--- Εκτός Θέματος ---

Ναι η διαφορετική βαρύτητα για το luminance είναι φυσιολογική γιατί το μάτι είναι πολύ πιο ευαίσθητο στις μεταβολές της φωτεινότητας από τις αντίστοιχες των hue/saturation.

Πιο μετά μπορεί να ρίξω μια ματιά και από εκεί, αλλά πριν καιρό είχα διαβάσει στο αμερικάνικο AVSforum σχετική συζήτηση και το συμπέρασμα μου είναι πως υπάρχουν πολλά θέματα με την χρήση των dE και το ποιο είναι πιο κατάλληλο ανά περίπτωση.

Last edited:
Και εγώ έχω διαβάσει διάφορα εκεί, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιος έχει δίκιο. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο Huffman (που έχει και δικό του λογισμικό, το chroma pure) προτιμά το ΔΕ94, αλλά έχει και αυτό τα θέματά του...

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Μετέφερα και τα προηγούμενα εδώ προς διευκόλυνση.

Έτσι ... όλη η σαβούρα μαζεμένη :2thumb22sup:

Ρε συ Γιάννη θέλω να ανοίξω νήμα περί gamma αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τα διαβάσουμε εγώ εσύ και ο Γιώργος :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Έτσι ... όλη η σαβούρα μαζεμένη :2thumb22sup:

Ρε συ Γιάννη θέλω να ανοίξω νήμα περί gamma αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τα διαβάσουμε εγώ εσύ και ο Γιώργος :Banane0:

Γιατί, καλέ, σαβούρα?? Μια χαρά κουβεντούλα είναι!!!:grinning-smiley-043

Φυσικά και να το ανοίξεις!!! Μην φοβάσαι...όταν γυρίσουν από τις διακοπές θα το διαβάσουν και ο Γιάννης με το Χρήστο!!:D:D

Αν σκέφτεσαι να το ανοίξεις ή όχι, επειδή μετά θα φεύγουν διάφορες συσκευές από τα μπαλκόνια, μην κωλώνεις...ο τομέας της ανακύκλωσης περνάει κρίση!!!-bye-

Το κακό είναι ότι στα νήματα χάνεται η ουσία. Κάποια πράγματα θα ήταν καλύτερα να γράφονταν με άρθρα, σε μορφή μπλογκ...

Για γυρίστε στο MEGA και ρίξτε μια ματιά στο λογότυπο, βλέπετε καμιά διαφορά?..... ;) -bye-

Μαζί με το format αλλάξαν κι άλλα.

....για να μην αγχώνεστε άλλο οι plasmaτοκάτοχοι :flipout::flipout::flipout:

Προχθές που έπεσε ένα αστέρι είχα ευχηθεί να εξαφανιστούν η Τρέμη με τον Πρετεντέρη ως προκαλούντες μόνιμο εγκεφαλικό burn in......τελικά το μέγκα προτίμησε να σώσει μόνο τις τηλεοράσεις μας...-bye-

Προχθές που έπεσε ένα αστέρι είχα ευχηθεί να εξαφανιστούν η Τρέμη με τον Πρετεντέρη ως προκαλούντες μόνιμο εγκεφαλικό burn in......τελικά το μέγκα προτίμησε να σώσει μόνο τις τηλεοράσεις μας...-bye-
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Για γυρίστε στο MEGA και ρίξτε μια ματιά στο λογότυπο, βλέπετε καμιά διαφορά?..... ;) -bye-

Μαζί με το format αλλάξαν κι άλλα.

....για να μην αγχώνεστε άλλο οι plasmaτοκάτοχοι :flipout::flipout::flipout:

Με τις αλλαγές δεν ταιριάζει και η στάμπα... Έχω πλέον 2 λογότυπα μέγκα... :flipout:

Πάντως έγινε αρκετά φιλικό σε πλάσμα πλέον...

Δεν έχει όμως πιλότο, για να γυρίζει αυτόματα σε 16:9.
Ό,τι νάναι στην Ελλάδα.

Αφιερωμένο στον Γιάννη (Yperion)... :D
DSC00057.jpg

wdtv_live_plus_02.jpg

:p

Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου Έλληνες τσακώνονται για το ποιος την έχει μικρότερη... :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

...την συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων :aetsch::aetsch::aetsch::aetsch::aetsch:

Το μέλος paparion που εμφανίστηκε χθες, αποκλείστηκε δια παντός από το forum ως δεύτερος λογαριασμός του μέλους smithakos.

Ο αρχικός λογαριασμός παραμένει και είναι διαθέσιμος μετά το πέρας της ποινής του μέλους.

Εκ της διαχείρισης.

Last edited: