Electro World Eγκαινια ... Help !

Ακουστε πλακα.

Ενας φιλος ειχε στηθει απο τις 7 το πρωι.
Μπηκε στις 11:10.
Καρφωτος για την σονυ, σονυ παπαλα.

Με παιρνει τηλ. και μου λεει

Τελος οι σονυ, να παρω μια σαμσουνγκ επισης 46αρα στα 999 ?

Δεν εχω ιδεα, οτι σου κατεβει του λεω

Πριν 5 λεπτα με ξαναπερνει.

_ Ειναι μια κυρια εδω που εχει παρει την σονυ, και μου λεει αν την θελω, (μιας και μιλησε με τον γιο της) και προτιμα την σαμσουνγκ !

Ερε πλακες...

Re: Απάντηση: Electro World Eγκαινια ... Help !

Μαζεύτηκαν εκεί πάνω από 6000 άτομα; !!!
Όλοι αυτοί θέλουν να αγοράσουν TV και Bluray;
Αν όλοι αυτοί είχαν μαζευτεί έξω από τη βουλή και φώναζαν, ίσως κάτι να πήγαινε καλύτερα στον τόπο.

Πέστα ρε συ Μιχάλη ! :grandpa:

Απάντηση: Re: Electro World Eγκαινια ... Help !

αυτες ειναι οι σημερινες μας αξιες.......τι μας εκπλησσει ?

H διαρκεια της βλακειας, και η παντελη ελλειψη προσπαθειας βελτιωσης στον τροπο σκεψης ισως ? -bye-

Re: Απάντηση: Re: Electro World Eγκαινια ... Help !

H διαρκεια της βλακειας, και η παντελη ελλειψη προσπαθειας βελτιωσης στον τροπο σκεψης ισως ? -bye-

ολου του "συγχρονου" πολιτισμου οι πολιτες ετσι συμπεριφερονται πια......

οχλος προς πλιατσικο....

Re: Απάντηση: Re: Electro World Eγκαινια ... Help !

ολου του "συγχρονου" πολιτισμου οι πολιτες ετσι συμπεριφερονται πια......

οχλος προς πλιατσικο....

Δεν ξερω για τους αλλους συγχρονους πολιτισμους αλλα για τον Ελληνικο θα συμφωνησω.... οχλος και πλιατσικο...

απο τη θεση σταθμευσης, απο την προτεραιοτητα στο δρομο, απο τη θεση στο λεωφορειο, απο την καρεκλα στο μπαρ, απο την ουρα στα ταμεια, απο τα σκουπιδια στο δρομο.... τα ηλεκτρονικα θα γλιτωναν?

Οι αλυσίδες αυτές των ηλεκτρονικών έχουν βρει πρόσφορο έδαφος εν Ελλάδι κ κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν ένα κομμάτι της πίτας.....εμείς φταίμε.....

ρε παιδιά, εγώ και τσάμπα να μου την έδιναν , να μου την χάριζαν την ρημάδα την 46άρα, δεν καθομουν σε ουρά 6000 ατομων να την πάρω...

μήπως τελικά έχω εγώ το πρόβλημα?

Απάντηση: Re: Electro World Eγκαινια ... Help !

ρε παιδιά, εγώ και τσάμπα να μου την έδιναν , να μου την χάριζαν την ρημάδα την 46άρα, δεν καθομουν σε ουρά 6000 ατομων να την πάρω...

μήπως τελικά έχω εγώ το πρόβλημα?

Αν, λέω ΑΝ, είχες στο πρόγραμμα να πάρεις μια 46" κ θα έδινες 1500-2000 ευρώ, τότε αξίζει να στηθείς κ να δώσεις 900 ευρώ, γλυτώνεις άλλα τόσα ! :a0210:

Άκουσα για ποδοπατήματα, βγαλμένα παπούτσια και ασθενοφόρο… όλες οι φήμες είναι φήμες

12:00 μπαίνω στο SATURN,απέναντι το απόλυτο μπάχαλο....
Και στο SATURN βλέπω πολλούς με φορτωμένες ''πενηνταδυαρες'',πάω κοντά και βλέπω 52''Μ86 SAMSUNG 1190 ευρω........

Μια ακομη πρωτεια του ΑVCLUB
μετεδωσε πρωτο σε ολο τον κοσμο
το εντυπωσιακο γεγονος

οταν ομως υπαρχει ο ανταγωνισμος
το DVD player εφθασε να στοιχιζει οσο ενα κιλο φετα

ΑΒ......... 1 κιλο φετα 8.40 ευρω
ELECTRO........ DVD SCHAUBLORENZ 9.90 ευρω

Last edited:
Οι αλυσίδες αυτές των ηλεκτρονικών έχουν βρει πρόσφορο έδαφος εν Ελλάδι κ κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν ένα κομμάτι της πίτας.....εμείς φταίμε.....

μηπως εδω εμεις κερδιζουμε ,γιατι υπαρχει ο ανταγωνισμος ??

.

12:00 μπαίνω στο SATURN,απέναντι το απόλυτο μπάχαλο....
Και στο SATURN βλέπω πολλούς με φορτωμένες ''πενηνταδυαρες'',πάω κοντά και βλέπω 52''Μ86 SAMSUNG 1190 ευρω........

πλάκα κανεις....

:BDGBGDB55:

Μια ακομη πρωτεια του ΑVCLUB
μετεδωσε πρωτο σε ολο τον κοσμο
το εντυπωσιακο γεγονος

οταν ομως υπαρχει ο ανταγωνισμος
το DVD player εφθασε να στοιχιζει οσο ενα κιλο φετα

ΑΒ......... 1 κιλο φετα 8.40 ευρω
ELECTRO........ DVD SCHAUBLORENZ 9.90 ευρω

Βρε που έφτασε η φέτα....:antlers:

Απο εγγύσεις στα πωληθέντα είδη τι λέει, είναι μήπως δική τους εισαγωγής και στην πιθανότητα βλάβης, ην είδατε τον Παναή?

Re: Απάντηση: Electro World Eγκαινια ... Help !

μηπως εδω εμεις κερδιζουμε ,γιατι υπαρχει ο ανταγωνισμος ??

.

Αυτο που συμβαινει ειναι το αντιθετο του ελευθερου ανταγωνισμου, δηλαδη κατι που πλησιαζει σε καρτελ.

Επειδη βγαζουν για 2 μερες 30 ειδη σε περιορισμενες ποσοτητες "για σκοτωμα", απλως για να γινει φασαρια, δεν σημαινει οτι οι τιμες πεφτουν λογω ανταγωνισμου.

Στο SATOURN πηγα 3 μερες μετα τα εγκαινια. Πηγα για να χαζεψω και αν βρω την CANON IXUS 75 που την ειχαν 99ευρω. Οντως τη βρηκα και πηρα αλλες δυο για φιλους. Επειδη εψαχνα για ενισχυτη ομως εκεινες τις μερες, εριξα μια ματια στις τιμες. Και βρηκα τον DENON 1500 να πωλειται 900 κατι ευρω οταν γενικως μπορεις να τον βρεις απο 730-750. Στα υπολοιπα των στερεοφωνικων οι τιμες ηταν αναλογα ακριβοτερες. Στα φωτογραφικα το ιδιο, εκτος απο συγκεκριμενα πραγματα.

Τον Αυγουστο εψαχνα για την CANON EOS 450. ΟΛΑ τα μεγαλα πολυκαταστηματα την ειχαν 729 αδιαπραγματευτα.

Την πηρα τελικα 675 απο καταστημα φωτογραφικων στο κεντρο.

Τηλεορασεις δε, ψωνιζω απο μικρο σχετικα μαγαζι στο Περιστερι και πετυχαινω τιμες παντα καλυτερες απο τα πολυκαταστηματα.

Αν μειωνονται οι τιμες και βελτιωνεται η ποιοτητα αυτου που παιρνεις για δεδομενα χρηματα, ειναι οχι λογω ανταγωνισμου των retailers, αλλα κατι που συμβαινει φυσιολογικα.