--- Εκτός Θέματος ---

Νά'σαι καλά!!!!

Λόγω γέννας, απλά η γυναίκα μου δε δικαιούται την άδεια των εννέα μηνών (δουλεύει με σύμβαση) και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ (σνιφ-σνιφ) την πήρα εγώ......

Σε 3 μέρες χρονιάζουμε τα τερατάκια μας και μάλλον θα πάμε και για ένα κοριτσάκι (Θεού θέλοντος)!!!

Όταν πάμε Άρτα, θα ανεβάσω φωτογραφίες από τα πιτσιρίκια να παίζουν με το TVIX και την KDS................................... :rifle:

Μαζεμένες οι ευχές σήμερα:

Φίλε gatsuni να σου ζήσουν τα διδυμάκια !!! -bye-

Φίλε underdog να τα εκατοστήσεις. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα :ernaehrung004:

Last edited:
Μαζεμένες οι ευχές σήμερα:

Φίλε gatsuni να σου ζήσουν τα διδυμάκια !!! -bye-

Φίλε underdog να τα εκατοστήσεις. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα :ernaehrung004:

Δεν το ήξερα για τον underdog, να ζήσεις χρόνια καλά και να χαρίζεις μόνο χαρές σε αυτούς που αγαπάς.

g10rg0s σε ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου!!! Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι :ernaehrung004: :grinning-smiley-043

Κατώσκυλε τις καλύτερες ευχές και από μένα ...με υγεία....

...και καλές γυμναστικές...:Banane0:

Last edited:
επειδη ειμαστε μακρυα το λες αυτο,διοτι αν ειμασταν πιο κοντα το κατσικακι στο φουρνο θα ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσες να κανεις.:flipout:

αουτσαιντερ,τις καλύτερες ευχές και από μένα ...με υγεία...

gatsouni....να σου ζησουν.. και να τα χαιρεστε

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

επειδη ειμαστε μακρυα το λες αυτο,διοτι αν ειμασταν πιο κοντα το κατσικακι στο φουρνο θα ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσες να κανεις.:flipout:
.

gatsouni....να σου ζησουν.. και να τα χαιρεστε

Νά´'σαι καλά φίλε akren, με κανένα αντικρυστό δηλαδή δεν τη βγάζουμε "καθαρή"..............??? :a0210:

τι με είπες τώρα............???????????????

Θεός ο Τερκενλής (νά'ναι καλά εκεί που είναι)
Δεν είναι Θεός ο Διάολος ο ίδιος είναι... :devil-smiley-029:

Απλά όποια γυναίκα ήξερα από την Θεσσαλονίκη την έβαζα να μου φέρει/στείλει τσουρέκια.

Πλάκα πλάκα, τώρα θυμήθηκα οτί όταν ήμουν φαντάρος στην Μυτηλήνη. Σκάνε μύτη την μέρα της γιορτής μου 3 τσουρέκια κάστανο με κούριερ στην πύλη. Απλά ήμουν ο αγαπημένος του στρατοπέδου... :2thumb22sup:

Επειδή κάτι σχετικό είπε και ο czoun και βλέπω ότι θα την χαλάσει την διατροφή τελικά, ένα γευματάκι των φίλων της κατηγορίας των τηλεοράσεων κάποια στιγμή θα είχε πλάκα!

Παρατήρησα ότι πολλές παλιόφατσες είναι αυτή τη στιγμή στο forum.....!!!!

...virtual τσίπουρα ....δεν έχει το κατάστημα.....$#$@$##^^^????

...virtual τσίπουρα ....δεν έχει το κατάστημα.....$#$@$##^^^????

180px-%CE%A1%CE%B1%CE%BA%CE%AE.jpg

180px-Kazani_amira2.jpg

εμ...δεν ερχεται και ο Νοεμβριος.