lun4tic
Established Member
- 7 November 2011
- 129
λοιπον επειδη αυτο με την "προκληση του ακουω συνεχεια θα κανω μια αναλυση για να τελειωνουμε αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος. ειμαστε πενταμελης οικογενεια ο πατερας μου λογω δουλειας ξοδευει βενζινη 150 ευρω την βδομαδα οργωνει ολη την δυτικη μακεδονια δοξα το θεο ζωη να εχουμε τρωμε αρκετα αρα τουλαχιστον 100 ευρω σουπερ μαρκετ τη βδομαδα το θελουμε. απο κει και περα πληρωνω forthnet + nova απο την πιστωτικη καθως και τα κινητα της οικογενειας. και για να σας προλαβω εχω nova +OTE TV γιατι εχω προβλημα αναπηριας και ειναι δυσκολο να τρεχω στις καφετεριες τα οποια ομως πληρωνω απο το επιδομα αναπηριας. πως λοιπον προκαλω? ας σταματησει αυτος ο λαικισμος δεν τον εχουμε αναγκη ημαρτον πια. και στην τελικη αφου τα εξοδα τα εχω οπως και να χει πειραζει που τα εκμευταλευομαι για να εχω καποιο οφελος?
Φίλε κακώς μπήκες στην διαδικασία να αναλύσεις τι και πως, αν είναι δυνατόν που θα βαφτίσουμε προκλητική την χρήση της πιστωτικής κάρτας και τι κουμάντα κάνει ο καθένας.
Τι συζητάμε; Επειδή η Ελλάδα είναι πίσω μερικά χρόνια από τον υπόλοιπο κόσμο δεν φταίει κανείς. Αν την χρησιμοποιείς και πιστώνεσαι χρήματα που δεν έχεις τότε κακό του κεφαλιού σου και καλά ξεμπερδέματα. Αν έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό και αυτόματη εξόφληση όλου του ποσού και δίνεις την κάρτα σου όπου την δέχονται και με ταβάνι τα λεφτά που έχεις στον λογαριασμό σου, τότε ούτε γάτα ούτε ζημιά και εξακολουθώ να μην βλέπω την "πρόκληση". Προσέξτε, αναφέρω ακριβώς πώς μια πιστωτική λειτουργεί ως "χρεωστική" με δυνατότητα αγορών και με δόσεις στην ουσία, αρκεί να μην παρασύρεσαι και να είσαι συνεπής.
Τώρα για τα gadgets του κάθε ένα από εμάς, ειδικότερα κάτι συστήματα audiovisual που καλά να είναι τα παιδιά βλέπουμε σε πληθώρα στην αντίστοιχη κατηγορία του φόρουμ τα θεωρώ πολύ περισσότερο "προκλητικά" ή πχ να προβληματίζεσαι πως θα ακούσεις καλύτερα πρίμα έτσι ή τα μπάσα αλλιώς, και να σκας 50 ευρώ για καλώδια μήπως και ακούσεις κάποια διαφορά (παράδειγμα, μην πέσετε να με φάτε), αυτό είναι "πρόκληση".
Βέβαια ήθελα να πιστεύω ότι εδώ είμαστε για να μιλάμε για (ένα από) τα χόμπυ μας και το πως και γιατί απέκτησε κάποιος αυτά που έχει είναι μαγκιά του και δεν με αφορά προσωπικά και φυσικά δεν θα έμπαινα στην διαδικασία χαρακτηρισμών επειδή έχει μεγαλύτερο σαλόνι από το δικό μου ή γιατί τ'αυτιά του είναι πιο εκλεκτικά από τα δικά μου.
Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε.
Last edited: