chrisbo
Established Member
- 24 September 2008
- 180
![]()
Εγώ και ο Χρήστος μιλάμε στο βάθος με τον Μανώλη .....
... τα παιδιά μπροστά δεν τα ξέρω![]()
Μα να σου πω.... κατι μου θυμιζουν...... ειδικα αυτοσ με το μπουφαν ...

![]()
Τον κυριο με το καπελο δεν τον γνωριζω....![]()
ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.......![]()
Εσένα και την λοιπή φαμίλια σας έχω σίγουρους
Για να βλέπω συμμετοχές και από άλλους![]()
Εσένα και την λοιπή φαμίλια σας έχω σίγουρους![]()
Κι εγώ θέλω, αλλά... :frown:
Για που & ποτε?
Θα βρεθεί κανείς "τηλεορασάκιας" Θεσσαλονίκη για το φεστιβάλ;
Κι εγώ μέσα είμαι για καφέ.
Απλά δεν έχω ευέλικτο πρόγραμμα αυτόν το καιρό, αλλά θα προσπαθίσω!
Κι εγώ μέσα είμαι για καφέ.
Απλά δεν έχω ευέλικτο πρόγραμμα αυτόν το καιρό, αλλά θα προσπαθίσω!
Οσο πλησιαζουν οι γιορτες, και μαζι τους και ο 13ος μισθος για αρκετους απο εδω μεσα,αλλα ταυτοχρονα και με το γενικοτερο κλιμα που επικρατη,θεωρειται απο καποιους η καταληλοτερη εποχη να μπορεσουν να πραγματοποιησουν το ονειρο τους για να κανουν τις αγορες τους.
Δεν ειναι τυχαιο οτι ο κλαδος των παιχνιδιων,ως συνηθως, αλλα και των ηλεκτρονικων ειναι στην κορυφη των προτιμησης των καταναλωτων,
Προσοχη λοιπον σε οσους σχεδιαζουν να κανουν τις αγορες τους μεσα στο προσεχες διαστημα.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι, επειδη και ολα τα παραπανω που αναφερω τα γνωριζουν οχι μονο αυτοι που αγοραζουν αλλα και αυτοι που πουλανε καλο ειναι να διατηρουμε μια μικρη επιφυλαξη-προσμονη- για τυχων πτωση τιμων κατα το διαστημα των εορτων.
Αφορμη για τα παραπανω, ειναι το ενδιαφερον που εκφραζουν αρκετα μελη του forum για αγορες, ανεξαρτητα απο κατηγορια προιοντος.
Για καποιους παντως οι οποιοι θελουν να κανουν καποιες αγορες μεσα στο προσεχες διαστημα,νομιζω οτι το ΠΛΑΙΣΙΟ ετοιμαζει νεο υπερκαταστημα στην Μαγουλα.
Η εμπειρια λοιπον που εχουμε τελευταια, απο εγκαινια υπερκαταστηματων μεγαλων του χωρου των ηλεκτρονικων,εχει δειξει καποιες παρα πολυ καλες προσφορες,προσοχη λοιπον, τα ματια σας.....:blink: και τα αυτια σας.....:ears: ανοικτα.
Υπαρχει περιπτωση να γνωριζουμε τις οποιες προσφορες των εγκαινιων αρκετα νωριτερα απο την επισημη διανομη τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.