--- Εκτός Θέματος ---

Δεν έχω τις παραστάσεις για να σε βοηθήσω Κώστα...:nounder:

....κάποια στιγμή σκέφτηκα να αλλάξω τον ενισχυτή, αλλά με τα Bose δεν αξίζει τον κόπο, οπότε έχω κλειδώσει με το WAF...:hanged:

....και βρίσκομαι σε καλό δρόμο αφού έχω αρχίσει να το ξεπερνάω / συνηθίζω...:flipout:

Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλιά της. Ξοδεύει 5000 ευρώ και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά:
- "Πόσο χρονών με κάνετε;"
- "32;", της απαντάει ο περιπτεράς.
- "Κι όμως, είμαι 47!" λέει με ικανοποίηση από το λίφτινγκ.

Λίγο αργότερα, πάει στο σούπερ μάρκετ και κάνει την ίδια ερώτηση στην κοπέλα στο ταμείο. Εκείνη απαντάει:
- "Γύρω στα 29 σας κάνω".
- "Όχι, είμαι 47!", απαντά με υπερηφάνεια η γυναίκα.

Στη συνέχεια σταματάει σε ένα φαρμακείο και αφού φτάνει στο ταμείο κάνει στον φαρμακοποιό την ίδια ερώτηση.
- "Χμμ, 30;", απαντά ο φαρμακοποιός.
Για μια ακόμα φορά αυτή λέει υπερήφανα:
- "Είμαι 47, αλλά σας ευχαριστώ!"

Στη στάση του λεωφορείου, βλέπει έναν ηλικιωμένο κύριο και του κάνει την ίδια ερώτηση.

Εκείνος:
- "Κυρία μου, είμαι 78 ετών και η όρασή μου δεν είναι όπως παλιά. Ωστόσο, όσο ήμουν νέος, είχα ένα σίγουρο τρόπο για να διαπιστώνω την ηλικία μιας κυρίας. Θα ακουστεί σαν ασέβεια, αλλά απαιτεί την τοποθέτηση των χεριών μου στο εσωτερικό του στηθόδεσμου σας. Τότε θα είμαι σε θέση να πω την ακριβή ηλικία σας".

Ακολουθεί μια παρατεταμένη σιωπή στον άδειο δρόμο έως ότου η περιέργεια την κυριεύει:

- "Εντάξει, θα σας αφήσω", απαντά στον ηλικιωμένο.

Εκείνος βάζει και τα δύο του χέρια κάτω από την μπλούζα της και στο εσωτερικό του σουτιέν, ψηλαφίζει μεθοδικά και προσεκτικά.

Μετά από δύο λεπτά, εκείνη του λέει: "Εντάξει φτάνει! Λοιπόν; Πόσο ετών είμαι;"

Κάνει ένα τελευταίο ζούπηγμα αυτός, βγάζει τα χέρια του και της λέει:
- "Κυρία μου, είστε 47 ετών".

Όλο έκπληξη τον ρωτάει:
- "Απίστευτο! Πώς το καταλάβατε;"
- "Μου υπόσχεστε πως δε θα νευριάσετε;"
- "Ναι".
- "Ήμουν από πίσω σας στο σούπερ μάρκετ..."

Πάει και μία άλλη κυρία λοιπόν στο γιατρό για λίφτινγκ, και ο doctor της προτείνει κάποιες εγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες όμως κοστίζουν ακριβά. Μόλις άκουγε τις τιμές η κυρία, έκανε πίσω. Οπότε ο γιατρός της αναφέρει για μία νέα μέθοδο η οποία είναι ακόμη στις αρχές, και βάσει της οποίας ανοίγουν μία μικρή τρύπα στο πάνω μέρος του κεφαλιού, και τοποθετούν μία ειδική βίδα. Με το στρίψιμο της βίδας το δέρμα τεντώνει και έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και η μέθοδος κοστίζει μόνο 3000 ευρώ. Το ακούει η κυρία, ενθουσιάζεται και αποδέχεται τη νέα μέθοδο.

Πράγματι, γίνεται η επέμβαση και αφού ο γιατρός δίνει λίγες στροφές στην βίδα, η κυρία δείχνει κατά 10 χρόνια μικρότερη. Αφού ανάρρωσε φεύγει, και ο Γιατρός της δίνει μερικές πρακτικές συμβουλές.

- Θα πρέπει να μην στρίψετε άλλο την βίδα ή αν το κάνετε, μόνο ελάχιστα.

- Μάλιστα Γιατρέ μου μείνετε ήσυχος

- Και να έρθετε σε 6 μήνες να σας ξαναδώ

- Βεβαίως Γιατρέ μου.

Πράγματι, περνούν οι 6 μήνες, και η κυρία εμφανίζεται στον Γιατρό σε έξαλλη κατάσταση:

- Αίσχος! Ντροπή! Η μέθοδος σας είναι αποτυχία....

- Τι πάθατε κυρία μου;

- Δεν βλέπετε Γιατρέ; Κοιτάξτε αυτές τις 2 σακκούλες κάτω απ' τα μάτια μου.... Αίσχος σας λέω...

Κοιτάζει καλύτερα ο γιατρός..... και

- Μα κυρία μου, αυτές δεν είναι σακκούλες, αυτά είναι τα στήθια σας, και άν συνεχίζετε να στρίβετε την βίδα για ψύλλου πήδημα σε λίγο θα έχετε και μούσι......

Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλιά της............

Πάει και μία άλλη κυρία λοιπόν στο γιατρό για λίφτινγκ.........

Μην σκοτωνεστε στην δουλεια βρε.......
Εχει και ζεστη θα μου παθετε τιποτα.......:aetsch:

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Μην σκοτωνεστε στην δουλεια βρε.......
Εχει και ζεστη θα μου παθετε τιποτα.......:aetsch:

Να χαμε και λίγη γουρουνοπούλα..... Ξέρεις εσύ :silly:

Και καμία :beerglass:....

Δύο τύποι πίνουν καφέ απ' έξω από μια εκκλησία. Τελειώνει η λειτουργία και ο παπάς περνάει έξω από το καφενείο κουτσαίνοντας.
Ο ένας από τους δύο:
- Παπά έλα να σε κεράσουμε καφέ.
- Δεν μπορώ τέκνο μου, γιατί έπεσα και χτύπησα στο μπιντέ και δεν μπορώ να κάτσω. Μια άλλη φορά ευχαριστώ.
- Στο καλό να πας παπά.
Φεύγοντας ο τύπος ρωτάει τον φίλο του:
- Ρε συ, τι είναι ο μπιντές;
Και ο φίλος του:
- Ξέρω 'γω μωρέ μ@λ@κ@, 40 χρόνια έχω να πάω στην εκκλησία.

Από 1 ετών έως 10, τον φωνάζουν πουλάκι,
Από 19 ετών έως 50 τον φωνάζουν π@Uτσο,
Από 51 ετών έως 70 τον φωνάζουν... αλλά...
Δεν ακούει! ! ! !

Κάποιος άλλος από Αθήνα για καφεδάκι βρε παιδιά ? Άντε να γνωριστούμε κι από κοντά.

Υ.Γ Με την μεταφορά σε νέο server πάει κομμάτια το φόρουμ :a0210:

Κάποιος άλλος από Αθήνα για καφεδάκι βρε παιδιά ? Άντε να γνωριστούμε κι από κοντά.

Γιώργο, δεν το κάνεις ξεχωριστό νήμα μήπως εδώ δεν το βλέπουν ;;;;
-bye-

Τι θα πει "πάει κομμάτια"; Είναι αργό; (Γιατί εμένα μου φαίνεται γρήγορο).
Ή το αντίθετο; :grandpa: