Εκτός θέματος μηνύματα στην "ΕΡΤ @ 3.1°E"

alpha111

Senior Member
18 March 2007
620
@serafim

Επειδή ι δα μια αναφορά σου σε κάποιο site για το συγκεκριμένο forum θα σου απαντήσω λέγοντα σου το εξής :
εγώ είμαι ο βλάνταν στο my sat και στις αναφορές λήψης αν βρεις άλλο site dxr με τέτοιες αναφορές και ρυθμισμένα τόσο σωστά που κάθε χρήστη να έχει την ευκολία να βρει οποίον δορυφόρο θέλει με αναφορά από Ελλάδα πες μου το . αυτή η δουλειά έχει υπογραφή δίκια μου και του deepblusky .
και το my sat σήμερα θα έχει πρώτος το μπισκότα τις ερτ για όλους .
κρίμα δεν περίμενα από σένα τέτοια αναφορά !! σε ι χα σε εκτίμηση για πραγματικό dxr .

Απάντηση: Η ΕΡΤ στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Φίλε Vladan
αφού είσαι από το mysat, να γνωρίζεις ότι εδώ και έξι μήνες έχω κάνει απανωτές αιτήσεις ότι έχω χάσει τον κωδικό μου, και δεν μου αποστέλλεται νέος. Πρέπει να εγγραφώ λέει ξανά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι τρικ για να αποκτήσει το site νέες εγγραφές και να δείξει έτσι κόσμο, αλλά να ξέρεις ότι εγώ αν δεν έχω το username Arno που διαθέτω σε όλα τα φόρουμ δεν πρόκειται να ξαναμπώ! Για αυτό αν μπορείς φροντίσέ το!
Και κάτι τελευταίο... Υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός μεταξύ των site για το ποιος θα βγάλει πρώτος το κλειδί BISS; Και γιατί ο ανταγωνισμός αυτός δεν υπάρχει και για τα υπόλοιπα νέα, αφού το 99% των νέων, των θεμάτων και γενικότερα της ύλης του mysat είναι κόπυ - πάστε, από άλλα γνωστά (ή πιο γνωστά για να το πούμε καλύτερα), sites, forums, κτλ.

Last edited by a moderator:

@serafim

Επειδή ι δα μια αναφορά σου σε κάποιο site για το συγκεκριμένο forum θα σου απαντήσω λέγοντα σου το εξής :
εγώ είμαι ο βλάνταν στο my sat και στις αναφορές λήψης αν βρεις άλλο site dxr με τέτοιες αναφορές και ρυθμισμένα τόσο σωστά που κάθε χρήστη να έχει την ευκολία να βρει οποίον δορυφόρο θέλει με αναφορά από Ελλάδα πες μου το . αυτή η δουλειά έχει υπογραφή δίκια μου και του deepblusky .
και το my sat σήμερα θα έχει πρώτος το μπισκότα τις ερτ για όλους .
κρίμα δεν περίμενα από σένα τέτοια αναφορά !! σε ι χα σε εκτίμηση για πραγματικό dxr .
Αν μπορείς, γίνε πιο συγκεκριμένος σχετικά με αυτό που γράφεις για το πρόσωπό μου.

Re: Η ΕΡΤ στον Eutelsat 3C @ 3.1°E

Μήπως δεν μας απασχολεί τι γίνεται στα άλλα φορουμ ???

Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί... έχουμε βγει off topic γενικώς...

Επίσης φίλε Vladan, παρατηρώ το εξής:
Υπάρχει αυτή η είδηση στο site σας:
http://www.mysat.gr/vb/showthread.php/7932-Επίδειξη-4Κ-και-από-το-Digiturk

την οποία την έχετε κάνει κόπυ - πάστε από εδώ:
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&Itemid=92&id=8476&lang=el

και παρά τις επανελλειμένες και πολύ ευγενικές παρατηρήσεις μας πάλι δεν βάλατε πηγή. Κάτι τέτοιο αποτελεί καθαρή κλοπή και διώκεται ποινικά. Εμείς όμως δεν θέλουμε κάτι τέτοιο. Οπότε σας παρακαλούμε να συμμωρφωθείτε το συντομότερο!
Τέλος σας ευχαριστούμε πολύ εσένα και τον djdgeo για το κλειδί BISS, που ήδη δημοσιεύτηκε.

είδες κάποιο μήνυμα δικό μου copy past? εγώ κάνω αναφορές λήψης δεν με απασχολούνε η είδησης γιατί την είδηση την βγάζω εγώ ο ίδιος με τον κόπο που έχω ρίξει να στήνω τα πιάτα μου και να ενημερώνω .
δώσαμε το μπισκότο στο digital tv για ένα λόγο και μονο , την μεγάλη φιλια στον φίλιππα δημητριάδη που έχω .
αργυρη έχουμε μιλήσει τηλεφωνικός ξέρεις ποιος είμαι , ρότα τον φίλιππα .
και στον σωτήρη από τα χανιά τον φίλο μας .
ευχάριστο .

Αν μπορείς, γίνε πιο συγκεκριμένος σχετικά με αυτό που γράφεις για το πρόσωπό μου.

Serafeim • 2 months ago −
Treis kai o Koukos
Den aksizei to kopo. Exei polla kalytera www.Avclub.gr, www.avsite.gr, www.satleo.gr, www.SDTV.gr
@Arno
:operator:

Αγαπητέ μου, δεν έχω γράψει ποτέ αυτό το μήνυμα (είναι και σε greeklish που απεχθάνομαι). Πριν γράφεις το οτιδήποτε, καλό είναι να το έχεις διασταυρώσει γιατί δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις...

