--- Εκτός Θέματος ---

Re: LG LB730/731V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και με αυτά και με τα άλλα, αντί να μείνουμε λίγο στο θέμα του topic, πιάσαμε και τις OLED τώρα και τα samsung και τα κινητά... Αντε να περιμένουμε και τις μετρήσεις του displaymate για το iphone 6plus τότε... :p

Ε, ναι, βάλαμε και άλλη δουλεία στους διαχειριστές. Άντε να βρεις νήμα να στείλεις τα άσχετα...

Εμένα πάλι μου αρέσει έτσι που θίγονται διάφορα θέματα γιατί έχω σφαιρική ενημέρωση σε ένα νήμα.
Εγώ δεν θα προλάβαινα ούτε σε δύο ζωές να διαβάσω όλα αυτά τα site που αναφέρετε με μετρήσεις και απόψεις.Έτσι διαβάζω το συμπέρασμα και είμαι ΟΚ.
Ειλικρινά ευχαριστώ !!!

Να ρωτήσω εδώ και αν ειναι σε λάθος νήμα ας μεταφέρθει στο κατάλληλο,γνωρίζουμε αν υπάρχει μοντέλο tv όπου οι υπότιτλοι η γραμματοσειρά να μεγαλώνει πολύ περισσότερο απο 3 στάδια που συνήθως εχουν(μικρα-μεσαία-μεγαλα) διοτι και το "μεγάλα" στην ουςια μικρά ειναι.
Επίσης αν υπάρχει λειτουργία να αλλάξουμε χρώμα υπότίτλων οπως κάνουμε πχ bsplsyer για pc/tablet.

Εχω μια 32αρα Samsung smart tv του 13 μοντέλο και δεν είμαι ευχαριστημένος στο τομέα υπότιτλοι στην παράμετρο που ανέφερα.

Αν γνωρίζεται μοντέλο tv που να εχει αυτές τις λειτουργίας ακόμα καλύτερα.

Οκ ευχαριστώ,άρα η επόμενη tv μου θα ειναι η lg εφόσον η Samsung δεν προσθέσει την ίδια δυνατότητα στο media player της tv

Να τις βάλεις πίσω από κανονικές τηλεοράσεις, σαν ambilight? :D
Μπροστά η μη IPS, πίσω η IPS να πετάει χρώματα στον τοίχο; :flipout:

Τελικά πολύ μάρκετινγκ οι γωνίες θέασης των πάνελ IPS. Χθες παρέλαβα "επαγγελματικό" μόνιτορ υπολογιστή με IPS πάνελ, και μάλιστα με διαβεβαιώσεις για grade A επιλογές από το εργοστάσιο και συνοδευόμενο με calibration report με ΔΕ < 1 σε sRGB & AdobeRGB. Δεν λέω, εξαιρετικά ακριβή χρώματα, αλλά μόνο αν κοιτάς το πάνελ στις 0 μοίρες. Υπό γωνία αρχίζει η αλλοίωση. Αν βάλει κανείς εντελώς μαύρη οθόνη, και την κοιτάξει υπό γωνία, βλέπει ένα ωραίο βαθύ κόκκινο... Και εννοείται ότι στην 27άρα, στα άκρα την βλέπεις την χρωματική διαφορά.
Μικρή η διαφορά από το προηγούμενο μόνιτορ, που ήταν επίσης 27" με VA panel...

Όχι σε καρέκλα, αλλά μου λείπει μια καρέκλα... :p
Οπότε να αγοράσω καρέκλα ή έπιπλο; :flipout:
(Μα να μην έχουμε νήμα για έπιπλα; )

Καλά που το προσδιόρισες, γιατί μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως φταίει ο γάτος, που θα τα γρατζουνούσε όλα... :flipout:

Καλά μάναμ....να το επαναπροσδιορίσω τότε ...:idea:

Φταίνε οι συντονιστές, πριν γίνουν υπερσυντονιστές....:flipout:

:ernaehrung004:

Όχι σε καρέκλα, αλλά μου λείπει μια καρέκλα... :p
Οπότε να αγοράσω καρέκλα ή έπιπλο; :flipout:
(Μα να μην έχουμε νήμα για έπιπλα; )

Δυστυχώς νήμα για έπιπλα τηλεόρασης δεν υπάρχει. Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά σε νήματα τηλεοράσεων έπιπλα είμαι σίγουρος θα βρείς κάποιο να σου κάνει :flipout:

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Καλά μάναμ....να το επαναπροσδιορίσω τότε ...:idea:

Φταίνε οι συντονιστές, πριν γίνουν υπερσυντονιστές....:flipout:

:ernaehrung004:

Τώρα αυτό είναι εξήγηση; :flipout:
Δεν κατάλαβα τίποτις μάναμ... :flipout:
(Ντάξει, το εμπέδωσα, δεν έχουμε νήμα για να βρω υποψήφιο έπιπλο... :flipout: Δεν φταίει κανείς...)

Δηλαδή υπάρχουν νήματα για άλλες κατηγορίες επίπλων, αλλά όχι για τραπεζάκια τηλεόρασης; :flipout: