Παιδια γεια σας πιστευω να ποσταρω στο σωστο thread αν οχι μπορειτε να το μεταφερετε στο αναλογο therad.Θελω την βοηθεια σας γιατι δεν βγαζω ιδιαιτερη ακρη.
Εχω ενα netbook με τα εξης χαρακτηριστικα ...
CPU... AMD C60 (1.0 GHz) με 1MB L2 cache
Display...ανάλυση 1366 x 768
Μνημη 2γιγα (δεν αναβαθμιζεται παρπαπανω)
Καρτα γραφικων AMD Radeon HD 6290M που τραβαει γυρω στα 350mb απο τα 2γιγα
Και τρεχει win7 starter 32bit
Τον χρησημοποιω για internet/word/excel αλλα βλεπω και καμια σειρα και καμια ταινια.
Σαν player χρησημοποιω το VLC μιας και τα παιζει ολα ,αλλα εχω θεματα (σε καποιες φασεις αργη κινηση) με HD βιντεο (οχι σε ολα τα αρχεια ομως),παιζω 720p εννοειται.
Υπαρχει καποιος player που να ειναι πιο "ελαφρυς" out of the box (γιατι η αληθεια ειναι οτι αρχισα να διαβαζω για τον MPHC και πελαγωσα με τις ρυθμισεις που χρειαζεται ) και σχετικα ποιοτικος η καποιες ρυθμισεις για τον VLC (εχω δοκιμασει καποιες αλλα δεν ειχα και τα απολυτα αποτελεσματα).
Εχω ενα netbook με τα εξης χαρακτηριστικα ...
CPU... AMD C60 (1.0 GHz) με 1MB L2 cache
Display...ανάλυση 1366 x 768
Μνημη 2γιγα (δεν αναβαθμιζεται παρπαπανω)
Καρτα γραφικων AMD Radeon HD 6290M που τραβαει γυρω στα 350mb απο τα 2γιγα
Και τρεχει win7 starter 32bit
Τον χρησημοποιω για internet/word/excel αλλα βλεπω και καμια σειρα και καμια ταινια.
Σαν player χρησημοποιω το VLC μιας και τα παιζει ολα ,αλλα εχω θεματα (σε καποιες φασεις αργη κινηση) με HD βιντεο (οχι σε ολα τα αρχεια ομως),παιζω 720p εννοειται.
Υπαρχει καποιος player που να ειναι πιο "ελαφρυς" out of the box (γιατι η αληθεια ειναι οτι αρχισα να διαβαζω για τον MPHC και πελαγωσα με τις ρυθμισεις που χρειαζεται ) και σχετικα ποιοτικος η καποιες ρυθμισεις για τον VLC (εχω δοκιμασει καποιες αλλα δεν ειχα και τα απολυτα αποτελεσματα).