είδες κάποιο μήνυμα δικό μου copy past? εγώ κάνω αναφορές λήψης δεν με απασχολούνε η είδησης γιατί την είδηση την βγάζω εγώ ο ίδιος με τον κόπο που έχω ρίξει να στήνω τα πιάτα μου και να ενημερώνω .
δώσαμε το μπισκότο στο digital tv για ένα λόγο και μονο , την μεγάλη φιλια στον φίλιππα δημητριάδη που έχω .
αργυρη έχουμε μιλήσει τηλεφωνικός ξέρεις ποιος είμαι , ρότα τον φίλιππα .
και στον σωτήρη από τα χανιά τον φίλο μας .
ευχάριστο .

@Arno
:operator:

Κανένα πρόβλημα με τον φίλο Vladan, που είμαστε και φίλοι από παλιά. Παρεξήγηση έγινε, που δεν έχει σχέση με τον ίδιο, ούτε όμως και με τον άλλο φίλο dgdjeo, με τον οποίο επίσης μας συνδέει φιλική σχέση.
Καλή συνέχεια σε όλους και συγνώμη για την παρεξήγηση:

Re: Απάντηση: Εκτός θέματος μηνύματα στην "ΕΡΤ @ 3.1°E"

Αγαπητέ μου, δεν έχω γράψει ποτέ αυτό το μήνυμα (είναι και σε greeklish που απεχθάνομαι). Πριν γράφεις το οτιδήποτε, καλό είναι να το έχεις διασταυρώσει γιατί δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις...

Τότε Συγγνώμη αγαπητέ Σεραφείμ !! μακάρι να σε έξαιρα την εποχή που ήμουνα Άρτα !! τότε που ήτανε το κλαμπ ferrari και το μητρόπολης και το bolero.
τα ψαράδικα έχουνε mini εκεί που ήτανε η φύγανε και αυτά?

καλησπέρα σε όλους τους φίλους

μπορείτε να τα βρείτε και Εδω
Φίλε djgeo_gr, με όλο το σεβασμό, η παραπομπή σε σελίδα που απαιτεί εγγραφή είναι λίγο άκυρη. Επειδή καταλαβαίνω πως αυτό το site είναι το δικό σας στέκι, γιατί δεν κάνετε το συγκεκριμένο νήμα ελεύθερο σε πρόσβαση; Απ' ότι βλέπω υπάρχουν άλλες περιοχές στο φόρουμ σας που δεν απαιτούν εγγραφή για την ανάγνωση.

Φίλε djgeo_gr, με όλο το σεβασμό, η παραπομπή σε σελίδα που απαιτεί εγγραφή είναι λίγο άκυρη. Επειδή καταλαβαίνω πως αυτό το site είναι το δικό σας στέκι, γιατί δεν κάνετε το συγκεκριμένο νήμα ελεύθερο σε πρόσβαση; Απ' ότι βλέπω υπάρχουν άλλες περιοχές στο φόρουμ σας που δεν απαιτούν εγγραφή για την ανάγνωση.

Μία τεχνική ερώτηση, το βρήκατε με rainbow ή με full keyspace scan;

το πρώτο δώσαμε σε ανοιχτό forum , τουλάχιστον ας έχει και μια επιλογή ο άνθρωπος που βρήκε το μπισκότο να το αναφέρει και σε κλειστό forum .
ευχάριστο dj

Θέλω να ενημερώσω το φόρουμ ότι μίλησα με τον Δημήτρη από το Mysat και μου έλυσε κάθε πρόβλημα. Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να θυμίσω ότι το mysat.gr και το φόρουμ του digitaltvinfo.gr, αυτές τις μέρες κερνάνε.. μπισκότο!

Μπισκότα αλα cccam μήπως είναι εύκολο να μας προσφέρετε!!:afro:

Το cccam έχει δυσκολίες χώνεψης των συγκεκριμένων μπισκότων, τα βρίσκει ανάλατα! :Banane0:

Καλά το φανταστικά, οπωτε γιατρέ των BISSκότων....τα χάπιααααα (όχι τα ληγμένα)!!

Το φάρμακο για την περίπτωση είναι της εταιρείας Glaxemu και λέγεται mgcamd... :BDGBGDB55:

Ναι μονο που όπως έχουν πει και άλλοι φίλοι την εποχή της ταχύτητας η αλλαγή από mgcamd σε cccam ...κ.λ.π. - κ.λ.π.
Θα περιμένουμε την εξέλιξη της επιστήμης!!

Οι άλλοι φίλοι πρέπει να το ψάξουν καλύτερα, γιατί δεν χρειάζεται καμία αλλαγή από το ένα στο άλλο...

Και εγώ στους άλλους ανήκω!!
Υπάρχει κάποιος τρόπος??

Ναι, λέγεται σοφτκαμ του Serjoga, με διαφορετική σύνταξη για τα biss (αντί για SIDECM, έχουμε SIDVPID, πχ F 01F4060E αντί για F 01F41FFF για το mega), το οποίο καταλαβαίνει καλύτερα το mgcamd (η πλάκα είναι ότι το αναφέρει και σε κάποιο από τα changelog του, αλλά λίγοι το έχουν προσέξει).