Δεν ξέρω για τα διαστημόπλοια αλλά στα αεροπλάνα χρησιμοποιούν μόνο LCD.
Αφου το εχουμε πει , οι LCD για χρηση ως monitor φτιαχτηκαν ετσι και αλλιως...αλλο αν στην πορεια προεκυψαν και ως τηλεορασεις...
Οπως είχε αναφερθεί και σε παλαιότερη συζήτηση και οι πλάσμα τις πρώτες δεκαετίες ως μόνιτορ χρησιμοποιούνταν.![]()
Αυτές άραγε αντιμετώπιζαν θέματα με τις στατικές απεικονίσεις ή είχαν διαφορετική αρχή λειτουργίας?
Οπως είχε αναφερθεί και σε παλαιότερη συζήτηση και οι πλάσμα τις πρώτες δεκαετίες ως μόνιτορ χρησιμοποιούνταν.![]()
Αυτές άραγε αντιμετώπιζαν θέματα με τις στατικές απεικονίσεις ή είχαν διαφορετική αρχή λειτουργίας?
Φορητό τερματικό IP-1548 του αμερικάνικου στρατού από την δεκαετία του '80, με μονοχρωματική οθόνη Plasma:
![]()
![]()
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά στα καλάθια σε χαμηλές τιμές πουλάνε τις Plasma. Τόσο δελεαστικές που σκέφτομαι να χτυπήσω μία 50´´άρα.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχω ρόπαλο του μπέιζμπολ για να ξεκολάω τα πίξελς
Ο Yperion έριξε το σχετικό βιντεάκι. Σκυλί η Sony !
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά στα καλάθια σε χαμηλές τιμές πουλάνε τις Plasma. Τόσο δελεαστικές που σκέφτομαι να χτυπήσω μία 50´´άρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.