--- Εκτός Θέματος ---

Όταν τα φόρα θέλουν να γίνουν περιοδικά... :flipout:

Μετά τις μεγάλες ανακοινώσεις που έπιαναν την μισή οθόνη, τελικά το Αγγλικό φόρουμ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στους χρήστες που χρησιμοποιούν add-blocking. Μου έκοψαν την δυνατότητα να απαντώ σε νήματα, και τον χώρο των PMs σε 5.
Ουσιαστικά μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα που μπορεί και οποιοσδήποτε δεν έχει γραφτεί στο φόρουμ... :flipout:
Και πλέον άρχισαν και τα προσωπικά μηνύματα, βγάλε το αdd blocking:

Hi petasis, Could I draw your attention to the leading news item on the home page please? http://www.avforums.com/forums/forum-news-notices/1513354-please-turn-off-ad-blocking-avforums.html If you already received this PM then apologies, but I will be sending it out from time to time to remind people. Thanks.

Πάνω από όλα οι λιρίτσες...

229649-Royalty-Free-RF-Clipart-Illustration-Of-A-Happy-Piggy-Bank-With-Coins-And-Dollar-Eyes.jpg

Πώς λέγαμε shop-in-a-shop στο χωριό μου;

Sony στο fullhd.gr...

http://sony.fullhd.gr/

Πως να το ερμηνεύσω δεν ξέρω...
Πάντως οι αναρτήσεις εκεί δεν φαίνεται να είναι στο κυρίως site.

παιδια. εχω 1 τηλεοραση samsung και μια TV monitor samsung.
και τα 2 εχουν δικο τους χειριστηριο. ειναι διπλα διπλα οι τηλεορασεις.

το θεμα ειναι πως οταν αλλαζω με το τηλεκοντρολ, αλλαζει και η αλλη οθονη.

υπαρχει τροπος να το λυσω αυτο;

παιδια. εχω 1 τηλεοραση samsung και μια TV monitor samsung.
και τα 2 εχουν δικο τους χειριστηριο. ειναι διπλα διπλα οι τηλεορασεις.

το θεμα ειναι πως οταν αλλαζω με το τηλεκοντρολ, αλλαζει και η αλλη οθονη.

υπαρχει τροπος να το λυσω αυτο;

Όχι. Η κάθε εταιρία συνήθως χρησιμοποιεί τους ίδιους κωδικούς υπερύθρων για όλες τις συσκευές ίδιου τύπου.

Κατανοώ την απόγνωση των εταιρειών σε σχέση με τις πωλήσεις του φορμά του BluRay, αλλά βρίσκω απαράδεκτη την τακτική τους να εξακολουθούν εν έτει 2011 να κατασκευάζουν BluRay-player που παίζουν τα DVD χειρότερα από DVD-player 1ης γενιάς...

Πήρα προχθές ένα Smartphone της LG και έχει μία αυτοκόλλητη μεμβράνη πάνω στην οθόνη...

Να την αφαιρέσω ή μήπως καλύτερα όχι; :p :flipout:

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Πήρα προχθές ένα Smartphone της LG και έχει μία αυτοκόλλητη μεμβράνη πάνω στην οθόνη...

Να την αφαιρέσω ή μήπως καλύτερα όχι; :p :flipout:

Να την αφαιρέσεις, τι φοβάσαι?

Δεύτερη ανταλλακτική δεν έχει μέσα το κουτί??:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Να την αφαιρέσεις, τι φοβάσαι?

Επειδή η LG έχει μια προϊστορία (βλ. αυτοκόλλητες αντι-ανακλαστικές μεμβράνες στις Plasma της), πώς μπορώ να ξέρω αν είναι της συσκευασίας ή απαραίτητο δομικό κομμάτι της οθόνης; :p :rofl:

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Μεγεια Γιαννη.

Τι επιπεδο μαυρου εχει? Θα το δωσεις για καλιμπραρισμα στον Μανωλη?:Banane0:

Ευχαριστω, Γιαννη...

IPS πανελ φοραει, τι μαυρο περιμενεις να εχει; :flipout:

Γιώργο πότε θα βάλεις κάνα avatar? Πολύ μινιμαλιστή σε βρίσκω.:p

ΥΓ. Βάζω και τόνους από ότι βλέπεις.

Ευχαριστώ για τους τόνους. -bye-

Μινιμαλιστής (έως μηδενιστής μην πω), είμαι, αλλά με τα avatar έχω πρόβλημα.
Πάντα μόλις τα βλέπω, συνδέω το πρόσωπο με το avatar, σαν να είναι η πραγματική του εικόνα.
Οπότε όταν αυτά είναι φωτογραφίες, τείνω να τα συσχετίσω άμεσα... Και που να δεις τι μπλοκάρισμα συμβαίνει όταν η φωτογραφία είναι από το αντίθετο φύλο... :flipout:

Γενικά, θα έβαζα μόνο φωτογραφία, αλλά μιας και δεν είμαι φωτογενής, δεν θα βάλω κάτι...
(Και με το νέο φόρουμ είναι και πιο πρακτικό, οι αναρτήσεις γίνονται τεράστιες...)

Θα μπορούσε κάποιος να μου παραθέσει ποια τα πλεονεκτήμα-μειονεκτήματα led και ποια τα αντίστοιχα plasma τηλεοράσεων επειδή έχω μία συζήτηση για να ξέρω πώς θα επιχειρηματολογήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θα μπορούσε κάποιος να μου παραθέσει ποια τα πλεονεκτήμα-μειονεκτήματα led και ποια τα αντίστοιχα plasma τηλεοράσεων επειδή έχω μία συζήτηση για να ξέρω πώς θα επιχειρηματολογήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ποστ 1781 για summary
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/986-LCD-vs.-Plasma-TVs

Last edited: