--- Εκτός Θέματος ---

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Καλημέρα -bye-

Τι ποδοσφαιρικό διήμερο ήταν αυτό που πέρασε βρε παιδιά? Εννοείται οτι δεν χάσαμε αγώνα :grinning-smiley-043

Η Panasonic απλά ζωγράφιζε στους απογευματινούς αγώνες (τους βραδυνούς τους βλέπαμε στην αυλή στις 160" με τον προβολέα) με εικόνα HD από δορυφορικό κανάλι και ήχο με χρονοκαθυστέρηση μέσω DVD Recorder από τη ΝΕΤ. :2thumb22sup:

Αντε τώρα τσαγκαροδευτέρα να δουλέψουμε πάλι :twoguns:, και με την αναμονή των σημερινών παιχνιδιών, που αναμένονται κι αυτά, ιδιαίτερα το βραδυνό ανάμεσα σε Ολλανδία-Ιταλία, συναρπαστικά!!... :a0210:

Mεγαλεία Πάνο :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Καλημέρα σε όλους..
Εγώ περασα ενα υπέροχο Σαββατοκύριακο τρέχοντας απο γαμους σε παιδικά πάρτυ και τούμπαλιν..

Από σήμερα έχω τοιχοκολλήσει στο ψυγείο (ανεπίσημος πινακας ανακοινώσεων :grinning-smiley-043) το πρόγραμμα των αγώνων του Euro ώστε να μην επαναληφθουν τα φαινομενα του Σ/Κ :flipout:

καλημερασε ολους

και εγω τεσταρα την πλασμα μου εαν εχει αντανακλασεις εδω:

Ιεραπετρα μερια προς Μακρυ Γιαλο,εκει να δεις αντανακλασεις σε μια υπεροχη "ιδιωτικη παραλια"

καπου εδω, δεν σας λεω που ακριβως:aetsch::aetsch:
http://www.crete-today.com/sightsgr/makrigialos.htm

Eκπληκτικές παραλίες ολες απο εκει και δεξια και αριστερά

Ζακρος, Μακρυ Γιαλος, Κερατόκαμπος, Τσουτσουρος, Μονή κουδουμά, Λεντας, Κουτσουνάρι, Γαιδουρονήσι

Αλλά και Αγιος Πέτρος, Αγιος Παυλος, Λεντας, Αγια Γαλήνη, Ροδάκινο ....

(Τις υπολοιπες βρείτε τις μονοι σας)

Ιεραπετρα μερια προς Μακρυ Γιαλο,εκει να δεις αντανακλασεις σε μια υπεροχη "ιδιωτικη παραλια"

Είχε και φουντωτούς θάμνους...ή ...η μόδα επιβάλει επέμβαση από κηπουρό...???:flipout::flipout::flipout:

Τι στο καλό...???...τόσο γυαλιστερά ήταν...και σε τύφλωσαν οι ανακλάσεις...??? :flipout::flipout:

σας παρακαλω κυριε,εγω μονο τις αντανακλασεις της τηλεορασης μου εβλεπα
τιποτα αλλο.

ειχε κατι med εκει αλλο πραμα:flipout:

Last edited:
πάντως, το να συζητάς εκτός θέματος θέλει κατ' αρχήν και κάποιο θέμα!!
(εκεί σου έρχονται οι καλές ιδέες!)

με το καλό η Εθνική σήμερα!

πάντως, το να συζητάς εκτός θέματος θέλει κατ' αρχήν και κάποιο θέμα!!
(εκεί σου έρχονται οι καλές ιδέες!)

με το καλό η Εθνική σήμερα!

...δηλαδή σαν λέμε...

Εκτός θέματος....το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ....Θέμα έκθεσης...Μείζον θεμα...Τίθεται θέμα....Ανά θέμα....Θέμα ανάθεμα....ΠΩ ΠΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!!!!

Υ.Γ.: Από το στόμα σου και ..........καλό είναι να μη μάθει ο Μητσοτάκης, ότι παίζουμε σήμερα!!!!!

519197

Γιατι να το κρυψουμε άλλωστε.... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ!!!!

Ρε Γιώργη ήταν ξεκάθαρο και πριν τον έλεγχου του δέντρου...

...ο κορμός ήταν ένας...αλλά τα κλαδιά διαφορετικά....

....βέβαια, αφού τα κλαδιά βρίσκονται στο ίδιο δέντρο....πάσχουν και από την ίδια αρρώστια.....

....αλλά, δεν χρειαζόταν γεωπόνος.....για να τα ελέγξει....τζάμπα τα λεφτά...

...άμα ο αγρότης το κατέει το πράμα...ήταν εύκολο να το καταλάβει....

...όποιος βιάζεται σκοντάφτει....;)

Υ.Γ.: Και όποιος μου πει το γοργόν και χάρη έχει......θα του θυμίσω τους ...(φτου, φτου μακριά απο μας)...Σεργιανόπουλο και Ταχτσή...

διήμερο Γιώργη .... :bigcry:

Sorry..

Τουλάχιστον ας ελπίσουμε να νικησουμε τους Ρώσους αύριο..να αναθερμανθει και η αγορά..

γιατί αλλιως προβλέπω ακόμα περισσότερες ατοκες δοσεις στις προσφορές των αλυσίδων ηλεκτρονικών :flipout::flipout:

Γνωστος μου στην ΜΜ στο Μαρούσι μου έλεγε οτι την εβδομάδα αυτή ειχαν σημαντική πτώση στις πωλήσεις TV στο εν λογω κατάστημα σε σχεση με τις προβλέψεις τους...