El Greco…είδε κάνεις την ταινία?

GeonX

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
2,756
Πολλά έχω ακούσει, αντικρουόμενες κριτικές έχω διαβάσει, περιέργεια έχω για το πώς είναι, χρόνο δεν έχω βρει ακόμα....διαβάζω και εδώ ότι πάει καλά εισπρακτικά… http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1428507 ..έτσι αφού όλα τα μοιραζόμαστε δεν μου λέτε έχει δει κάνεις τη ταινία να μας πει την άποψη του…?

Εγώ πάλι αν και πήγα την προηγούμενη Παρασκευή, την είδα μέχρι το πρώτο μισάωρο, γιατί ξύπνησε η μικρή στο σπίτι με κλάματα κι έπρεπε να γυρίσουμε το συντομότερο...
Πάντως μέχρι εκεί που είδα, μου άρεσαν πολύ η παραγωγή, ο ηθοποιός που έκανε τον Ελ Γκρέκο, ο εκπληκτικός Μουστάκας και η εικόνα.
Δεν μου άρεσαν η ροή (ήταν αρκετά αργή), η Ματσούκα, ο Λαζόπουλος.

Ο ίδιος δεν την ειδα, φίλος που πήγε μού είπε ότι είχε πολύ μπλά-μπλά και τελικά ήταν βαρετή ταινία.

την ειδα και εγω...ειναι ωραια ταινια αλλα με κουρασε, αν ητανε πιο μικρη σε διαρκεια πιστευω οτι δεν θα πλατιαζε απο ενα σημειο και μετα το εντονο συναισθημα που την διακατεχει.Αξιζει να την δει κανεις.

Και εγώ την είδα και μπορώ να πω ότι αν και στην αρχή εντυπωσιάζει, στην συνέχεια η ταινία πλατιάζει και καταλήγει να σε κουράζει και να χάνει το ενδιαφέρον της...
Highlights της ταινίας:
1. Η προφορά της Ματσούκα, που αν και η ίδια ντούμπλαρε τα αγγλικά της (για να καλυτερεύσει την προφορά;;) παρέμεινε χάλια...
2. Το ντουμπλάρισμα και το σύνολο των 5 (ίσως) ελληνικών λέξεων που λέει σε όλη την ταινία ο Δομίνικος...
3. Ο χωρός του Δομίνικου στην αρχή της ταινίας!
4. Η επίσης περίεργη προφορά της Ισπανής συντρόφου του Δομίνικου...

Μου άρεσαν:
Η μουσική, τα κουστούμια, οι χωρογραφίες και η σκηνοθεσία!