--- Εκτός Θέματος ---

Το Σάββατο, σαλπάρει το βαπόρι για Πάρο...μετά τις 5 Αυγούστου θα μας πάρει η κατηφόρα (ο αδερφός μου θα είναι από την 1η μαζί με σένα)...

Υ.Γ. : Μια μπυρίτσα και λιγάκι γρουνοπούλα θα την χτυπήσουμε, μεσημέρι θα είναι???..βράδυ θα είναι???...ότι και να είναι χάλια θα περάσουμε...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Από 1η θα είμαι κι εγώ. Κερνάω μπύρες στην Ζαχάρω..... :ernaehrung004:

-bye-

Προσεξε τι λες νεε μου.....Καλο νερο....Αη Γιαννακης.....Γιαννιτσοχωρι.....Κακοβατος....τσουπ και εγω με τον αδερφο....τσαμπα μπυρονια οκ:ernaehrung004:......γουρουνοπουλα;:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

......και απων τοσο καιρο θα ελεγα επισης ,χαθηκες Γιωργη -bye-.
Για τον παραπανω χαρακτηρισμο φυσικα και δεν θα συμφωνησω :flipout::flipout:

εχω πηξει φίλε αλλα παρακολουθώ
ιδίως οταν βλεπω..."πλακωματα":argue:
-bye-

Το Σάββατο, σαλπάρει το βαπόρι για Πάρο...μετά τις 5 Αυγούστου θα μας πάρει η κατηφόρα (ο αδερφός μου θα είναι από την 1η μαζί με σένα)...

Υ.Γ. : Μια μπυρίτσα και λιγάκι γρουνοπούλα θα την χτυπήσουμε, μεσημέρι θα είναι???..βράδυ θα είναι???...ότι και να είναι χάλια θα περάσουμε...-bye-

Προσεξε τι λες νεε μου.....Καλο νερο....Αη Γιαννακης.....Γιαννιτσοχωρι.....Κακοβατος....τσουπ και εγω με τον αδερφο....τσαμπα μπυρονια οκ:ernaehrung004:......γουρουνοπουλα;:BDGBGDB55:

Μπύρα + γουρουνοπούλα :ernaehrung004:

Ούζο + χταπόδια :ADFADF1:

Μια χαρά μας βλέπω..... Μιλάμε μετά τις 6/8 λοιπόν -bye-

@kblachos, νομίζω ότι η πανασόνικ σταμάτησε την παραγωγή της, αυτό τα λέει όλα. Και πάλι ο συλλογισμός, ότι η κούρο είναι πλάσμα, η κούρο είναι η καλύτερη τηλέοραση, άρα οι πλάσμα είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις, νομίζω ότι δε στέκει.

Ο underdog κάνει το κλασσικό λάθος, να νομίσει ότι οι lcd έχουν μόνο dynamic mode, με υπερκορεσμένα χρώματα. Ομως αυτό, δεν ισχύει, μπορείς τις lcd να τις καλιμπράρεις όπως θέλεις.
Κλείνοντας αυτή την παρένθεση, και από ότι έχω δει και στα reviews, η καλύτερη τηλεόραση του 2009, είναι η v10 (ανευ συναγωνισμού είναι αλήθεια, μέχρι στιγμής). Αυτό όμως δεν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι και τα κατώτερα μοντέλα της πανασόνικ θα σπέρνουν.

@kblachos, νομίζω ότι η πανασόνικ σταμάτησε την παραγωγή της, αυτό τα λέει όλα.

Την Pioneer εννοεις.

Oχι τίποτα άλλο, μην το διαβάσουν τα παιδιά απο εδω μέσα που τους κόβει μεροκάματο η Panasonic και ανησυχήσουν.

@kblachos, νομίζω ότι η πανασόνικ σταμάτησε την παραγωγή της, αυτό τα λέει όλα. Και πάλι ο συλλογισμός, ότι η κούρο είναι πλάσμα, η κούρο είναι η καλύτερη τηλέοραση, άρα οι πλάσμα είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις, νομίζω ότι δε στέκει.

Ο underdog κάνει το κλασσικό λάθος, να νομίσει ότι οι lcd έχουν μόνο dynamic mode, με υπερκορεσμένα χρώματα. Ομως αυτό, δεν ισχύει, μπορείς τις lcd να τις καλιμπράρεις όπως θέλεις.
Κλείνοντας αυτή την παρένθεση, και από ότι έχω δει και στα reviews, η καλύτερη τηλεόραση του 2009, είναι η v10 (ανευ συναγωνισμού είναι αλήθεια, μέχρι στιγμής). Αυτό όμως δεν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι και τα κατώτερα μοντέλα της πανασόνικ θα σπέρνουν.

Άλλωστε που να βρεις LCD οθόνη για να δεις αν ρυθμίζονται, είναι τόσο σπάνιες..... :BDGBGDB55:

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι καμιά τηλεόραση δεν ρυθμίζεται χρωματικά; Ελάχιστες είναι αυτές που ρυθμίζονται, αν υπάρχουν...

Γιώργο η LG μου τουλάχιστον ρυθμίζεται, και όχι από το σερβις μενου.
Επίσης πιστεύω και όλες οι Κούρο. Πολλές χρειάζονται είσοδο στο σερβις μενου όμως, και άλλες έχουν πολύ λιγότερες δυνατότητες ρύθμισης.

ΥΓ Χρωματικη ρυθμιση εννοώ την θερμοκρασία - ένταση ( ; ) των βασικών χρωμάτων πχ
Red Color: -6
Red Tint: -14
Green Color: -15
Green Tint: -5
Blue Color: 0
Blue Tint: 0
Yellow Color: -15
Yellow Tint: 0
Cyan Color: -15
Cyan Tint: 2
Magenta Color: 0
Magenta Tint: 5

Last edited:
Έχω ακούσει για τις LG. Αν και δεν ξέρω τι ακριβώς μπορείς να ρυθμίσεις.
Όμως στην πλειοψηφία των τηλεοράσεων δεν μπορεί να επέμβει κανείς σε αυτό τον τομέα...

Μέχρι να απαντήσω ενημέρωσες το post... :flipout:
Αν μπορεί να μας πει κάποιος που ξέρει αν από αυτά τα ρυθμιστικά μπορείς να "φέρεις" το τρίγωνο... :blush:

...........
Ομως θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για την kuro (αν βέβαια έχεις δει εικόνα από τέτοια τηλεόραση).

Δεν απάντησες στην ερώτησή μου, αν δηλαδή έχεις δει εικόνα kuro....

@kblachos, νομίζω ότι η Pioneer σταμάτησε την παραγωγή της, αυτό τα λέει όλα. Και πάλι ο συλλογισμός, ότι η κούρο είναι πλάσμα, η κούρο είναι η καλύτερη τηλέοραση, άρα οι πλάσμα είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις, νομίζω ότι δε στέκει.
........

Αυτός ο συλλογισμός φίλε μου είναι δικός σου. Δεν έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο.....

Γνωρίζεις γιατί η Pioneer σταμάτησε την παραγωγή τηλεοράσεων?
-bye-

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι καμιά τηλεόραση δεν ρυθμίζεται χρωματικά; Ελάχιστες είναι αυτές που ρυθμίζονται, αν υπάρχουν...

........Αν μπορεί να μας πει κάποιος που ξέρει αν από αυτά τα ρυθμιστικά μπορείς να "φέρεις" το τρίγωνο... :blush:

Και οι kuro (τουλάχιστον οι 9ης γενιάς) ρυθμίζονται.
Και μπορείς να φέρεις ακριβώς το τρίγωνο απ' αυτές τις ρυθμίσεις. Το κάναμε με τον Γιώργο και τους czoun και gzoun στην δική μου. Με παρέμβαση σ' αυτά τα ρυθμιστικά, το τρίγωνο ήρθε ακριβώς (αν και out of the box στο movie mode η απόκλιση ήταν πολύ μικρή).

Τον Σεπτέμβριο που θα γίνει calibration, θα έχω ολοκληρωμένη άποψη...

-bye-

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Μπύρα + γουρουνοπούλα :ernaehrung004:

Ούζο + χταπόδια :ADFADF1:

Μια χαρά μας βλέπω..... Μιλάμε μετά τις 6/8 λοιπόν -bye-

Τέλος καλό - όλα καλά και στα τραπέζια και στα γήπεδα...;)...η συνέχεια στην Αθήνα....-bye-

Κωστή ...κούκλος είσαι με το μαγιουδάκι σου....:blush:...αφιερωμένο....:love:....:flipout::flipout:

http://www.youtube.com/watch?v=rDLVa56A0Rg

Καλό χειμώνα σε όλους...-bye-

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Τί μανία σ' έχει πιάσει με τον κούκλο... :flipout: :flipout: :flipout:

Καλημέρα Χρήστο !!! -bye-

Εμ δεν είδες τον Κωστάκη με μαγιό γι' αυτό τα λες αυτά...:D....:flipout::flipout:

-bye-.....-bye-...-bye-

Καλά ρε, για μένα γράφεις πρωϊ - πρωϊ;
Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; -bye-

Υ.Γ. Οπως γράφει και ο Γιάννης πιό πάνω, εσύ έχεις πάθει κουκλο ....φοβία...

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

.......Θα βρούμε κανένα εισιτηριάκι????...

Αν δεν πάρουμε κανά παίκτη, τι να το κάνεις το εισιτηριάκι;;;;

Ελα την Κυριακή να δούμε το ματς στην kuro.
Σε HD (Halia Definition) NOVA..... :flipout::flipout::flipout:

Οφείλω να ομολογήσω πως δεν περνάτε καθόλου άσχημα...

party-smiley-565.gif
party-smiley-556.gif
party-smiley-565.gif