--- Εκτός Θέματος ---

Άντε βρε Κώστα και με κανένα κουτσούβελο τώρα...:dancing:

...όλα τα υπόλοιπα είναι...:smash:

Κωστα εγω τα ξερω απο την γυναικα και τον αδερφο μου (δικηγοροι και οι δυο)..."απεργια" για τον δικηγορο θα πει εργασια και χωρις να γινονται δικαστηρια πεφτουν και οι αμοιβες...

Xρόνια Πολλά σε όλους τους Γιώργηδες της κατηγορίας και όχι μόνο !!!

:ernaehrung004: :party: :ernaehrung004:

Χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους με υγεία και ευτυχία.

Ευχαριστώ για τις ευχές όλους τους φίλους........:ADFADF1:

Χρονια Πολλα στην Ελισαβετ !

Μηπως ειμαι --- Εκτος Θεματος --- ? :smash:

Αντε , Χρονια Πολλα και στους Γιωργηδες !

Καλώς ήρθες...

...ελπίζουμε να βρεις ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και να μοιραστείς μαζί μας τις απόψεις σου με εποικοδομητικά σχόλια!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Καλώς ήρθες...

...ελπίζουμε να βρεις ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και να μοιραστείς μαζί μας τις απόψεις σου με εποικοδομητικά σχόλια!!!!!!!!!!!!!

Για καλωσόρισμα προτείνω επίσης να στέλνεις 2 pm στον κάθε νέο χρήστη , για Overscan και στρώσιμο Plasma.

:grinning-smiley-043

Ειναι ιδεα μου , η τελευταια οι υποψηφιοι αγοραστες νεας τηλεορασης τεινουν να γινουν ειδος υπο εξαφανιση ?
Κι ακομα μονο τα ακουσαμε τα νεα... σκεφτειτε σε λιγο που θα τα νιωθουμε ...
Μπραβο μας , καλα τα καταφεραμε ... ωρα να μαζεψουμε τους καρπους των επιλογων μας .
:ADFAD2:

muppet_statler_waldorf.jpg

O petasis και ο Yperion ενώ αναμένουν την άφιξη των νέων μοντέλων... :flipout: :grinning-smiley-043 :flipout:

Κοιτά ο Πετάσης (καλά τον έβαλες τον πρώτο, το χοντρούλη, κάτι ξέρεις εσύ... :flipout:) και αναρωτιέται: "Μα που είναι επιτέλους τα νέα μοντέλα;;; Μάη πιάσαμε..."

Κάποιος να του σφυρίξει ότι ήρθαν, αλλά που να τα δει. Είναι από την άλλη πλευρά, όχι εκεί που κοιτάει... :flipout::flipout: