Εκτος στην εκτος θεματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

αν κατάλαβα καλά, είσαι έτοιμος να θυσιάσεις την ...ποιότητα στο βωμό της ακροαματικότητας ε; :flipout: -bye-

Το αντίθετο κατάλαβες. Εννοούσα ότι αν εγώ μπω να σχολιάσω αρνητικά ένα θέμα που δεν μου αρέσει, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν απαντήσεις, να γίνει ένας μικρός ή μεγάλος ντόρος και τελικά όλος ο κόσμος να ασχοληθεί με αυτό. Το οποίο είναι το αντίθετο από αυτό που ήθελα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Το αντίθετο κατάλαβες. Εννοούσα ότι αν εγώ μπω να σχολιάσω αρνητικά ένα θέμα που δεν μου αρέσει, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν απαντήσεις, να γίνει ένας μικρός ή μεγάλος ντόρος και τελικά όλος ο κόσμος να ασχοληθεί με αυτό. Το οποίο είναι το αντίθετο από αυτό που ήθελα.

Η αληθεια ειναι οτι μπορει να γινει κι αυτο. Μπορει ομως , γιατι δεν υπαρχει "κουμπακι παραπονων/καταδοτης" για διαχειριστες ....:grinning-smiley-043

Με τούτα και με τ' άλλα, όλο τα ίδια και τα ίδια... έχω κουραστεί αφάνταστα...
icon9.gif

Κι απ' ότι μπορώ να φανταστώ δεν θα είμαι κι ο μοναδικός.

Απάντηση: Re: Εκτος στην εκτος θεματος.

Κουμπάκι υπάρχει μια χαρά.

Δίπλα στο quote...

Και παιρνει το παραπονο ποιος? Ο διαχειριστης ? :flipout:

Το θεμα μου δεν ειναι να υπαρχουν κουμπια για ολους, αλλου ειναι . Αστο !!

(υ.γ. Χαιρετισματα στο Στεργιο, τον χασαμε αποτομα πες του !!)

Τέλος πάντων. Συμφωνώ σε κάποια πράγματα με το αρχικό σου ποστ, αλλού διαφωνώ, αλλά τα έχουμε ξαναπεί.

Υ.Γ. Θα του τα μεταφέρω...

Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

icon9.gif

+1
μια χαρά φαντάζεσαι.

icon9.gif

+1
και μια χαρά υποθέτεις

icon9.gif

Τρέχω τώρα τελευταία, είμαι και στα σκατα μου με μια κολοίωση που με ταλαιπώρησε καμία 20 μέρες, και μπαίνω πεταχτά κάθε δυο τρεις μέρες… εεε ο Μπαμπής με δυο λέξεις τα είπε όλα…για πολλοστή φορά… :tdown:

Λυπούμαι και γω που κάθε λίγο και λιγάκι, προσθέτουμε στην καθημερινότητα μας την ανάγνωση νημάτων, ως του παρόντος, ενώ ξεχειλίζει η πικρία αλλήλων για συμπεριφορές που στηλιτεύοντες και στηλιτευόμενοι αρέσκονται να επαναλαμβάνουν …

Το κλαμπ είναι τα μέλη του και ο Σπύρος είναι ίσως το πιο ‛επιφανές’ μέλος από πλευράς προσφοράς, αφού δεν φείδεται χρόνου για να μας καταστήσει κοινωνούς σε θέματα, είτε καλλιτεχνικά είτε γενικότερου κοινωνικού προβληματισμού, και παράλληλα να ‛φωτίσει’ σκοτεινά σημεία της επικαιρότητας. Ουδέποτε αρνήθηκε την ‛άντληση’ από την απύθμενη δεξαμενή γνώσεων του. Είναι γεγονός ότι είναι χειμαρρώδης σαν χαρακτήρας και ενίοτε ρέπει προς την υπερβολή. Αυτό βέβαια, ουδόλως μειώνει την αγάπη μας, αφού ανέκαθεν οι πλέον αγαπητοί τύποι είναι αυτοί που δεν φοβούνται να εκθέσουν τον εαυτό τους, αφτιασίδωτο, πρωτογενή, αληθινό …. Δυστυχώς φοβούμαι και γω, ότι στο τωρινό μπανάρισμα, αντανακλώνται γενικότερες απόψεις περί περιθωριοποίησης μελών που έχουν ‛ενοχλήσει’ στο παρελθόν, με την αντίσταση τους στην προσπάθεια ‛αποστειρώσεως’ του κλαμπ.

Λυπούμαι και γω που κάθε λίγο και λιγάκι, προσθέτουμε στην καθημερινότητα μας την ανάγνωση νημάτων, ως του παρόντος, ενώ ξεχειλίζει η πικρία αλλήλων για συμπεριφορές που στηλιτεύοντες και στηλιτευόμενοι αρέσκονται να επαναλαμβάνουν …

Το κλαμπ είναι τα μέλη του και ο Σπύρος είναι ίσως το πιο ‛επιφανές’ μέλος από πλευράς προσφοράς, αφού δεν φείδεται χρόνου για να μας καταστήσει κοινωνούς σε θέματα, είτε καλλιτεχνικά είτε γενικότερου κοινωνικού προβληματισμού, και παράλληλα να ‛φωτίσει’ σκοτεινά σημεία της επικαιρότητας. Ουδέποτε αρνήθηκε την ‛άντληση’ από την απύθμενη δεξαμενή γνώσεων του. Είναι γεγονός ότι είναι χειμαρρώδης σαν χαρακτήρας και ενίοτε ρέπει προς την υπερβολή. Αυτό βέβαια, ουδόλως μειώνει την αγάπη μας, αφού ανέκαθεν οι πλέον αγαπητοί τύποι είναι αυτοί που δεν φοβούνται να εκθέσουν τον εαυτό τους, αφτιασίδωτο, πρωτογενή, αληθινό …. Δυστυχώς φοβούμαι και γω, ότι στο τωρινό μπανάρισμα, αντανακλώνται γενικότερες απόψεις περί περιθωριοποίησης μελών που έχουν ‛ενοχλήσει’ στο παρελθόν, με την αντίσταση τους στην προσπάθεια ‛αποστειρώσεως’ του κλαμπ.

Φίλε Δημοκηδή :SFGSFGSF:

Και από μένα :SFGSFGSF:

Ειδικά αν λάβουμε υπ' όψιν μας ότι σε μέλος που απήντησε σε post άλλου με την εξής "ευγενική" , κόσμια και πλήρη επιχειρηματολογίας φράση "Χέστηκε η φατμέ στο Γενή τζαμί" , δεν έγινε ούτε καν σύσταση , αλλά μιά γενικόλογη παρατήρηση του στυλ : "ελάτε τώρα , δεν χρειάζονται τέτοια " .

Δυστυχώς φοβούμαι και γω, ότι στο τωρινό μπανάρισμα, αντανακλώνται γενικότερες απόψεις περί περιθωριοποίησης μελών που έχουν ‛ενοχλήσει’ στο παρελθόν, με την αντίσταση τους στην προσπάθεια ‛αποστειρώσεως’ του κλαμπ.

Σπύρο, κρατάω αυτό απ'το post σου, συμφωνώντας απόλυτα και με τα υπόλοιπα που έγραψες.

if it looks like a duck and walks like a duck, then it probably IS a duck ...

Τα 'γραψε όλα ο Δημοκηδής παραπάνω για το banάρισμα του Σπύρου. Δεν πρόλαβα τη φάση. Αντίθετα έχω προλάβει ύβρεις εναντίων ανθρώπων με βάση φυλετικά χαρακτηριστικά (π.χ. οι ινδιάνοι δεν είναι σε θέση να παράξουν πολιτισμό :blink: ) για τις οποίες δεν ίδρωσε τ' αυτί κανενός διαχειριστή. Και αυτές κατά τη γνώμη μου είναι πολύ χειρότερες και προκλητικότερες βρισιές. :angry:

εξαιρετική τοποθέτηση φίλε Δημοκηδή. :SFGSFGSF::SFGSFGSF: (μερικών ανθρώπων η πένα ζωγραφίζει !!)

όσο για το bold, Larry ξέρεις, τα είπαμε χθες στο τηλέφωνο.

ωραίο πράγμα να μπορεί να σερφαρει κανείς "αόρατος"
γιατί σίγουρα το vbulletin σου δίνει αυτήν την δυνατότητα !

Τα 'γραψε όλα ο Δημοκηδής παραπάνω για το banάρισμα του Σπύρου. Δεν πρόλαβα τη φάση. Αντίθετα έχω προλάβει ύβρεις εναντίων ανθρώπων με βάση φυλετικά χαρακτηριστικά (π.χ. οι ινδιάνοι δεν είναι σε θέση να παράξουν πολιτισμό :blink: ) για τις οποίες δεν ίδρωσε τ' αυτί κανενός διαχειριστή. Και αυτές κατά τη γνώμη μου είναι πολύ χειρότερες και προκλητικότερες βρισιές. :angry:

στο συγκεκριμένο χρήστη που φαντάζομαι πως αναφέρεσαι έκανα ο ίδιος προσωπικώς επίπληξη και διαγραφή αρκετών αναλόγων μηνυμάτων. Δεν είμαστε και ραπτομηχανές ούτε επαγγελματίες φύλακες. Σύμφωνα με τους κανονισμούς μηνύματα ρατσιστικού καθαρά περιεχομένου δεν γίνονται ανεκτά.