Eλαχιστα τετραγωνικα τοποθετησης

Κατι παλια ηχεια δαπεδου που εχω, κανουν για βασεις? Ειναι 80 cm. το υψος τους. Και ναι, το δωμάτιο είναι γύρω στο 3κάτι επί 4.

Κατι παλια ηχεια δαπεδου που εχω κανουν για βασεις? Το υψος τους ειναι 80 cm.

Διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα του Destiny , Roksan και του Advance map305da, βλεπω αντιστοιχα:

250VA μετασχηματιστη, με 400 watt καταναλωση και 100 watt ισχυως

500VA μετασχηματιστη, με 330 watt καταναλωση και 120 watt ισχυως

600VA μετασχηματιστη και 100 watt ισχυως.

Αφου και οι τρεις, εχουν περιπου τα ιδια watt ισχυως, γιατι υπαρχει τοσο μεγα λη διαφορα στους μετασχηματιστες τους?

Ποια τα πλεονεκτηματα ή μειωνεκτηματα ενος μεγαλου ή μικρου μετασχηματιστη?

O Destiny θα μπορουσε να παιξει ηχεια οπως τα Epos M22i, Focal Chorus 826 V, Jbl ls80, Audio Spectrum Artemis. Γενικως, μπορει να παιξει ηχεια τετοιας κατηγοριας?

Κατι παλια ηχεια δαπεδου που εχω κανουν για βασεις? Το υψος τους ειναι 80 cm.

Διαβαζοντας τα τεχνικα χαρακτηριστικα του Destiny , Roksan και του Advance map305da, βλεπω αντιστοιχα:

250VA μετασχηματιστη, με 400 watt καταναλωση και 100 watt ισχυως

500VA μετασχηματιστη, με 330 watt καταναλωση και 120 watt ισχυως

600VA μετασχηματιστη και 100 watt ισχυως.

Αφου και οι τρεις, εχουν περιπου τα ιδια watt ισχυως, γιατι υπαρχει τοσο μεγα λη διαφορα στους μετασχηματιστες τους?

Ποια τα πλεονεκτηματα ή μειωνεκτηματα ενος μεγαλου ή μικρου μετασχηματιστη?

κάνουν γιά δοκιμή μέχρι να καταλάβεις ότι όντως χρειάζεσαι βάσεις.
τα χαρακτηριστικά είναι νούμερα. Παρουσιάζεις το πιό συμφέρον γιά σένα.
Εγώ θα κοιτούσα πρώτα τον μετασχηματιστή. Όχι τα βάτ. Αυτά ανάλογα με το που αναφέρονται και πως μετριούνται παίζουν.

Τον advance θα σου έλεγα να τον βγάλεις από τη λίστα σου. Δεν έχει την ποιότητα των άλλων δύο σε ήχο κατά την γνώμη μου πάντα. Και μπορείς να τον αντικαταστήσεις με τον A-S2000 της Yamaha αν θέλεις και 3η επιλογή για να διαλέξεις.

Τον advance θα σου έλεγα να τον βγάλεις από τη λίστα σου. Δεν έχει την ποιότητα των άλλων δύο σε ήχο κατά την γνώμη μου πάντα. Και μπορείς να τον αντικαταστήσεις με τον A-S2000 της Yamaha αν θέλεις και 3η επιλογή για να διαλέξεις.
Τον Advance απλα τον ανεφερα για τα τεχνικα του χαρακτηριστικα. Δεν τον εχω στη λιστα μου.

Μπορείς να κοιτάξεις και τους Audiolab προ και τελικό 8000Q+P με 500VA και 1000 Ευρώ ή με 1500 τον προ και 2 μονομπλόκ τελικούς, με 300VA ανά κανάλι, το σύνολο 600.

http://www.audiopoint.gr/forum/forumdisplay.php?ltr=A&f=110
(αν κάνεις εγγραφή, διαβάζεις και τα υπόλοιπα)

Και με τα ρέστα... δρακουλίνια -bye-

Re: Απάντηση: Eλαχιστα τετραγωνικα τοποθετησης

Ο Ήχος έγαρψε για τον Destiny, ότι η σκηνή και τα περιγράμματα που "σχηματίζονται" γύρω από τα όργανα κόβουν την ανάσα (κάπω έτσι, δεν το θυμαμαι αυτολεξή)!

Last edited:
Καλά τα reviews, αλλά καλύτερα θα ήταν να γράψει κάποιος που τον έχει συγκρίνει με άλλους.

Ενταξει παιδια, σχεδον με πεισατε.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για το ενδιαφερον και τις πληροφοριες σας.

Τωρα, κατι τελευταιο (προς το παρον τουλαχιστον), θα ηθελα να μου προτεινετε ενα DAC, για να συνδεσω τον Η/Υ στον Destiny.

Ενταξει παιδια, σχεδον με πεισατε.

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για το ενδιαφερον και τις πληροφοριες σας.

Τωρα, κατι τελευταιο (προς το παρον τουλαχιστον), θα ηθελα να μου προτεινετε ενα DAC, για να συνδεσω τον Η/Υ στον Destiny.

Προσωπικά, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι θα οδηγήσει σωστά δύσκολα ηχεία, γιατί δεν τον έχω ακούσει. Για τον ήχο του σχολίασα μόνο.

Όσο για DAC, μπορείς να διαλέξεις μεταξύ αυτού της MF, του Beresford ή αυτού της Cambridge Audio. Κατά την γνώμη μου πολύ καλά όλα στα λεφτά τους.

Καλα θα ηταν να γραψει καποιος που εχει στην κατοχη του τον Destiny,
και να κανει την συγκριση με αλλους ενισχυτες που ακουσε πριν την αγορα του και μετα.

Εχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα στη Θεσσαλονικη, ωστε να μπορεσω να ακουσω τα Epos με τον Destiny και τον Harman Kardon. (θα βρισκομαι για λιγες ημερες)

Ευχαριστω