El Orfanato

ψηφιστε την ταινια

• Total voters
    0
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προλαλήσαντες.
Σαφώς πάνω του μετριου με ενδιαφέροντα ξεσπάσματα, αλλα απλοϊκό και χιλιοπεγμένο σενάριο

Mια παρατήρηση μόνο... σεβαστες οι αποψεις σας, αλλα μην μιλάμε για χιλιοπαιγμένο σενάριο, αλλα για χιλοπαιγμένη ιδέα.. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο!!!
Το σενάριο του ορφανοτροφείου ουδεμία σχέση δεν είχε με αντίστοιχες παραγωγές με το ιδιο θεμα.

ΙΜΗΟ πάντα!

Την ειδα στο dvd-club και με το που ειδα 2.1 ηχο λεω αποκλειεται(σπεντζος ειναι αυτος) τωρα αν κυκλοφορει αφεντικο το dvd με 5.1 δεν γνωριζω.Θα την κατεωασω mkv θα ναι καλυτερη σιγουρα.

Re: Απάντηση: El Orfanato

Θα την κατεωασω mkv θα ναι καλυτερη σιγουρα.
Με αυτά που κάνουν οι εδώ εταιρίες, δεν θα έχεις και άδικο να το κάνεις....

Την ειδα στο dvd-club και με το που ειδα 2.1 ηχο λεω αποκλειεται(σπεντζος ειναι αυτος) τωρα αν κυκλοφορει αφεντικο το dvd με 5.1 δεν γνωριζω.Θα την κατεωασω mkv θα ναι καλυτερη σιγουρα.

Που είδες 2,1 ?
5,1 είναι και μάλιστα πολύ καλό .
Σε 2 κανάλια είναι μόνο στα Γαλλικά

Re: Απάντηση: El Orfanato

Μα ειδα πισω στον ηχο μονο 2.1 εγγραφε english.Τι να πω μηπως δεν κοιταξα καλα??

Εχεις δίκιο. Η ταινία δέν είναι 5.1, μου το είχαν πη στο τηλέφωνο μέσα απο την εταιρία, αλλά τη νοίκιασα για σίγουρα επειδή πολές φορές άλλα γράφουν τα κουτιά και άλλο είναι μέσα. Την έβαλα στο προενισχυτή και δέν αναγνωρίζει σήμα 5.1, απλό prologic είναι.

Μια ταινία που θυμίζει έντονα τους Αλλους, βέβαια έχει και δικά της στοιχεία.
Δεν μπορώ να πώ ότι με άφησε γοητευμένο, αλλά ούτε και αδιάφορο.

Που είδες 2,1 ?
5,1 είναι και μάλιστα πολύ καλό .
Σε 2 κανάλια είναι μόνο στα Γαλλικά
Ούπς γράψε λάθος . μπερδεύτηκα καθώς πριν διάβαζα για άλλη ταινία και νόμισα πώς ήμουν ακόμα στο ίδιο θέμα . . Όντως η ταινία είναι stereo

καλημέρα. χθές κατάφερα τελικά να τη δω, αλλά.....δέν κατάλαβα την υπόθεση.!! Μήπως κανένας χριστιανός μπορεί να μου εξηγήσει το story;
Ευχαριστώ.

Αρκετά καλή! Εχει 2-3 σκηνές που πραγματικά σε "τεντώνουν", και επίσης και σεναριακά στέκεται πολύ καλά...

Από τις καλύτερες ταινίες του είδους - καμμία σχέση με τα Αμερικάνικα ταινιάκια. Καταφέρνει να σε κρατάει στην κόψη ανάμεσα στο μεταφυσικό και το πραγματικό με ένα τέλος (δεν λέμε γι αυτούς που δεν το είδανε) που τελικά κατακοροιδεύει αυτούς που ασπάστηκαν την λάθος μεριά (και εδώ δεν λέμε).
Λίγο σκοτεινό το σχόλιο (για να μην το χαλάσουμε) αλλά και η ταινία.

οταν οι Αλλοι συναντησαν την Εκτη αισθηση........

οσο και να προσπαθησουν αυτες οι ταινιες θα σου ερχονται στο μυαλο σεναριακα.

Αυτος ο Σαλαγιαν τραβηξε μπλακτζακ με εκεινη την ταινια και εγραψε ιστορια αν και αμερικανια κλασσικη.

Και οι 2 επομενες παραγωγες με παραπλησιο σεναριο δηλαδη οι Αλλοι και το Ορφανοτροφειο αν και καλλιτεχνικα ηταν ανωτερες δεν πλησιασαν ουτε στο νυχακι την ανατριχιλα της 6ης Αισθησης......

Ειναι να μην γινει η αρχη.....

μετα ολα εχουν την τυχη των ταινιων ζομπι και των ταινιων Γκοντζιλα.....