--- Εκτός Θέματος ---

Δεν είπε κανείς ότι το 4Κ "καταστρέφει" την εικόνα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά: το βέλτιστο είναι να βλέπεις το υλικό στην ανάλυση που γυρίστηκε. Αν έχεις υψηλότερη ανάλυση στο μέσο προβολής, αναγκαστικά θα κάνεις upscale. Αυτή είναι μια προσαρμογή ανάγκης, και δεν βελτιώνει το αρχικό υλικό. Ελπίζεις (μόνο) να μην κάνει μεγάλη ζημιά...

Το ότι 1080 υλικό θα δείχνει καλύτερα σε 1080 πάνελ, είναι αυτονόητο. Για να το πας σε 4Κ, πρέπει ο αλγόριθμος να δημιουργήσει 3 πίξελ για κάθε ένα που υπάρχει. Και καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν γίνεται χωρίς επίπτωση στην εικόνα...

[Μια απορία που έχω, είναι γιατί οι 4Κ δεν έχουν λειτουργία να δείχνουν υλικό 1Κ απλά απεικονίζοντας 1 πίξελ του υλικού σε 4 πίξελ του πάνελ, χωρίς καμιά μετατροπή...)
(Επίσης, τέτοιες συγκρίσεις υπάρχουν αρκετές από την εποχή που ήρθαν οι full hd, και βλέπαμε dvd...)

Ωπα σωστός.. είπες μεγάλη κουβέντα τώρα και συμφωνώ 100%... για να μην βάζουν τέτοια επιλογή σημαίνει πως υπάρχει κάποιο θέμα... όσο το σκέφτομαι πιστεύω πως δεν την βάζουν γιατί τότε ότι κάνει το upscale για να ανεβάσει το 1080p σε 4Κ θα ήταν οφθαλμοφανές και ΑΝ ήταν ίδια η ποιότητα εικόνας τότε ίσα ίσα θα το είχαν και θα έλεγαν "κοιτάξτε πως είναι με το Upscale Off και με το Upscale ON".

Με έβαλες σε σκέψεις να πω την αλήθεια.

Re: LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η LG είναι πολλά πράματα που η....Λογοκρισία του forum ( ox το είπα :p ) δεν με αφήνει να εκφραστώ ελευθερα.

( Βασικά το forum καλά κάνει , γιατί μπορεί να μας βλέπουν και παιδιά , οποτε οι βρισιές καλο είναι να λείπουν )

Θα μπορούσα άνετα να πατήσω το κουμπί και με ένα Thermonuclear baby ( όπως το λέει ο UNCLE SAM ) να μην mini m0|_|νοτριχα όρθια αλλα αυτό ήταν μέχρι ΧΤΕΣ ( που λέει ο λόγος ).

Από την στιγμή που έβγαλε την OLED , η LG γυρίσετε στην κυριολεξία τον κόσμο ανάποδα.

Η panasonic και Pioneer ταπεινώθηκαν μέχρι αηδίας.

Έγινε της εκδιδομενης γυναικός το συδηρούν κιγκλίδωμα.

Παρόλο που εμενα δεν μου έκανε εντύπωση όταν την είδα από κοντά , οφείλω να ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ότι το μαύρο της δεν το έχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ στη ζωή μου.

Αλλα ΠΡΙΝ γίνει αυτός ο αρμαγκεδόν , η LG ήταν η ΜΟΝΗ που έφταιγε.

Η panasonic και η Sony ( και οποιος άλλος ) αν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ η LG δεν θα έβρισκαν πουθενά το καταραμένο IPS να το κοτσάρουν στην τηλεόραση τους.

Οποτε έφταιγε κύριος η LG επειδή ήταν η ΠΗΓΗ του κακού.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θυμάμαι κάποτε...

Κάποτε...

Είχε βγει το GALAXY NOTE 10.1 ( νομίζω ) tablet και είχα ΠΩΡΩΘΕΙ τόσο από το MARKETING και το IPS που πήγα στον Γερμανό και του είπα...
Ρε φιλε , 700 euro κάνει αυτό το tablet , είναι δυνατόν να ΜΗΝ έχει IPS panel ? ( εντωμεταξύ αυτό είχε VΑ .... ) και του λέω...Μπορώ να κάνω ειδική παραγγελια και να μου βάλουν IPS panel πάνω σε αυτό το Samsung tablet?

Είναι εύκολο , βγάλτε το panel που έχει και κοτσάρετε το IPS >_>

Υπάλληλος γερμανού : Είμαι εξειδικευμένος τεχνικός και μονο που σε άκουσα να λες κάτι τέτοιο , το μυαλό μου πείρε 720 μοίρες στροφή.

Με λίγα λόγια , αν δεν ήταν το AVCLUB , θα είχα δώσει ( όπως χαρακτηριστικά μου είπε ) 10.000 euro για την ειδική παραγγελια...

Μια άλλη φορα , είχα σαν όνειρο να πιάσω 700 euro στα χερια μου και να πάρο ΤΙ !!! Μια LA660S ( νομίζω ) 42 inches επειδή είχε 400 hz και IPS panel.

:D

Γάμο το κέρατο μου δηλαδη.

Εγώ τώρα μπορεί να είμαι σχετικά '' ξύπνιος '' αλλα υπάρχουν πολλά θύματα εκεί έχω και θα πρότεινα να κάνετε σε όλα τα SOCIAL MEDIA share το LINK του avclub γιατί κυκλοφορεί εκεί έξω πόλις κόσμος που έχει τα μυαλά που είχα εγώ κάποτε και πετάει τα λεφτά του αβέρτα...

Εγώ βεβαια χαίρομαι , μιας και είμαι χαιρέκακος :p αλλα είναι μια από τις λίγες φορες που λέω: E δεν μπορεί να συνεχιστή άλλο αυτή η κοροϊδία.

Μπορεί να με χαροποιεί που η μάζα κει τα λεφτά της γιατί κάποιοι το αξίζουν , κάποιοι άλλοι ίσος όχι , αλλα το θέμα είναι ότι με όλο αυτό το χάος που επικρατεί εκεί έξω , έχουν γίνει εταιρίες σκατά ( συγγνώμη για την φράση μου ) ΚΟΛΟΣΣΟΙ , ( βλέπε APPLE ) επειδή έχουν τα λεφτά , κάνουν διαφημίσεις και με το marketing έχουν πλουτίσει , ενώ η samsung και η Sony που φιάχνουν και εφιαχναν πάντα καλά προϊόντα , σε σχέση πάντα με apple ( και LG μέχρι ΠΡΟΤΙΝΟΣ γιατί τώρα είπαμε γύρισε ο τροχός ) , οικονομικά έχουν mini πολύ πίσω και σκεφτείτε τι αντίκτυπο θα έχει αυτό σε ΕΜΑΣ τους "ψαγαμενους"...

Η LG είναι πολλά πράματα που η....Λογοκρισία του forum ( ox το είπα :p ) δεν με αφήνει να εκφραστώ ελευθερα.

( Βασικά το forum καλά κάνει , γιατί μπορεί να μας βλέπουν και παιδιά , οποτε οι βρισιές καλο είναι να λείπουν )

Θα μπορούσα άνετα να πατήσω το κουμπί και με ένα Thermonuclear baby ( όπως το λέει ο UNCLE SAM ) να μην mini m0|_|νοτριχα όρθια αλλα αυτό ήταν μέχρι ΧΤΕΣ ( που λέει ο λόγος ).

Από την στιγμή που έβγαλε την OLED , η LG γυρίσετε στην κυριολεξία τον κόσμο ανάποδα.

Η panasonic και Pioneer ταπεινώθηκαν μέχρι αηδίας.

Έγινε της εκδιδομενης γυναικός το συδηρούν κιγκλίδωμα.

Παρόλο που εμενα δεν μου έκανε εντύπωση όταν την είδα από κοντά , οφείλω να ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ότι το μαύρο της δεν το έχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ στη ζωή μου.

Αλλα ΠΡΙΝ γίνει αυτός ο αρμαγκεδόν , η LG ήταν η ΜΟΝΗ που έφταιγε.

Η panasonic και η Sony ( και οποιος άλλος ) αν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ η LG δεν θα έβρισκαν πουθενά το καταραμένο IPS να το κοτσάρουν στην τηλεόραση τους.

Οποτε έφταιγε κύριος η LG επειδή ήταν η ΠΗΓΗ του κακού.

Θυμάμαι κάποτε...

Κάποτε...

Είχε βγει το GALAXY NOTE 10.1 ( νομίζω ) tablet και είχα ΠΩΡΩΘΕΙ τόσο από το MARKETING και το IPS που πήγα στον Γερμανό και του είπα...
Ρε φιλε , 700 euro κάνει αυτό το tablet , είναι δυνατόν να ΜΗΝ έχει IPS panel ? ( εντωμεταξύ αυτό είχε VΑ .... ) και του λέω...Μπορώ να κάνω ειδική παραγγελια και να μου βάλουν IPS panel πάνω σε αυτό το Samsung tablet?

Είναι εύκολο , βγάλτε το panel που έχει και κοτσάρετε το IPS >_>

Υπάλληλος γερμανού : Είμαι εξειδικευμένος τεχνικός και μονο που σε άκουσα να λες κάτι τέτοιο , το μυαλό μου πείρε 720 μοίρες στροφή.

Με λίγα λόγια , αν δεν ήταν το AVCLUB , θα είχα δώσει ( όπως χαρακτηριστικά μου είπε ) 10.000 euro για την ειδική παραγγελια...

Μια άλλη φορα , είχα σαν όνειρο να πιάσω 700 euro στα χερια μου και να πάρο ΤΙ !!! Μια LA660S ( νομίζω ) 42 inches επειδή είχε 400 hz και IPS panel.

:D

Γάμο το κέρατο μου δηλαδη.
Εγώ δε μπορώ να πω με τίποτα πως τα Ips είναι η πηγή του κακού, έτσι όπως το θέτεις. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις καταναλωτών που τους εξυπηρετεί πολύ περισσότερο στις ανάγκες τους από ένα VA πάνελ, που πρωταρχική τους ανάγκη δεν είναι το όσο δυνατόν καλύτερο μαύρο. Οπότε το να υπάρχει και η ενναλακτική λύση , μόνο κακό δεν είναι. Το κακό είναι να λέγονται ανακρίβειες.....

Καλά , στον τομέα τον τηλεοράσεων τώρα που η LG έκανε ότι έκανε , δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι , αλλα στα κινητά ? ( αν και εμενα δεν μου αρέσουν )
Τι θα γίνει αν φυγή η Samsung και το απίστευτο AMOLED panel ??

Η Sony ? με το XPeria Z tablet ??

Η DELL ( εδώ πεζό ρωσικη ρουλέτα γιατί δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί IPS ) που φιάχνει τόσο καλά Monitors ?
Η έστω η samsung...

Η μήπως φαντάζεστε ότι η LG θα τα πάρει όλα μονότερμα και θα αρχίσει να σκορπά OLED panels σε Tablet κινητά και monitors?

Και το χειρότερο από ola είναι ο ανταγωνισμός , έτσι και φύγει η Sony και η Samsung από την μέση , όπως έφυγε η Panasonic ( μετά το κλείδωμα του Πλάσμα εγοστασίου ) θα μας μείνει η LG και η APPLE και τότε...
Τότε φεύγοuμε για άλλο πλανήτη :p

Καλά , στον τομέα τον τηλεοράσεων τώρα που η LG έκανε ότι έκανε , δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι , αλλα στα κινητά ? ( αν και εμενα δεν μου αρέσουν )

Η DELL ( εδώ πεζό ρωσικη ρουλέτα γιατί δεν ξέρω αν χρησιμοποιεί IPS ) που φιάχνει τόσο καλά Monitors ?
Η έστω η samsung...

Η μήπως φαντάζεστε ότι η LG θα τα πάρει όλα μονότερμα και θα αρχίσει να σκορπά OLED panels σε Tablet κινητά και monitors?

Και το χειρότερο από ola είναι ο ανταγωνισμός , έτσι και φύγει η Sony και η Samsung από την μέση , όπως έφυγε η Panasonic ( μετά το κλείδωμα του Πλάσμα εγοστασίου ) θα μας μείνει η LG και η APPLE και τότε...
Καλά έσπειρες το τρόμο και το χάος.
Πολύ πολύ δύσκολο βλέπω τη samsung να << χάνεται >> το αντίθετο. Παρόμοια πιστεύω και για τη σόνυ, με πιο μικρό καλάθι όμως.
Το Ips πάνελ δε το βρίσκω καθόλου κακό για κινητά και τάμπλετ. Αντίθετα θεωρώ υπερβολή ας πούμε το 4Κ που ετοιμάζονται να βγάλουν σε αυτά τα μεγέθη, για ευνόητους φυσικά λόγους, κάτι σαν τα 4κ για τις 40 - 42 - 48 ίντσες αλλά και 8κ που ετοιμάζουν για τις τηλεοράσεις.....

Καλά έσπειρες το τρόμο και το χάος.
Πολύ πολύ δύσκολο βλέπω τη samsung να << χάνεται >> το αντίθετο. Παρόμοια πιστεύω και για τη σόνυ, με πιο μικρό καλάθι όμως.
Το Ips πάνελ δε το βρίσκω καθόλου κακό για κινητά και τάμπλετ. Αντίθετα θεωρώ υπερβολή ας πούμε το 4Κ που ετοιμάζονται να βγάλουν σε αυτά τα μεγέθη, για ευνόητους φυσικά λόγους, κάτι σαν τα 4κ για τις 40 - 42 - 48 ίντσες αλλά και 8κ που ετοιμάζουν για τις τηλεοράσεις.....

8K για
500 inches πανί είναι ότι πρέπει.

Βεβαια θα χρειαστεί , Έπαυλη , Villa , Παλάτι η Κάποιος εξωτερικός χορός , Κήπος , Ταράτσα etc...

Η έστω η samsung...

Μην μπερδεύετε τις τηλεοράσεις με τα κινητά και τα monitors. Το IPS υπερτερεί στην σωστή απόδοση του λευκού και των χρωμάτων γενικότερα και στις χρήσεις αυτές (κινητά-pc) είναι ανώτερο των VA - AMOLED. Φυσικά και οι Dell και Apple τα χρησιμοποιούν και μάλιστα στα monitors η Samsung παράγει και χρησιμοποιεί την δικιά της παραλλαγή του IPS, τα PLS.

Το IPS είναι ανώτερο των AMOLED.
Το IPS είναι ανώτερο των AMOLED
Το IPS είναι ανώτερο των AMOLED
ανώτερο των AMOLED
3038etj.jpg

Μην μπερδεύετε τις τηλεοράσεις με τα κινητά και τα monitors. Το IPS υπερτερεί στην σωστή απόδοση του λευκού και των χρωμάτων γενικότερα και στις χρήσεις αυτές (κινητά-pc) είναι ανώτερο των VA - AMOLED. Φυσικά και οι Dell και Apple τα χρησιμοποιούν και μάλιστα στα monitors η Samsung παράγει και χρησιμοποιεί την δικιά της παραλλαγή του IPS, τα PLS.

Καλό θα ήταν να μην μπερδεύουμε τις πολιτικές των εταιριών για να βγάλουν κέρδος με τις αποδόσεις τεχνολογιών. Τα πάνελ IPS είναι φτηνά και για αυτό τα χρησιμοποιούν με το κιλό κατασκευαστές. Επίσης, για την απόδοση δεν παίζει ρόλο η τεχνολογία του πάνελ, αλλά πόσο καλά έχει κατασκευαστεί και ρυθμιστεί το κάθε *συγκεκριμένο* μοντέλο. Δεν έχει *κανένα* νόημα να πει κανείς η τάδε τεχνολογία έχει καλύτερη χρωματική ακρίβεια από εκείνη, είναι ξεκάθαρα θέμα μοντέλου.

Την συγκεκριμένη στιγμή και κατά την DisplayMate, η καλύτερη οθόνη φορητής συσκευής είναι η AMOLED του Galaxy Note 4:
http://www.displaymate.com/Galaxy_Note4_ShootOut_1.htm

Based on our extensive Lab tests and measurements, the Galaxy Note 4 is the Best performing Smartphone display that we have ever tested. It matches or breaks new records in Smartphone display performance for: Highest Absolute Color Accuracy, Highest Screen Resolution, Infinite Contrast Ratio, Highest Peak Brightness, Highest Contrast Rating in Ambient Light, and the smallest Brightness Variation with Viewing Angle. Its Color Management capability provides multiple Color Gamuts – a major advantage that is not currently provided by any of the other leading Smartphones. The Galaxy Note 4 delivers uniformly consistent all around Top Tier display performance: it is the first Smartphone display to ever get all Green (Very Good to Excellent) Ratings in all test and measurement categories (except one Yellow for a Brightness Variation with Average Picture Level) since we started the Display Technology Shoot-Out article Series in 2006, an impressive achievement for a display. The Galaxy Note 4 has again raised the bar for top display performance up by another notch.

Οι AMOLED όντως παλιότερα είχαν θέμα με την χρωματική ακρίβεια και την φωτεινότητα αλλά αυτό έχει αλλάξει , πλέον είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί , είναι ένας από τους κύριους λόγους που αγόρασα το Note 3 πριν κανένα εξάμηνο , αν το βάλεις δίπλα δίπλα με κινητό με IPS είναι χαοτική η διαφορά σε μαύρο/αντίθεση και τα χρώματα ίσως είναι λίγο υπερκορεσμένα αλλά τα προτιμώ.

Οι AMOLED όντως παλιότερα είχαν θέμα με την χρωματική ακρίβεια και την φωτεινότητα αλλά αυτό έχει αλλάξει , πλέον είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί , είναι ένας από τους κύριους λόγους που αγόρασα το Note 3 πριν κανένα εξάμηνο , αν το βάλεις δίπλα δίπλα με κινητό με IPS είναι χαοτική η διαφορά σε μαύρο/αντίθεση και τα χρώματα ίσως είναι λίγο υπερκορεσμένα αλλά τα προτιμώ.

Όταν αναφερόμαστε σε χρωματική ακρίβεια, έχει νόημα να συγκρίνουμε συγκεκριμένες συσκευές. Είναι πολύ σύνθετη παράμετρος, που εξαρτάται ακόμα και από την ηλικία της συσκευής ή το συγκεκριμένο firmware. Πως είναι δυνατό να μιλάμε για χρωματική απόδοση σε πάνελ π.χ. IPS, όταν υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά προϊόντα οπίσθιου φωτισμού; Το τι LED θα βάλεις από πίσω και πως θα οδηγήσεις το πάνελ, έχει σημασία.

Αμα ήταν τόσο απλό θα υπήρχε μόνο μία οθόνη.. Αλλο οι μετρήσεις των διαφόρων "ειδικών" στο υπόγειο του πατρικού τους και άλλο η απόδοση μιας οθόνης σε πραγματικές συνθήκες χρήσης και σε βάθος χρόνου. Οι λέξεις "φθηνά" και με το "κιλό" είναι γενικότητες και αφορισμοί, οι iPS έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση πράγμα σημαντικότατο για κινητό και ο κάθε κατασκευαστής πρέπει να αντισταθμίσει τη "φθηνή" οθόνη με ακριβότερα components χαμηλότερης κατανάλωσης ή/και μεγαλύτερη μπαταρία, κρατώντας πάντα το βάρος χαμηλά και τις διαστάσεις "μαζεμένες". Ολοι ψάχνουν να βρούν τη "χρυσή τομή" για να βγάλουν κέρδη αλλά το ποιός μέχρι στιγμής το καταφέρνει το γράφουν οι ισολογισμοί.

Καλά, διάβασε το λινκ που έστειλα, και μετά δες τι έγραψες.
Το άρθρο που ανάρτησα το έχει γράψει άνθρωπος με διδακτορικό. Καλύτερα να μην τον ειρωνεύεσαι λέγοντάς τον "ειδικό".
(Η κατανάλωση της συγκεκριμένης OLED μετρήθηκε στα ίδια επίπεδα ή χαμηλότερα από IPS για προβολή τυπικού υλικού)

Διδακτορικό που? Εγώ βλέπω ένα site κάποιου που προσπαθεί να πουλήσει τις υπηρεσίες του σε εταιρίες του κλάδου.Και δεν αμφισβητώ τα αποτελέσματα του αλλά τη μεθοδολογία του. Οπως οι τηλεοράσεις πρέπει να κρίνονται με θέαση στο σκοτάδι, έτσι και τα κινητά πρέπει να κρίνονται με φώς και μάλιστα και σε ανοικτό χώρο γιατί εκεί είναι η θέση τους. Ολα τα άλλα είναι απλά geekοκουβέντα.

Ο συγγραφέας του άρθρου είναι ο Dr. Raymond M. Soneira. Φυσικά και μπορείς να πεις ότι είναι άσχετος, αλλά για να σε πιστέψουμε θα πρέπει να είσαι ειδικότερος...

Εσύ μπορείς να διαφωνείς με τις μετρήσεις του, αλλά καλό είναι να το τεκμηριώσεις. Αυτό που έγραψες "Το IPS υπερτερεί στην σωστή απόδοση του λευκού και των χρωμάτων γενικότερα και στις χρήσεις αυτές (κινητά-pc) είναι ανώτερο των VA - AMOLED" είναι προσωπική σου εκτίμηση;
Αν όχι, με τι στοιχεία τεκμηριώνεται;

Έχουμε βγει και εκτός θέματος...

Last edited:

Δεν είπα ποτε τον συγκεκριμένο άσχετο, αλλά εχεις δίκιο, ο συγραφέας γνωρίζει καλά το αντικείμενο, σου παραθέτω λοιπόν κάποια λόγια του: "Contrast ratios (above) are measured in the dark and are only relevant for displays viewed in low Ambient Lighting. As the ambient lighting increases the Screen reflectance becomes a dominating factor and the contrast ratio becomes increasingly irrelevant. "
"ALL manufacturers need to pay much more attention to their display performance in high Ambient Lighting because that is frequently how they are used."
Οντως έχουμε βγεί εκτός θέματος, δεν νομίζω ότι θες στοιχεία για τα monitor panels-η τακτική της Samsung μιλάει από μονη της, όσο για τα κινητά, τα reviews είναι δεκάδες.

Τα στοιχεία που θέλω είναι συγκεκριμένα: γιατί τα IPS είναι καλύτερα των OLED σε φορητές συσκευές. Αυτό μας είπες, δεν μας το είπες;
Μέχρι να τα βρεις, ας κρατήσουμε την γνώμη της DisplayMate ότι η OLED του Note 4 είναι η καλύτερη οθόνη φορητής συσκευής που έχουν μετρήσει μέχρι στιγμής.

Σου απαντώ: Στο ίδιο site, τα shootout δείχνουν ότι μέχρι τώρα οι καλύτερες επιδόσεις ανήκουν σε IPS panels. Το οτι η OLED του Note 4 είναι η καλύτερη οθόνη φορητής συσκευής που έχουν μετρήσει μέχρι στιγμής είναι μισή αλήθεια γιατί δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα, όπως δεν έχουν και οι ανταγωνιστές του απ τις άλλες εταιρίες, αυτή τους δώσανε για τεστ αυτή μετρήσανε, ξέρεις εσύ αν τους είχαν δώσει το Z3 αντί για το Note αν θα έπαιρνε τον "τίτλο" η Sony? Αν έχεις ανάγκη να βγεί καλύτερη η AMOLED στο εύχομαι

Σου απαντώ: Στο ίδιο site, τα shootout δείχνουν ότι μέχρι τώρα οι καλύτερες επιδόσεις ανήκουν σε IPS panels. Το οτι η OLED του Note 4 είναι η καλύτερη οθόνη φορητής συσκευής που έχουν μετρήσει μέχρι στιγμής είναι μισή αλήθεια γιατί δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα, όπως δεν έχουν και οι ανταγωνιστές του απ τις άλλες εταιρίες, αυτή τους δώσανε για τεστ αυτή μετρήσανε, ξέρεις εσύ αν τους είχαν δώσει το Z3 αντί για το Note αν θα έπαιρνε τον "τίτλο" η Sony? Αν έχεις ανάγκη να βγεί καλύτερη η AMOLED στο εύχομαι

Σε ποιο shootout αναφέρεσαι και για πόσο καιρό πριν μιλάμε; Γιατί από τον Μάιο και μετά (Galaxy S5) πάλι OLED ήταν η κορυφή κατά την DisplayMate.
Αυτό που λες ότι είναι "δική μου ανάγκη", είναι η πραγματικότητα. Οι OLED είναι ανώτερη τεχνολογία από τις LCD σαν τρόπος λειτουργίας, και ήταν θέμα χρόνου να βελτιστοποιηθούν και συγκεκριμένα προϊόντα σε διάφορες παραμέτρους. Ε, αυτή η στιγμή έχει έρθει...
Το αν πέρυσι ή πρόπερσι είχαν άλλα προϊόντα είχαν την κορυφή, είναι αδιάφορο. Όπως αδιάφορο είναι ποια προϊόντα θα έχουν την κορυφή αύριο.
Αυτή την στιγμή, οι OLED των S5/Note 4 είναι στην κορυφή κατά την DisplayMate.