αγάπη μας, αφού ανέκαθεν οι πλέον αγαπητοί τύποι είναι αυτοί που δεν φοβούνται να εκθέσουν τον εαυτό τους, αφτιασίδωτο, πρωτογενή, αληθινό …. Δυστυχώς φοβούμαι και γω, ότι στο τωρινό μπανάρισμα, αντανακλώνται γενικότερες απόψεις περί περιθωριοποίησης μελών που έχουν ‛ενοχλήσει’ στο παρελθόν, με την αντίσταση τους στην προσπάθεια ‛αποστειρώσεως’ του κλαμπ.

δεν μπορώ να βρω κάτι που να με εκφράζει περισσότερο .....

χειροκρότημα δεν ρίχνω (μην φάω και στάμπα !!!:flipout::flipout:)

Να συσπειρωσω τα μελη γυρω μου ? :flipout: Εσεις τα συσπειρωνετε εναντιον σας και αρχιζω να πιστευω πια..οτι δεν το καταλαβαινετε κιολας.
Δεν γνωριζω για διαπιστευτηρια... μονο θεματα διαβαζω...εσυ δεν ελεγες οτι θελεις να διαβαζεις του τετρομαγμενους ? Ε κανε υπομονη μια εβδομαδα ακομα..

Και το θεμα δεν ειναι μονο ο Σουρλας , ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι θα δωσει τις απαντησεις μονος του.

Το θεμα ειναι αυτη η αδιαλλαξια και αυτη , η υπεροπτικη σταση μερικων εδω μεσα..απεναντι στα μελη .

Εσυ δεν εισαι που ελεγες οτι θα μπαινεις στα θεματα που ανοιγουν τα μελη και θα ''ζητας'' τον λογο ? (αν νομιζεις οτι δεν ειναι συμφωνα..με την δικια σου αισθητικη ?)

Και εσυ δεν εισαι ενας τυχαιος εσυ..εισαι ο Συντονιστης ολης αυτης της πολυπαθους κατηγοριας...

και που ειμαι συντονιστης μου απαγορευει κανεις λεω την γνωμη μου? τον λογο δεν θα τον ζητησω ποτε αν δεν εμπίπτει στους κανονισμους

γραψτε και για γαμους ζωων αλλα την γνωμη μου οτι δεν μου αρεσει ως θεμα θα την πω

τον Σπυρο θα τον περιμενω πως και πως, αποτελει αναποσπαστο κομματι αυτου του Διαδικτυακου τοπου τα δε γραπτα του ή παρουσιασεις δισκων κορυφαιες και δεν το λεω αυτο το λενε ολοι

ο Δημοκηδης περιεγραψε ακριβως και τις δικες μου σκεψεις

θα σε παρακαλουσα να καταθεσεις και προτασεις σου

Last edited:
αν μπορουσα θα εκοβα τουλαχιστον το 30% των θεματων που μειωνουν κατα πολυ την αισθητικη μας σαν Avclub Forum παντα ΙΜΗΟ

Eυτυχως που θα λες μονο τη γνωμη σου δηλαδη..και ευτυχως που δεν μπορεις οπως λες να κανεις πραξη την επιθυμια σου.

Ευτυχως μας το εχεις δειξει και στο παρελθον.

Προτασεις για πιο πραγμα ακριβως ? Ποσο υποκειμενικη ειναι η αισθητικη του καθε πραγματος ? Να το σκεφτω...χμ...πολυ !!!

Νομίζω ότι η επίθεση στον Larry είναι ανούσια.

Ο Larry σαν διαχειριστής έχει ένα τέμπο..... και επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά, σας διαβεβαιώ ότι το ίδιο τέμπο έχει και έξω από το φόρουμ και γενικότερα σαν στάση ζωής.

Ποιο είναι αυτό ????
Είναι πολύ απλό, just keep it simple !!!! (μακάρι να το είχαν και πολλοί άλλοι αυτό στο μυαλό τους....)

δε νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο

Γιατι Larry ?

ποτε δεν το θεωρουσα 2 πλευρες αλλα καποιος πρεπει να τηρησει και την ταξη και φυσικα θα κριθει απο τα μελη πως?

με προτασεις και γονιμη κουβεντουλα