Γιατί δεν μας εξηγείς να καταλάβουμε και οι μή ειδικοί και μυημένοι σ´αυτά τα θέματα;
Τι θές να πείς;
αυτο ακριβως θελω να αποδειξω
αυτοι που ειναι 'μυημενοι' τον ξερουν
για αυτο αναρωτιεμαι που τον ηξερε ο νεαρος
και παλι μην παρεξηγηθω αυτο δεν σημαινει ουτε οτι ειναι ενοχος,ουτε οτι καλα εκαναν οι αστυνομικοι
αυτοι οι δικηγοροι,οπως λεει κι ο Λαρυ,ερχονται απο μονοι τους,δεν χρειαζεται να τους γνωριζεις.
η ειχαμε 5 μερες να βλεπουμε στα καναλια το βιντεο με τον αστυνομικο που κρατουσε πιστολι στο χερι,και κανεναν δεν ενοιαξε οτι παραλιγο να ειναι νεκρος απο την επιθεση που δεχτηκε πριν,και παρολα αυτα ουτε στον αερα δεν πυροβολισε που προβλεπεται απο τον κανονισμο σε τετοιες περιπτωσεις
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για τους αστυνομικούς που εμπλέκονται εάν ισχύουν τα παραπάνω.
Έχουν τελέσει ένα πολύ σοβαρό κακούργημα, την επιβαρυντική περίπτωση κατάχρησης εξουσίας του άρθρου 239 περ. β' του Ποινικού Κώδικα: "Υπάλληλος στα καθήκοντα του οποίου ανάγεται η δίωξη ή ανάκριση αξιοποίνων πράξεων ....β) αν εν γνώσει του εξέθεσε σε δίωξη ή τιμωρία κάποιον αθώο.... τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών."
Όχι μόνο θα πρέπει να αποταχθούν, αλλά και να ασκηθεί σε βάρος τους αυτεπαγγέλτως δίωξη.
Τι δουλειά έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο; Οι μεν κατασκεύασαν(από ότι φαίνεται) αποδεικτικά στοιχεία εναντίον ενός αθώου και παραλίγο να τον χώσουν στη φυλακή, ο δε έκανε το καθήκον του. Το όνομα του δικηγόρου είναι αδιάφορο, μην ψάχνουμε παντού για θεωρίες συνωμοσίας.
το μονο που μου λεει ειναι οτι διαλεξε εναν πεπειραμενο σε θεματα ανθρωπινων δικαιωματων κυριο.δεν ξερω ομως γιατι το αναφερεις αυτο και που ειναι το παραξενο να τον γνωριζει?
Εγώ από τήν δημοσιοποίηση τού συγκεκριμένου θέματος εξάγω τά εξής συμπεράσματα:
α) η αστυνομία μπορεί όντως (καί επί σοσιαλιστικής κυβέρνησης) νά σέ τυλίξει σέ μιά κόλλα χαρτί.
β) τό συμβάν καί τό βίντεο μπορούν νά χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε μέσο η δημοσιογράφο πού θέλει νά δημιουργήσει η νά διατηρήσει αντικυβερνητικό προφίλ.
γ) παλιά τίς φυτεμένες τσάντες τίς βλέπαμε μόνο στίς ταινίες, τώρα τίς βλέπουμε σέ βίντεο στίς ειδήσεις, γεγονός πού λειτουργεί αποτρεπτικά στό νά κατέβει στίς όποιες διαδηλώσεις-συγκεντρώσεις σημαντικός αριθμός συνανθρώπων μας..
Γεγονότα όπως αυτό άν δέν υπήρχαν, όπως καί οί μπαχαλάκηδες, θά 'πρεπε νά δημιουργηθούν από τούς αρμοδίους...
"Κατεπείγουσα Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης, όπως η ίδια ανακοίνωσε χθες, για τους «κουκουλοφόρους» μεταξύ των αστυνομικών κατά τη διαδήλωση της Δευτέρας στα Χανιά, που φαίνονται σε βίντεο το οποίο ανέβηκε στο Ιντερνετ.
Επίσης η ΕΔΕ αφορά και τις καταγγελίες φοιτητών ότι δέχτηκαν απειλές από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Αφορμή για την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης και την ΕΔΕ είναι δημοσίευμα των «Χανιώτικων νέων» αλλά και εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού.
Συγκεκριμένα σε χθεσινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης αναφέρεται ότι «με αφορμή καταγγελία φοιτητή, που δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο, και σχόλια σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, κατά τη διάρκεια των οποίων προβλήθηκαν εικόνες και βίντεο οι οποίες αναφέρονταν στον τρόπο λήψης των αστυνομικών μέτρων της 7/12/2009 στα Χανιά σε συγκέντρωση και πορεία που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη Γρηγορόπουλου Αλέξανδρου και συγκεκριμένα στην παρουσία, μεταξύ των αστυνομικών, ατόμων με αλλοιωμένα - κρυμμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τα οποία φέρονται, σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα σχόλια, ως αστυνομικοί Ασφαλείας, γνωρίζεται ότι από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης διατάχθηκε κατεπείγουσα Ενορκη Διοικητική Εξέταση, με σκοπό να διακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων και σε θετική περίπτωση να ληφθούν, σε βάρος των υπαιτίων, τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα νομοθεσία πειθαρχικά μέτρα».
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.