--- Εκτός Θέματος ---

Re: Panasonic TV line-up 2013

Ε βέβαια αφου τα annual releases έχουν γίνει το ευαγγέλιο και ο κανόνας πλέον σχεδόν παντου.
Γι'άυτο και η ποιότητα έχει πάει στο ναδίρ.
Το life cycle των προϊόντων πλέον έχει μειωθεί δραματικά και φταίμε κυρίως εμείς οι καταναλωτές.

Η πρακτική εμπειρία δείχνει ότι μετά απο 3 χρόνια είναι δύσκολο να βρεθεί πάνελ για οποιαδήποτε τηλεόραση , όχι μόνο για Panasonic και όχι μόνο για πλάσμα.

Κοίτα να δεις... Καταλαβαίνω ότι είσαστε πολύ κοντά σε όλα αυτά κ τα ξέρετε πολύ καλά.
Κι εσύ κι ο Γιάννης και αρκετά άλλα παιδιά.
Στην άκρη του μυαλού μου (πολύ άκρη όμως!) έχω τους περιορισμούς και την πεπατημένη που γράφετε.
Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στα "παπούτσια" του οποιοδήποτε κατασκευαστή κ να κάτσω να σκεφτώ τι μπορεί ή τι δεν μπορεί να κάνει για τους πελάτες του.

Εγώ είμαι καταναλωτής κ μακάρι να μη μου τύχει ποτέ μια τέτοια βλάβη, που θα σημάνει αλλαγή προϊόντος λόγω ασύμφορης επισκευής, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Αν όμως μου τύχει, θα γυρίσω γη κ ουρανό, ώστε να καταλήξω με μια επισκευασμένη ίδια/ισάξια ή καλύτερη αυτής που είχα!
Και ΙΜΗΟ, θεωρώ πως αυτή πρέπει να είναι η απαίτηση από όλους μας.
Δε χρειάζεται να συμφωνήσουμε βέβαια, ο καθένας καταθέτει την άποψή του κοσμίως κ αυτό είναι αρκετό, σεβαστό και εποικοδομητικό!

Ε βέβαια αφου τα annual releases έχουν γίνει το ευαγγέλιο και ο κανόνας πλέον σχεδόν παντου.
Γι'άυτο και η ποιότητα έχει πάει στο ναδίρ.
Το life cycle των προϊόντων πλέον έχει μειωθεί δραματικά και φταίμε κυρίως εμείς οι καταναλωτές.

Αδερφέ, θα διαφωνήσω μαζί σου. Αρκετό βάρος έχει πέσει πια στους καταναλωτές!
Σιγά να μη φταίμε εμείς!
Άμα έβγαινε ένα μοντέλο κάθε 3 χρόνια δηλαδή θα μας χάλαγε ή θα μαραζώναμε?
Η Βιομηχανία μας έχει κάνει έτσι κι όχι εμείς τη Βιομηχανία!
Η κάθε εταιρεία προσπαθεί να κερδίσει μερίδια αγοράς κάθε χρόνο κ αυτό την οδηγεί να προσπαθεί να βγάζει "βελτιώσεις" κάθε χρόνο, ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.
Κάθε τρίμηνο, μετριούνται, σφάζονται κ παίρνουν αποφάσεις οι μεγάλοι!
Το όλο πλαίσιο είναι στραβό!
Δε φταίνει οι καταναλωτές που είναι στο τελευταίο άκρο της αλυσίδας!
Μη φορτώνεστε κι άλλες ενοχές!

Last edited by a moderator:
Re: Panasonic TV line-up 2013

Αδερφέ, θα διαφωνήσω μαζί σου. Αρκετό βάρος έχει πέσει πια στους καταναλωτές!Σιγά να μη φταίμε εμείς!Άμα έβγαινε ένα μοντέλο κάθε 3 χρόνια δηλαδή θα μας χάλαγε ή θα μαραζώναμε?Η Βιομηχανία μας έχει κάνει έτσι κι όχι εμείς τη Βιομηχανία!Η κάθε εταιρεία προσπαθεί να κερδίσει μερίδια αγοράς κάθε χρόνο κ αυτό την οδηγεί να προσπαθεί να βγάζει "βελτιώσεις" κάθε χρόνο, ώστε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.Κάθε τρίμηνο, μετριούνται, σφάζονται κ παίρνουν αποφάσεις οι μεγάλοι!Το όλο πλαίσιο είναι στραβό!Δε φταίνει οι καταναλωτές που είναι στο τελευταίο άκρο της αλυσίδας!Μη φορτώνεστε κι άλλες ενοχές!
+1 από το Σ μέχρι το ς.

Απλά τα πράγματα: μόλις τελειώσει η εγγύηση, αν υπάρξει βλάβη πέρα του τροφοδοτικού, την ξεχνάς την τηλεόραση. Ότι μάρκα και να είναι.

Απλά τα πράγματα: μόλις τελειώσει η εγγύηση, αν υπάρξει βλάβη πέρα του τροφοδοτικού, την ξεχνάς την τηλεόραση. Ότι μάρκα και να είναι.

Ωραία... Ό,τι "ξεχνάς" από εδώ κ πέρα, κάνε μου ένα τηλέφωνο να το "μαζεύω" εγώ...:award:
Εκτός κι αν το πετάξεις στο ....κεφάλι του αντιπροσώπου, οπότε πάλι θα βάλω κι εγώ ένα χεράκι !!!

Αν μου χαλάσει κάτι εκτός εγγύησης, θα σε έχω στα υπ' όψιν...
(Αν και στις τηλεοράσεις δεν μου έχει τύχει να χαλάσει καμιά...)

αλλάζουν τα ρούχα αλλά ο τόνος παραμένει ο ίδιος. Δεν μπαίνει στις λέξεις λές και είναι ίριδα και χαλάει το gamma.

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

αλλάζουν τα ρούχα αλλά ο τόνος παραμένει ο ίδιος. Δεν μπαίνει στις λέξεις λές και είναι ίριδα και χαλάει το gamma.

Τα κόμματα και οι τελείες που απεργούν, τι είναι? Το Brilliant Color και το Edge Enhancement?:BDGBGDB55:

Βάλε κανα τόνο δεν είναι αμαρτίααα αλλιώς θα παίξει μπάλα η θύραααα 13

Πολύ επίκαιρο (λόγω καλοκαιρινής περιόδου) και ενδιαφέρον άρθρο...

klarinogabros.jpg

O νέος τύπος Ελληνα: Ο κλαρινογαμπρός

«Θα ασχοληθούμε με το παραϊατρικό φαινόμενο του κλαρινογαμπρού. Η ιδιόμορφη αυτή κατηγορία ανθρώπων, ορίζεται συνήθως ως εξής: Κλαρινογαμπρός είναι ο ανήρ ο οποίος παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον υπέρτατο, cool, χλιδάτο και μουράτο γκόμενο, όχι για το image, αλλά με μοναδικό σκοπό να ρίξει στο κρεβάτι - έστω και για μια φορά - μια συγκεκριμένη ωραία νεαρά κυρία, την οποία θεωρεί αρκετά άβγαλτη ή αρκετά χαλαρών ηθών, ώστε να έχει πιθανότητες να πάει μαζί του. Οι κλαρινογαμπροί εμφανίζονται μόνο στην Ελλάδα, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Συναντώνται πολύ συχνά στα νησιά των Κυκλάδων, πχ ντόπιοι Παριανοί ντυμένοι με την τελευταία λέξη της μόδας προσπαθώντας να καμακώσουν μεθυσμένες τουρίστριες. Αυτό βέβαια δεν ισχύει 100%. Κλαρινογαμπροί υπάρχουν παντού και πάντα, χειμώνα - καλοκαίρι, στα νησιά των Κυκλάδων, στη Χαλκιδική, στην Αράχωβα, στη Θεσσαλονίκη, και φυσικά στην Αθήνα».

«Ο κλαρινογαμπρός εκπέμπει μια τρομακτικής διάστασης καραβλαχιά, εξ ου και το κλαρινο- στην αρχή της ονομασίας του. Αν και συνήθως συναντάται σε πιο κοσμοπολίτικα μέρη, θα μπορούσε άνετα να εκτρέφει αγελάδες και να οργώνει τα χωράφια της Θεσσαλίας. Ισως να έχει κάνει και αίτηση συμμεροχής στη "Φάρμα" (παρένθεση: για τα δικά μας δεδομένα, η λέξη "βλάχος" δεν είναι καθόλου υποτιμητική καθώς εκφράζει μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που απλά προτίμησαν τη ζωή στο χωριό. Ο "καράβλαχος" όμως δηλώνει τον εκ γενετής βλάχο, που δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την κατάστασή του και προσπαθεί με άχαρο τρόπο να γίνει κάτι άλλο, το οποίο ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί να προσδιορίσει).
Ο κλαρινογαμπρός είναι κιτσάτος στον έσχατο βαθμό. Κι αυτό γιατί προσπαθεί να κάνει πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν με την προσωπικότητά του (την ποια;)).
Ο κλαρινογαμπρός νιώθει περήφανος για την κατάστασή του και δεν τη θεωρεί παρακμιακή σε καμιά περίπτωση. Πιστεύει ότι είναι ο υπέρτατος, ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος, το απόλυτο αρσενικό και έχει υπερβολική σιγουριά στον εαυτό του. Βέβαια εδώ ισχύει το περίφημο "δεν ήξερες, δε ρώταγες;". Συνήθως οι γκόμενες τους απορρίπτουν με την πρώτη ματιά, αλλά εκείνοι, καθότι περιορισμένης ευθύνης, δεν το καταλαβαίνουν και προχωράνε μέχρι να γευτούν από πρώτο χέρι την απόρριψη. Προσοχή: αυτό δεν είναι πείσμα, το οποίο είναι μάλλον θετικό στοιχείο, αλλά ηλιθιότητα.

Ο κλαρινογαμπρός είναι πολύ ρόμπα. Ενώ μπορεί υπό κανονικές συνθήκες να συμπεριφέρεται σαν κανίβαλος, να ρεύεται δυνατά όταν τρώει/πίνει, να βρίζει, να παίρνει ναρκωτικά, να διαβάζει "Φως των Σπορ" , να κυκλοφορεί μέσα στην Ομόνοια με τις παντόφλες, να πλένεται μια φορά το δίμηνο, να κρεμάει το κωλόχαρτο από τη λάθος μεριά, να βλέπει ανελιπώς Τατιάνα, να προχωράει στουκάροντας σε σήματα της τροχαίας ή σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, να ακούει Καρρά, να παίζει Playstation, να είναι γενικά μογγολάκι, όταν βρίσκεται με το αντικείμενο του πόθου του αυτομάτως είναι καλοντυμένος, καθαρός, ρομαντικός, έχει άποψη για τον ψηφιακό κονστρουκτιβισμό, διαβάζει Umberto Eco και Ernesto Sabato, είναι γραμμένος στη Διεθνή Αμνηστία. ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ! Απλά το "κοριτσάκι 9-5" (κλεμμένος όρος, αλλά προσδιορίζει απόλυτα τη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών που συνήθως τους την πέφτουν οι κλαρινογαμπροί) τυχαίνει να μην μπορεί να εξακριβώσει το αληθές των παπαρολογιών που μόλις άκουσε, οπότε υπάρχει και ο κίνδυνος να υποκύψει στη "γοητεία" του.(Μπλιαχ!)

Διάβασε περισσότερα στο: O νέος τύπος Ελληνα: Ο κλαρινογαμπρός – Ποιος είναι, πού συχνάζει, τι φοράει (pics) | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Last edited:
αυτό που έγραψε το άρθρο για τον κλαρινογαμπρό είμαι σίγουρος ότι δεν έχει ταξιδέψει εκτός Ελλάδος ούτε μία φορά...

Τίγκα στους κλαρινογαμπρούς σε όλο τον κόσμο είμαστε...

Δεν βάζεις και ονόματα κάτω από τις φωτογραφίες; Μόνο τον Μπερλουσκόνι κατάλαβα...

[Αν και αυτή η συζήτηση μου φαίνεται εκτός θέματος ακόμα και για το "εκτός θέματος"... :flipout:]