--- Εκτός Θέματος ---

Re: - LG TV Line-up 2014-

Serious black level problems
Input lag is far too high for gaming

http://www.trustedreviews.com/lg-55ub950v_TV_review

Below average native contrast
Local dimming sometimes clumsy

http://www.techradar.com/reviews/au...plasma-and-lcd-tvs/lg-55ub950v-1255901/review

Αλλά αυτά δεν μετράνε εφόσον στο Πλαίσιο λένε ότι είναι τρομερή τηλεόραση (όποιος την βλέπει τρομάζει προφανώς). Μακρυά πάντως και από Curved τηλεοράσεις (Samsung H8000/HU9000) που είναι καθαρά θέμα marketing και δείχνουν χειρότερα από τις επίπεδες.
+1000

"Για την Samsung hu7500 σε μέτρηση ANSI λάβαμε στάθμη μαύρου στα 0.08 nits, τα οποία σε συνδυασμό με τα 110 σχεδόν nits φωτεινότητας ανεβάζουν το λόγο αντίθεσης στο 1375:1." Οποτε το μαυρο της δεν μου φαινεται και πολυ εντυπωσιακο.
http://www.fullhd.gr/reviews/tv-rev/item/17053-samsung-ue55hu7500l-review.html
"The HU8200 is also bright, hitting our target of 120cd/m2 for white easily, which resulted in a very good on/off contrast ratio of 1,500:1 and a suitably wide dynamic range. The ANSI contrast ratio was also quite reasonable, coming in at 1,123:1."
http://www.avforums.com/review/sams...00-curved-4k-ultra-hd-led-lcd-tv-review.10443

"The flat panel on the Samsung UE55HU7500 produced a deeper native black level than the UE55HU8500β€²s(!!!!!!!!!) curved screen.However, the HU7500β€²s software-based pseudo-local dimming – whose on/off state and intensity is controlled via the [Smart LED] option in the user menu – wasn’t as effective as that implemented on the flagship HU8500 which is said to also incorporate a hardware component."

(συγγνωμη παιδια αλλα ο ειδικος που μου ειπε οτι δεν θα βρω μαυρο σε καμια led lcd και δεν παιζει contrast πανω απο 2.000/1 σε καμια τηλεοραση LED LCD βλεπω να επιβεβαιωνεται καθως μιλαμε για τα καλυτερα μοντελα va panels αυτη τη στιγμη.

Aλλα προβληματα που βρηκα για την hu7500:
"Several quirks we initially reported on the Samsung UE55HU7500 were also present on the UE55HU8200:
  • [Motion Plus] β€œClear” did nothing, neither reducing motion blur nor smoothing out judder;
  • LED backlight switching on and off erroneously during the Uma Thurman buried alive scene in Kill Bill Vol. 2;
  • Intermittent motion hiccups following scene cuts with a change of pace: we saw some during the Nadal-Djokovic French Open final; and
  • Minor lip-sync error when streaming House of Cards Season 2 using Netflix 4K."
http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue55hu8200-201406123803.htm

Γενικα αποφευγω τις curved τηλεορασεις γιατι ενω ειναι εντυπωσιακες νομιζω με την καθημερινη χρηση υπο γωνια θεαση κτλ το σχημα τους θα με κουρασει.Ισως σε μεγαλυτερο μεγεθος tv και αν ειχα ενα δωματιο για cinema με κεντραρισμενη τηλεοραση να το σκεφτομουνα xD. Παρολαυτα η samsung hu8500 ειναι ενα πολυ καλυτερο μοντελο απο την hu7500 που ειναι ενα μετριο μοντελο με λιγοτερες δυνατοτητες αφου ειναι αλλωστε και η χαμηλοτερη σειρα της sammy(λογικο). H hu8200 ειναι η hu7500 σε curved και εχει τα ιδια μειονεκτηματα απεναντι στην hu8500.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τωρα απο sony μιλαμε για την Sony KD-55X8505B στα 200hz με ips panel νομιζω. Η σειρα 9 κανει 3000 ευρω την ξεχναμε. Αν σκεφτεις ομως οτι εβλεπα θολουρες στα κυματα της θαλασσας σε δειγμα Sony KDL55W955 με 400 hertz τα οποια βελτιωθηκαν με ρυθμιση του επεξεργαστη κινησης αλλα παλι μου φανηκε αδυναμη η tv σε αυτον τον τομεα τοτε φανταζομαι η X8505Β θα ειναι δραμα. Παρολαυτα επειδη δεν γνωριζω πολλα για την συγκεκριμενη τηλεοραση ακουω αποψεις xDD.

Τωρα για την ub950v:
Elsewhere in the frame things look predominantly peachy. There's hardly any crosstalk – as we would normally expect with passive 3D technology – and it's also great to be able to watch 3D in a bright room without having to worry about the flickering associated with active 3D.
In the good parts of the picture it's also striking how colourful and bright 3D footage looks, while sharpness levels are impressive thanks to the way passive 3D is able to deliver a genuine full HD image from 3D Blu-rays, so you don't have any of the resolution compromise associated with passive 3D on HD TVs.
Had the whole of the 55UB950V's 3D frame looked as good as the top edge and top left quadrant, then I'd have been talking about one of the finest 3D performances ever. As it stands, though, I unfortunately have to say that the amounts of crosstalk on sections of the 55UB950V make 3D borderline unwatchable.
Recent discussions with LG about the issue have raised hopes that the brand's engineers might be able to fix it – or it could be that the issue only affected a particular early production run. At any rate, I'm hoping to receive a second sample soon, and will update this review if things have improved significantly.
http://www.techradar.com/reviews/au...s/lg-55ub950v-1255901/review/2#articleContent
Aπο αυτο που διαβαζω αν σκεφτουμε οτι η παρατηρηση για το κατω μερος της τηλεορασης ειναι ελαττωμα σε ολοκληρη τη σειρα sample που δοθηκε στους κριτικους(αυτο υποθετουν και αυτοι) γιατι δεν παιζει μια εταιρια οπως η lg που εβγαλε oled να βγαζει 3d χωρις να μπορεις να διαβασεις υποτιτλους τοτε οπως λενε οι κριτικοι μιλαμε για το καλυτερο 3d της αγορας.

To panel που φοραει ειναι 100 hz με αναμα φωτισμου 200 hz οπως ολες οι 4k ακομη και των 3000 euro.

'Activating local dimming dramatically improves the screen’s black level response - especially if you opt for the system’s high or medium settings, at which point basic black level response goes from poor to very good.However, because the dimming system is having to work so aggressively to overcome the panel’s fundamental lack of contrast, it causes some quite distracting ‛blocks’ of light to run down the full height of the image around any bright objects that appear against a generally dark background.'

Το φαινομενο του block of light θα το δω σε μια σκηνη του harry poter που ενα φωτεινο αντικειμενο θα ερθει σε καταμαυρο φοντο. Ε ναι τοτε αν ειναι να εχω ενα παρα πολυ καλο μαυρο τοτε χαλαλι και ας μη δω τη συγκεκριμενη σκηνη απο μια ταινια που ετυχε μια τετοια σπανια σκηνη στον harry poter. Παρολαυτα το φαινομενο αυτο οπως λεει παρακατω εξαφανιζεται ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ με ρυθμιση low στο local dimming οποτε εκει παιρνεις ενδιαμεσα αποτελεσματα σε μαυρο και στον harry poter για τους λατρεις του μετρου.

'Colours generally, in fact, are bold, vibrant and capable of looking very authentic for most of the time. The punchiness - driven by some impressive panel brightness - draws and holds your attention beautifully, as well as helping to underline the stunning sharpness of UHD sources.
Read more at http://www.trustedreviews.com/lg-55ub950v_TV_review_picture-quality_Page-2#xpdf7P0L6u7fFs60.99''

''There are times, especially with native 4K content, when the LG 55UB950V’s pictures look spectacular. Its webOS system revolutionises smart TV functionality to such a degree that it’s a reason in itself to consider buying the 55UB950V.
Read more at http://www.trustedreviews.com/lg-55...nd-and-conclusions_Page-3#7Qg84P0tkHiE86Hz.99''

''Starting with the good stuff, the 55UB950V excels at the key job of delivering on the sharpness and detail promise of the UHD/4K format. Native 4K feeds – taken from a combination of a 4K video server and some footage shot on Panasonic's superb GH4 digital camera – look incredibly crisp, dense, textured and, for want of a better phrase, life like.''
Read more at http://www.techradar.com/reviews/au...s/lg-55ub950v-1255901/review/2#articleContent

Tελος το input lag δεν με ενδιαφερει καθολου εχω samsung 27 monitor στο pc για να παιζω εκει. Επισης ολες οι 4k εχουν απαραδεκτα input lag θα το ξερεις.

Οποτε πιθανοτατα το μαυρο να γινει παρα πολυ καλο με το local dimming. Harry poter δεν θα δω το υποσχομαι. Επισης με ελαχιστο φως μαλλον θα βλεπω την καλυτερη εικονα της αγορας(spectacular picture, life like 4k), με φυσικα καθαρα χρωματα ips panel, με 1250hz επεξεργαστη κινησης τον μεγαλυτερο της αγορας(εδω κλαιω αν ειναι αποδοτικος). Και προφανως το καλυτερο 3d της αγορας. Ολα αυτα βεβαια οταν την αγορασω γιατι αυριο παιζει τηλεφωνο στην lg και επισκεψη ακομη και αεροπορικως για να την δω με τα ματακια μου xDD

p.s Mετα την ναυαρχιδα 55w955[h=2]Αποτελέσματα αναζήτησης[/h] των full hd(ips panel), η ναυαρχιδα των 4k της sony 55X9005A υιοθετησε και αυτη τα ips panel του σατανα και την πουλαει στα 3000 ευρα σε τυφλους xD. Βεβαια την βγαζει και σε va panel στην δευτερη version για να μην χασει τον yperion απο πελατη xD (Sony KD-55X9005B)

p.s Στο αμεσο μελλον θα παρω και την ταπεινη samsung ue55hu6500 για τους γονεις μου στο αλλο σαλονι και θα μπορεσω να κανω απευθειας την συγκριση του μαυρου. Eλπιζοντας παντα να μην ενοχλησει τους δικους μου το crosstalk,judder ,οι φανερες δυσκολιες στην κινηση που ολοι ξερουμε και η μικρη γωνια θεασης! Θα φερω τον yperion να τους λεει για το μαυρο :P

Last edited:

Η αγορά τηλεόρασης uhd/4k την συγκεκριμένη στιγμή δεν προσφέρει απολύτως τίποτα , σιγά σιγά θα το συνειδητοποιήσεις όσο οι γνώσεις σου περί τηλεοράσεων θα αυξάνουν , δεν σε κατηγορώ βέβαια και εγώ από την ημιμάθεια ξεκίνησα το 2006 όπως και εσύ τώρα. Και θυμάμαι ότι διάβαζα Hitech και άλλα περιοδικά που τα έγραφαν οι τότε "ειδικοί" σαν και αυτούς που τώρα επικαλείσαι , μετά από χρόνια ανακάλυψα ότι ήταν σκιτζήδες βέβαια και ότι οι γνώσεις μου πλέον είχαν ξεπεράσει τις δικές τους αλλά όλοι έτσι κάπως ξεκινάνε.

Last edited:

Δεν μιλησα για 4Κ. Χαρακτηριζω την samsung σειρα 6500 ταπεινη γιατι ειναι η ταπεινη σειρα της εταιριας με πληθωρα προβληματων κακο 3d(crosstalk να φαν κ οι κοτες δες την το πρωι χαρα θεου και πηγαινε οφθαλμιατρο μετα), κακη διαχειριση κινησης, κακη γωνια θεασης και πολλακις αλλα(οταν τα χει ολα αυτα να το βρασω το οποιο μαυρο στην μια ταινια που θα εχει dark like never before scenes γιατι αλλου δεν θα το δεις). H εν λογω τηλεοραση δεν μπορει να διαχειριστει καν την κινηση εν γενει με βαση τα reviews. Αν επαιρνα full hd θα επαιρνα την samsung 7000 8000, ναι ειναι πολυ καλυτερα μοντελα(η μαλλον δεν τιθεται θεμα συγκρισης) ή την sony 955 την ναυαρχιδα της εταιριας με ips panel(ναι το ξερω). Παρολαυτα θα την αγορασω και αυτην(6500) στις εκπτωσεις αν την πετυχω καλα για λογους εφεδρικης τηλεορασης σπιτιου και καλου value for money(εδω της βγαζω το καπελο της samsung σε αυτη την σειρα οπως και στην sony 8 σειρα, πολυ καλα ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ μοντελα αν και καμια σχεση με τα μοντελα που συζηταμε εδω περα για παραδειγμα σειρα 7000 8000 samsung). Αυριο αρχιζει η γυρα για τον τελικο γυρο αποφασεων. Ελπιζω να μην προβω σε ακυρωση παραγγελιας για lg ub950v γιατι μολα αυτα που λεμε θα παω να ανοιξω το κουτι και θα βγει κανα τερας :). Θα την βαλω στην πριζα και θα ειναι καλυτερη για φωτιστικο σαλονιου rofl. θα της βαλω local dimming και θα xασω το φως μου. Και σε 2-3 χρονια θα της βαλω και ταινιες uhd και θα παθει ανεμοβλογια παιδικης ηλικιας των uhd xD.

Last edited:

55f6500(περσινη) και 55h6500(φετινη αναλογη σειρα). Ναι ειμαι σιγουρος. Γιατι εσυ πιστευεις οτι αυτη η τηλεοραση εχει καμια σχεση με την σειρα f7000, h7000 η f8000 της samsung? Εγω ξερω οτι ειναι μερα με την νυχτα χωρις αυτο να σημαινει οτι η 6500 δεν ειναι value for money καθοτι πολυ οικονομικοτερη.

Last edited:

Καλά αν το πάμε με το τι ξέρεις (ή νομίζεις ότι ξέρεις) δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του έξυπνου και του εξυπνάκια.

Καλά αν το πάμε με το τι ξέρεις (ή νομίζεις ότι ξέρεις) δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του έξυπνου και του εξυπνάκια.
Eσυ τις θεωρεις ισαξιες? Συγκρινεις για παραδειγμα την f6500 με την f7000 και f8000 της samsung η την w905a bravia της sony που βγηκε και η καλυτερη τηλεοραση 2013 σε ποιοτητα εικονας ?

Den soy anaferw lg για να μην πεσουμε στην ιδια στιχομυθια :P

Last edited:

Δεν έχει νόημα τι έχει βγει η κάθε τηλεόραση σε βραβεία μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων. Σημασία έχει τι μετρήθηκε, και μάλιστα από αξιόπιστες πηγές.
Το πρόβλημα με τα περισσότερα μοντέλα της samsung είναι τα τσιπάκια επεξεργασίας (μόνο η σειρά 8000 φέτος φορά επεξεργαστή της samsung νομίζω).
Κάποια μοντέλα της σειράς 6500 έχουν πάνελ PSA, το οποίο μετρήθηκε από μέλος του φόρουμ, και έχει ικανοποιητικό λόγο αντίθεσης.
Η στάθμη μαύρου και ο λόγος αντίθεσης είναι ο πρωτεύων παράγοντας της ποιότητας απεικόνισης. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μετά από αυτό (με τελευταία την ανάλυση).

Δεν σου ειπα οτι δεν ειναι καλη τηλεοραση η οτι ειναι για πεταμα. Σε ρωτησα αν την θεωρεις ισαξια με οσες ανεφερα. Δηλαδη αναμεσα στην w905A την f7000 και την f6500 θεωρεις πιο καλη τηλεοραση την τελευταια(το καλη ειναι μια γενικη συνισταμενη)? Νομιζω θα σαι και ο μοναδικος στον πλανητη.Και αν θεωρεις το μαυρο πιο σημαντικο παραγοντα πηγαινε παρε μια plasma παλιοτερη και εκλεισε το θεμα και μην προσπαθεις να δεις το μαυρο σε μια τηλεοραση low σειρα εταιριας οπως η f6500. Αυτο για να λεμε και τα πραγματα οπως εχουν.

Last edited:

Και αυτο με τα τσιπακια επεξεργασιας κινησης για εμενα ειναι το βασικοτερο. Γιατι μιλαμε για ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ εικονα δεν βλεπουμε φωτογραφιες. Επισης εχω μια παλαιοτερη 2012 lg lcd στο εξοχικο νομιζω 400 hz, χωρις local dimming. Ναι με κακο μαυρο και clouding.Στο λεω ειλικρινα οτι ποτε δεν το προσεχεις το μαυρο γιατι ολες οι σκηνες εχουν ολα τα χρωματα και καποια φωτεινοτητα και το μαυρο(πχ ενα μαυρο κουστουμι) γυρω απο τα υπολοιπα χρωματα φαινεται ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ(φυσικα η φωτεινοτητα της οθονης ειναι ρυθμισμενη λιγο κατω απο 50 απο εμενα απο τις πρωτες μερες που την πηρα). Εχει ενα πολυ καλο trumotion με εξωπραγματικη κινηση(καμια σχεση με τον ανταγωνισμο εκεινης της περιοδου ναι η lg προσφερει ισχυρες τεχνολογιες κινησης που αν μη τι αλλο εντυπωσιαζουν τον θεατη) αλλα στο high ναι βγαζει μπουρδες οποτε το προτιμω medium και ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ. Η ΜΟΝΗ περιπτωση που προσεχεις το μαυρο ειναι οταν αλλαζει καναλια και ειναι black empty η εικονα. Δεν στο λεω γιατι ειναι δικη μου, εχω αγορασει πολλα μαπα πραγματα κατα καιρους αλλα σοβαρα σου μιλαω δεν το προσεχεις αυτο. Αλλα μια τηλεοραση με σπασιματα στην κινηση και τρελλες απο τον κακο επεξεργαστη(6500 samsung) ναι αυτα τα προσεχεις. Οπως και την κακη γωνια θεασης που εχουν ναι και αυτο το προσεχεις παρα πολυ εντονα γιατι δεν γινεται ολοι να βλεπουν on axis. Και τα ΦΟΒΕΡΑ χρωματα της sony bravia και αυτα βγαζουν ματι. Αλλα γυρισα μια bravia πισω λογω ανυποφορης γωνιας θεασης και ξασπρισματος σε 30 μοιρες γωνια(μοντελο 2012 va panel τοτε ειχαν απαραδεκτη γωνια θεασης). Επισης το διπλο ειδωλο στο active 3d με λιγο φως(απογευματακι) το προσεχεις. Ναι αυτα ειναι σημαντικα. Το μαυρο εγω δεν το παρατηρω ως προβλημα στην παλια lg γνωστη για το μη μαυρο της. Μαλιστα το ειχα ξεχασει πριν μπω σαυτο το forum. Sorry αλλα ετσι ειναι απλα πιστευω επειδη η samsung εχει καλα pseudo local dimming αποδιδει λιγο καλυτερο μαυρο(παλι κακο συγκριτικα με plasma) απλα επενδυει πανω σαυτο για λογους διαφημιστικης προπαγανδας. Μαλλον πληρωνει και καλα τους reviewers και ολοι εμεις επαναλαμβανουμε. Απλως απο αυριο που θα κανω test drive σκληρο θα ενημερωσω για εντυπωσεις.

Δεν κατάλαβες τίποτα από ότι έγραψα, ε;
Καλυτερα λεω εγω μιλα ευθεως και με μοντελα και συγκρισεις και ασε τα υποννοουμενα και τις γενικουρες. Τι να καταλαβω ειπες τιποτα συγκεκριμενο με μοντελα και ονοματα? Ειμαι σαφεστατος και σε ρωταω ποιο απο τα 4 μοντελα ειναι καλυτερο και αραδιαζεις γενικουρες για το τι κανει μια καλη τηλεοραση. Και πως εμπιστευεσαι τις μετρησεις ενος μελος του forum? Και ποιος σου δινει το δικαιωμα να λες οτι η καλυτερη τηλεοραση ειναι αυτη που εχει καλυτερο μαυρο? Κουμαντο θα κανεις στα ματια του καθενος? Εμενα μαρεσει να εχει ομαλη κινηση η τηλεοραση και φυσικα χρωματα και γωνια θεασης για να βλεπω σε καθε θεση του γωνιακου καναπε και ξεκουραστο 3d να βλεπω με τις ωρες.Ο παραλογισμος εχει αρχισει και ξεφευγει εδω μεσα νομιζω.

Οκ, καλές αγορές. Το τι είναι σημαντικό για εσένα, αφορά μόνο εσένα. Το εάν το μαύρο και η αντίθεση δεν σε αφορούν, είναι δική σου υπόθεση. Παρότι παραμένουν το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της εικόνας.

Καλυτερα να μιλας για τον εαυτο σου λεω γω οπως κανει ο καθενας εδω μεσα σχετικα με το τι κανει μια καλη τηλεοραση γιατι αυτα καθε χρονο αλλαζουν και οπως σου ειπα ποιοο ειναι τοσημαντικοτερο χαρακτηριστικο της εικονας δεν θα το κρινεις εσυ αλλα ολοι οι ενδιαφερομενοι. Και μετρησεις μελων μην τις παιρνεις τοις μετρητοις.

Καλυτερα λεω εγω μιλα ευθεως και με μοντελα και συγκρισεις και ασε τα υποννοουμενα και τις γενικουρες. Τι να καταλαβω ειπες τιποτα συγκεκριμενο με μοντελα και ονοματα? Ειμαι σαφεστατος και σε ρωταω ποιο απο τα 4 μοντελα ειναι καλυτερο και αραδιαζεις γενικουρες για το τι κανει μια καλη τηλεοραση.

Περιμένεις από εμένα να σου πω τι τηλεόραση θα αγοράσεις; Θα περιμένεις αιωνίως...

Και πως εμπιστευεσαι τις μετρησεις ενος μελος του forum?

Επειδή τον ξέρω, και έχει πραγματικές γνώσεις γαι την ποιότητα απεικόνισης. Εσύ γιατί τον αμφισβητείς;

Και ποιος σου δινει το δικαιωμα να λες οτι η καλυτερη τηλεοραση ειναι αυτη που εχει καλυτερο μαυρο?

Δεν είναι δική μου άποψη, είναι η άποψη μιας μικρής εταιρίας που την λένε ISF. Δεν νομίζω να τους ξέρεις.

Κουμαντο θα κανεις στα ματια του καθενος? Εμενα μαρεσει να εχει ομαλη κινηση η τηλεοραση και φυσικα χρωματα και γωνια θεασης για να βλεπω σε καθε θεση του γωνιακου καναπε και ξεκουραστο 3d να βλεπω με τις ωρες.Ο παραλογισμος εχει αρχισει και ξεφευγει εδω μεσα νομιζω.

Φυσικά και δεν θα κάνω κουμάντο στο τι θα αγοράσεις. Αλλά όταν θα γράφεις ανακρίβειες και ψέμματα, θα παίρνεις την ανάλογη απάντηση.
Και καλύτερα να συνεχίσεις στην περιοχή της αγοράς νέας τηλεόρασης. Το νήμα αυτό δεν είναι για το ποια τηλεόραση θα αγοράσεις εσύ...

Και ολες οι τηλεορασεις που σου ειπα εχουν καλο μαυρο samsung 7000 8000 sony 905a. Αλλα η sony για παραδειγμα εχει triluminos επιπλεον οποτε κλασεις ανωτερα χρωματα(απο την low σειρα 6500 samsung) .

Όσοι σου γράφουν εδώ πέρα είναι για να σε βοηθήσουν. Δεν υπάρχουν ούτε συμφέροντα ούτε τίποτα. Με το να τους αντιτίθεσαι και να τους προσβάλλεις επιπλέον δεν νομίζω ότι κερδίζεις κάτι. Ο Γιώργος σου γράφει ότι το βασικότερο χαρακτηριστικό στην εικόνα ανεξαρτήτως μοντέλου εταιρείας κλπ είναι η αντίθεση. Την αντίθεση δεν μπορείς να την καταλάβεις σε συνθήκες καταστήματος και κανένας δεν είπε ότι οι curved της samsung θέτουν τον πήχη. Αποτέλεσμα μετρήσεων και ειδικός σε αυτή την περίπτωση είναι μόνο κάποιος πιστοποιημένος κατά isf και έχουμε τέτοια άτομα μεταξύ μας, είναι ότι τα IPS panel δεν αποδίδουν ίδια αντίθεση με τα PVA. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις πρώτα τα βασικά περί εικόνας που θα βρεις στο forum ώστε η συζήτηση να έχει βάση και να μην είναι του τύπου, ''ναι οκ,δεν έχει καλό μαύρο αλλά δεν είναι και χάλια''. Προβολικό μέσο που έχει χαμηλή αντίθεση είναι χάλια,μέτριο ή όπως θες να το πεις εσύ.

Περιμένεις από εμένα να σου πω τι τηλεόραση θα αγοράσεις; Θα περιμένεις αιωνίως...

Επειδή τον ξέρω, και έχει πραγματικές γνώσεις γαι την ποιότητα απεικόνισης. Εσύ γιατί τον αμφισβητείς;

Δεν είναι δική μου άποψη, είναι η άποψη μιας μικρής εταιρίας που την λένε ISF. Δεν νομίζω να τους ξέρεις.

Φυσικά και δεν θα κάνω κουμάντο στο τι θα αγοράσεις. Αλλά όταν θα γράφεις ανακρίβειες και ψέμματα, θα παίρνεις την ανάλογη απάντηση.
Και καλύτερα να συνεχίσεις στην περιοχή της αγοράς νέας τηλεόρασης. Το νήμα αυτό δεν είναι για το ποια τηλεόραση θα αγοράσεις εσύ...

Αναλογω σου απανταω και εγω μην ανησυχεις. Το μελος του forum που ξερεις οτι ειναι σχετικο δεν εχει καμια πιστοποιηση για να κανει αυτο που κανει οποτε μπορω να τον αμφισβητω. Αν παρω ενα νυστερι και τον εξοπλισμο αυτο με κανει γιατρο? Και καθως ειμαι ενδιαφερομενος για την ub950v ειμαι στο σωστο νημα.

Δεν έχει νόημα να συνεχίσεις αυτή την κουβέντα. Ούτε καν θα ξέρεις να δικαιολογήσεις το "κλάσεις ανώτερα χρώματα".

Απάντηση: Re: - LG TV Line-up 2014-

... Εμενα μαρεσει να εχει ομαλη κινηση η τηλεοραση και φυσικα χρωματα και γωνια θεασης για να βλεπω σε καθε θεση του γωνιακου καναπε και ξεκουραστο 3d να βλεπω με τις ωρες.Ο παραλογισμος εχει αρχισει και ξεφευγει εδω μεσα νομιζω.

Mηπως να επαιρνες plasma τελικα?
Γιατι αυτο περιγραφεις στο τελος του ποστ σου!
Και θα εχεις και καλυτερο μαυρο σα μπονους. (εκτος και παρεις lg plasma βεβαια)