Ελαφρυς Player για netbook

NikTsel

Senior Member
6 November 2007
476
Αθηνα ,Κεντρο
Παιδια γεια σας πιστευω να ποσταρω στο σωστο thread αν οχι μπορειτε να το μεταφερετε στο αναλογο therad.Θελω την βοηθεια σας γιατι δεν βγαζω ιδιαιτερη ακρη.
Εχω ενα netbook με τα εξης χαρακτηριστικα ...
CPU... AMD C60 (1.0 GHz) με 1MB L2 cache
Display...ανάλυση 1366 x 768
Μνημη 2γιγα (δεν αναβαθμιζεται παρπαπανω)
Καρτα γραφικων AMD Radeon HD 6290M που τραβαει γυρω στα 350mb απο τα 2γιγα
Και τρεχει win7 starter 32bit
Τον χρησημοποιω για internet/word/excel αλλα βλεπω και καμια σειρα και καμια ταινια.
Σαν player χρησημοποιω το VLC μιας και τα παιζει ολα ,αλλα εχω θεματα (σε καποιες φασεις αργη κινηση) με HD βιντεο (οχι σε ολα τα αρχεια ομως),παιζω 720p εννοειται.
Υπαρχει καποιος player που να ειναι πιο "ελαφρυς" out of the box (γιατι η αληθεια ειναι οτι αρχισα να διαβαζω για τον MPHC και πελαγωσα με τις ρυθμισεις που χρειαζεται ) και σχετικα ποιοτικος η καποιες ρυθμισεις για τον VLC (εχω δοκιμασει καποιες αλλα δεν ειχα και τα απολυτα αποτελεσματα).
 
Thanks και παλι...
Σε πρωτη γρηγορη ματια παιζει πολυ καλα στα αρχεια που εχω τωρα στην διαθεση μου τωρα εγκαθιστω και το DirectX και νομιζω θα ειμαι κομπλε!!!!!!!
 
Ξερω το τραβαω απο τα μαλια αλλα με βαλατε στο τριπακι με τον MPCHC .Για την χρηση που περιγραφω παραπανω εχει νοημα να ασχοληθω με εξωτερικα φιλτρα LAV/Madvr (για απλη θεαση στο λαπτοπ) ?
Θα βαρυνει? ,θα εχω καλυτερο αποτελεσμα?Παντως μαμισιο δεν εχω θεματα so far.
 
MADVr ούτε για αστείο. LAV μπορεις να δοκιμάσεις αν και δε νομίζω να σου δώσει κάτι παραπάνω στη μικρή οθόνη του netbook.