--- Εκτός Θέματος ---

εμένα μου έχει τύχει πωλητής να μου λέει ότι οι πλασμα θέλουν σερβις κάθε εξάμηνο...
πήγα να του πω "καει λάδια?" αλλα λεω ασε....:flipout:
εντάξει δεν βρίσκεις άκρη με τους πωλητές

Έχεις δίκιο Γιώργη..ότι ξέρουν λένε, δεν βγάζεις άκρη, αλίμονο σε αυτόν που θα τους πάρει σοβαρά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στον ίδιο κουβά, έχω συζητήσει και με παιδιά που ήξεραν αρκετά πράγματα, τελικά είναι να έχεις το μεράκι, να σε ευχαριστεί η δουλειά που κάνεις (όποια κι αν είναι αυτή).

....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Καλημερα Χρηστο

Ενας ξαδερφος της γυναικας μου δουλευε πριν κατι χρονια πωλητης στο Ραδιο Κορασιδη , απο οτι μου ειχε πει ο καθε υπαλληλος ειχε γνωσεις μονο σε οτι ειχε τυχει να διαβασει απο μονος του , οι πιο πολλοι ειτε πλυντήριο ειτε τηλεοραση πουλαγαν το ιδιο τους εκανε...

η αλήθεια είναι ότι τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν συνήθως σε αλυσίδες...και έχεισ δίκιο, οι πωλητές συνήθως είναι φοιτητές ή δουλέουν για ένα κομμάτι ψωμί στην κυριολεξία οπότε με αυτούς όντως εγώ δεν έχω καμία απαίτηση. απαίτηση έχω σε εξειδικευμένα καταστήματα
το καλό είναι όποτε έχω πάει σε εξειδικευμένο κατάστημα οι πωλητές είναι γνώστες....το κακό βέβαια είναι μπορεί να σου βγάλει άχρηστο το μηχάνημα/τηλεόραση που δεν έχει...οποτε το συμπερασμα είναι ότι εμείς πρεπει να βρούμε την άκρη-bye-

εμένα μου έχει τύχει πωλητής να μου λέει ότι οι πλασμα θέλουν σερβις κάθε εξάμηνο...
πήγα να του πω "καει λάδια?" αλλα λεω ασε....:flipout:
εντάξει δεν βρίσκεις άκρη με τους πωλητές

Μεχρι πριν 2-3 χρονια υπηρχε (και οχι μονο στην Ελλαδα) η φημη οτι οι πλασμα θελουν αλλαγη στο αεριο καθε τοσο...

Μεχρι πριν 2-3 χρονια υπηρχε (και οχι μονο στην Ελλαδα) η φημη οτι οι πλασμα θελουν αλλαγη στο αεριο καθε τοσο...

Εκτός απ' τον παππού με την φιάλη οξυγόνου, είχαμε και τον τεχνικό με την φιάλη plasmaτος...... :flipout::flipout::flipout:

-bye-

Νομίζω ότι είναι καλό που γίνονται τέτοιες συζητήσεις και να καταθέτουμε τις εμπειρίες μας, για να ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω μας και να φυλαγόμαστε.

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Πριν 4-5 χρονια γνωστος μου πηρε τηλεοραση Samsung LCD 32" με 4500 ευρω τοτε...μου ειπε οτι δεν ηθελε να παρει πλασμα επειδη βαριοταν καθε τρεις και λιγο να πηγαινει να της βαζει αεριο...:flipout:-bye-

Ναι είδαμε και τις LCD που πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να τους συμπληρώνεις υγρούς κρυστάλλους...

-bye-:flipout:

Σε High-End Show; Βέβαια...

Καλώδιο κεραίας, κρυολογημένο και εξαγνισμένο με 10.000 ευρώ το μέτρο, σου κάνει; :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Σε High-End Show; Βέβαια...

Καλώδιο κεραίας, κρυολογημένο και εξαγνισμένο με 10.000 ευρώ το μέτρο, σου κάνει; :flipout: :flipout: :flipout:

Θα έχει και καλώδια ρεύματος ...:D

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Κυριακή καλά θα είναι???...-bye-

Ναι, αλλά όχι πολύ πρωϊ, γιατί όλο και σε κάποιο πολιτιστικό κέντρο θα είμαι το προηγούμενο βράδυ..... :D

http://www.youtube.com/watch?v=5L3x0_bQZBE

Last edited:
Βρε παιδιά ο διαχωρισμός της κατηγορίας σε ´Αγορά νέας τηλεόρασης' και 'Συσκευές lcd, crt, plasma, οπίσθιας προβολής', έγινε για την δική μας διευκόλυνση, λίγη προσοχή δεν βλάπτει στο που πρέπει να ανοίγουμε νέα thread, ανάλογα με το θέμα που μας απασχολεί.

Αν κάποιος είναι μεταξύ δύο ή παραπάνω μοντέλων, καλό είναι να ανοίγει thread στην 'Αγορά τηλεόρασης', για συγκεκριμένα μοντέλα υπάρχουν και αντίστοιχα thread με πάρα πολλές (για να μην πω όλες τις πληροφορίες).

Για καλό δικό μας έγινε ο διαχωρισμός, είναι κρίμα να τα μπερδέψουμε..... ;)

Last edited:
Kαταπληκτικές προσφορές, τρεχάτε κόσμε να προλάβετε:

Plasma 42", δύο χρόνια πίσω σε τεχνολογία, μόνο 1019,- ευρώ !!!

Plasma 42", περισυνό μοντέλο, μόνο σε διπλάσια τιμή από το αντίστοιχο φετινό !!!

Δεν πάει καλά ο κόσμος, ρεεεε... :flipout::flipout::flipout::BDGBGDB55: