Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Τι μάρκα προτιμάτε;

• Total voters
    0
ContiSportContact™ 3 στο 306 και ContiEcoContact™ 3 στο Punto της γυναίκας Βλάση...

Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Ποσο παει η τετραδα των 4 Continental sport 17αρια?

Ναθ..για διάσταση 225/50/16 που με ενδιαφέρει τα βρήκα 645 ευρώ..(ακριβά βέβαια δε λέω,αλλά αξίζουν)
Τώρα για 17αρια ανάλογα βέβαια δε θα χει κανα 100-120 ευρώ παραπάνω....

Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Ναθ..για διάσταση 225/50/16 που με ενδιαφέρει τα βρήκα 645 ευρώ..(ακριβά βέβαια δε λέω,αλλά αξίζουν)
Τώρα για 17αρια ανάλογα βέβαια δε θα χει κανα 100-120 ευρώ παραπάνω....

Από περιέργεια πήρα τον Χατζηγεωργίου να τον ρωτήσω, για μερτσέντα ή για bmw είναι τα λάστιχα ??????

Την τιμή που έγραψες την βρήκε ολίγον τσιμπημένη.....

Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Από περιέργεια πήρα τον Χατζηγεωργίου να τον ρωτήσω, για μερτσέντα ή για bmw είναι τα λάστιχα ??????

Βρε Αντωνη, κανε μια παλλικαρια αμα δεν βαριεσαι και ρωτα τον για 4 supersportconti 3, διαστασεων
2 Χ 225/45/18 &
2 Χ 255/35/18

Απ'ότι βλέπω ο μόνος "παλαβός" είμαι εγώ. Μετά από δύο χρόνια χρήσης άλλαξα τα Pirelli P-Zero nero και έβαλα Avon!!!!!!!
Ευτυχώς που τον χρόνο αυτό που τα έχω το αμάξι κάνει σχετικά λίγα χιλιόμετρα γιατί θα τα είχα φάει ήδη. Καλό κράτημα αλλά πολύ μαλακά λάστιχα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

To ξέρω Αντώνη..αλλά εδώ πόσοι είναι οι λαστιχάδες νομίζεις,και τι τιμές να σου κάνουν;

Re: Απάντηση: Ελαστικά Αυτοκινήτων ή Μηχανών...

Δηλαδη? Δηλαδη?

Αυριο παω για αγορα...
Υπαρχει καποια προταση για ελαστικα για περ. 900 χιλιομετρα/εβδομαδα (Τουοτα (!) Αβενσις 1600κ.ε.).

michelin primacy hp
continental prenium contact 2

Εγώ σαν πιο "καινούριος" πήγαινα για Pirelli P Zero (κρίνοντας απ τη διάρκεια και τη συμπεριφορά που είχαν τα παλιά μας ελαστικά,στο σαραβαλάκι),αλλά δεν υπήρχαν όταν τα ήθελα.
Michellin είχαν αυξήσει ήδη πολύ τις τιμές (τις αύξησε ξανά και πρόσφατα) και μου τα ψιλοαπέρριψαν ως "πολυ μαλακά".
Continental επίσης δεν..ετοιμοπαράδοτα.
Ετσι έβαλα τα Goodyear F1 Asymmetric, 225/45/17.
( τα μαμά ήταν τα φτηνά της Hankook..)

Ζεσταίνονται πολύ γρήγορα,το "αμαξάκι" μου απέκτησε ένα κράτημα απίστευτο,ειδικά σε στροφές,η άνεση και η αίσθηση είναι λες και ανέβηκε κατηγορία, αλλά πιστεύω πως στο φρενάρισμα τα Zero ή μάλλον τα ContiContact sport (2&3)θα απέδιδαν καλύτερα.

Εννοείται πως δεν ξέρω τί να ψηφίσω..
Αυτά που έχω ή αυτά που προτιμώ ή θα βάλλω στην επόμενη τοποθέτηση?

αμαξάκι με 225/45/17 ????

πέρα απο την πλάκα αν μιλάμε για αυτοκίνητο πόλης είναι way too much αυτή η διάσταση Δημήτρη..

αμαξάκι με 225/45/17 ????

πέρα απο την πλάκα αν μιλάμε για αυτοκίνητο πόλης είναι way too much αυτή η διάσταση Δημήτρη..

Μικρομεσαίο είναι βρε Τζιμη.:ernaehrung004:
Το i30 έχω.

Πάντως έχω δεί και Clio με μεγαλύτερα !!!:award: