--- Εκτός Θέματος ---

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

:ernaehrung004:xΜεσα και εγω.

--------------------------------------------------------------------
Άντε να μαζευόμαστε !!!

Μέχρι στιγμής είμαστε οι:

g10rg0s
czoun
Γιώργος Χατζηδάκης
Δημήτρης Π (περιμένουμε επιβεβαίωση Δημήτρη :D)
gzoun

Αν δεν διαφωνούν οι λοιποί συμμετέχοντες προτείνω Τεταρτη απόγευμα.
---------------------------------------------------------------------

Γέμισε το ταξί και πάμε για βανάκι τώρα :ernaehrung004:

Παιδες παιζει σενάριο αλλαγής αδειας και αναχώρησής μου την Πεμπτη το πρωί (:violent-smiley-030:) αντι για το Σάββατο που ήταν αρχικά προγραμματισμένη..

Εαν τελικά ισχύσει (θα ξερω το απόγευμα σήμερα) τότε μαλλον θα τα πούμε μετά τις διακοπές, αλλιως ειμαι ΟΚ για Τετάρτη

Παιδες παιζει σενάριο αλλαγής αδειας και αναχώρησής μου την Πεμπτη το πρωί (:violent-smiley-030:) αντι για το Σάββατο που ήταν αρχικά προγραμματισμένη..

Εαν τελικά ισχύσει (θα ξερω το απόγευμα σήμερα) τότε μαλλον θα τα πούμε μετά τις διακοπές, αλλιως ειμαι ΟΚ για Τετάρτη

Δυο μέρες παραπάνω διακοπές ε ? Τυχερέ :ernaehrung004:

Όσο για τον καφέ δεν βλέπω ενδιαφέρον γενικότερα προφανώς γιατί λείπει ή ετοιμάζεται να την κάνει αρκετός κόσμος.

Δυο μέρες παραπάνω διακοπές ε ? Τυχερέ :ernaehrung004:

Όσο για τον καφέ δεν βλέπω ενδιαφέρον γενικότερα προφανώς γιατί λείπει ή ετοιμάζεται να την κάνει αρκετός κόσμος.

Aμ δε :argue:

Τι νομίζεις χάρη μου κανουν ; φευγω μεν 2 μερες νωρίτερα αλλά χάνω 4 μερες (γιατί θα ερθω Τετάρτη 20/8 , για να δουλέψω Πεμπτη 21/8 & Παρασκευή 22/8 :rifle:) .. Ενω κανονικά θα γύριζα Κυριακή 24/8

Aμ δε :argue:

Τι νομίζεις χάρη μου κανουν ; φευγω μεν 2 μερες νωρίτερα αλλά χάνω 4 μερες (γιατί θα ερθω Τετάρτη 20/8 , για να δουλέψω Πεμπτη 21/8 & Παρασκευή 22/8 :rifle:) .. Ενω κανονικά θα γύριζα Κυριακή 24/8

Ακόμα και για τις διακοπές σε χώνουν δηλαδή. Ας περάσεις καλά Γιώργο κι ας είναι 2 μέρες λιγότερες ...

Όπως και να έχει εγώ είμαι μέσα για την Τετάρτη...:a0210:

Χρήστο στην χειρότερη θα συναντηθούμε εγώ, εσύ και ο bro σου :D

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Χρήστο στην χειρότερη θα συναντηθούμε εγώ, εσύ και ο bro σου :D
Τι θα γίνει με σας τους Γιώργηδες..????...αν είμαστε τρεις θα είστε το 66%..αν είμαστε τέσσερις το 75 % (ή το 50 %)....αν είμαστε πέντε το 60%....

...ήμαρτον ρε σεις .....(Γιώργος Γεωργίου σπίκινγκ)..!!!

Εγώ τελικά θα φύγω αύριο το πρωί οπότε μαλλον δεν θα μπορέσω να έρθω παιδιά.. πρέπει να κατέβω να αλλάξω εισιτήρια και να ετοιμαστώ οπότε δεν το βλέπω να προλαβαινω

Ευχομαι σε ολους να περάσετε καλά, να ξεκουραστείτε οσο περισσότερο μπορείτε γιατί εχουμε βαρύ πρόγραμμα από τη νέα σεζόν στον avclub :grinning-smiley-043

ΣΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

(α, να μου προσέχετε το κομμα :flipout::flipout:

Χρήστο έχεις πιμί. Δεν βλέπω άλλη ανταπόκριση άρα θα τα πούμε οι τρεις μας.:ernaehrung004:

Γιώργο καλά να περάσεις και θα τα πούμε με την επιστροφή. Κάνε καμιά βουτιά και για αυτούς που μένουν πίσω :D

Last edited:
Η ομάδα (μου), είναι ένα μάτσο χάλια...και δεν είμαι Δυναμό Τιφλίδας (ούτε ΠΑΟ).....:flipout::flipout::flipout:

Ο ΠΑΟ όσο χρειάστηκε έπαιξε, φαίνεται (και είναι) καλύτερος από τα τελευταία χρόνια, αλλά το σημερινό παιχνίδι (και ο αντίπαλος) δεν νομίζω ότι χρήζει περαιτέρω σχολίων...

...στον επόμενο γύρο θα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα (εξαρτάται από την κλήρωση)...και στους ομίλους (με το καλό) θα φανούν όλα...

Last edited:
Χρήστο πως την είδες την ομάδα (σου) ?

Καλούτσικη μου φάνηκε στο Α´, αλλά και οι αντίπαλοι δεν έλεγαν πολλά.

Βρε Γιώργο μη τον στεναχωρείς το Χρήστο !!!!!!

άσε που τον έβρισες και σηκώνει :7SFGSFG::party:

Πάνε πολλά χρόνια Αντώνη, από τότε που στεναχωριόμουν για το ποδόσφαιρο, τώρα τους έχω βάλει όλους σε ένα τσουβάλι και ησύχασα....

....παρακολουθώ, σχολιάζω, πειράζω, με πειράζουν, αλλά δεν στεναχωριέμαι....ευτυχώς υπάρχουν και τα ξένα πρωταθλήματα για να ευχαριστιέμαι λίγο μπάλα (άσχετα αν πρέπει να είσαι συνδρομητής στη NOVA για να δεις...:aetsch:)

Υ.Γ.: Παλιά Γιώργο, δεν θα σε ξέπλενε ούτε ο Νιαγάρας...:SFGSF8:

Το Canola Active Oil («ενεργό λάρι ελαιοκράμβης»), της ισραηλινής εταιρείας Shemen Industries είναι εμπλουτισμένο με «νανοσταγόνες» που μεταφέρουν βιταμίνες. Το αμερικανικό μιλκ-σέικ αδυνατίσματος Nanoceuticals περιέχει μικροσκοπικά σωματίδια που ενισχύουν τη γεύση και τις ευεργετικές δράσεις του κακάο χωρίς επιπλέον ζάχαρη. Και το κινεζικό τσάι Nanotea παρασκευάζεται με νανοτεχνολογία ώστε να «απελευθερώνει αποτελεσματικά όλα τα υπέροχα αρώματα του τσαγιού» και να δεκαπλασιάσει τη «λειτουργία συμπληρώματος σελήνιου».

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=923840&lngDtrID=252

αυτα τα ολιγα προς το παρον και επεται συνεχεια