Electroworld offers sony kdl 46d3500

Μου κάνει εντύπωση τώρα τελευταία που όλα τα μαγαζιά κάνουνε προσφορές αυτής της τάξης χρημάτων....
Πρόκειται να πέσουν οι τιμές;
Τι γίνεται ρε παιδιά;...

Τίποτα, απλά ήρθε στην Ελλάδα το Saturn και τους τάραξε τα νερά!

Μπορει να ανεβασει καποιος το φυλλαδιο των εγκαινιων?

Λογικά θα την πάρεις όσο λέει στο site.

Το πιο πιθανο, για να μην δημιουργηθουν προβληματα ειναι να μην υπαρχει ον λαιν διαθεσιμοτητα.

Απο την αλλη, ειναι πολλα τα ειδη.

Πάντως εμπορικά και μόνο το γράφω αν είχε … το Saturn έπρεπε να χτυπήσει με κάποια προσφορά το electroworld πάνω στα εγκαίνια του.

Μην ξεχνάτε ότι είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!!

Πάντως από πολλές πηγές - φόρουμ του εξωτερικού ακούγεται έντονα το σενάριο για μεγάλη μείωση τιμών στις LCD, και ιδιαίτερα στις Σόνυ από τα Χριστούγεννα.

Το διάβασα μερικούς μήνες πριν και το θεώρησα ράδιο αρβύλα, αλλά οι αλλεπάλληλες προσφορές ίσως είναι προάγγελος των επιπτώσεων της μαζικότερης παραγωγής, νέων εργοστασίων, ή και νέων τεχνολογιών.

Πάντως εμπορικά και μόνο το γράφω αν είχε … το Saturn έπρεπε να χτυπήσει με κάποια προσφορά το electroworld πάνω στα εγκαίνια του.

Μην ξεχνάτε ότι είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!!

Δεν νομίζω ότι το Saturn έχει κανένα όφελος από το να χτυπήσει το electroworld στα εγκαίνια του. Το όνομα στη Ελληνική αγορά το απέκτησε έτσι και αλλιώς αμέσως με τις προσφορές του τις προηγούμενες εβδομάδες. Το θέμα είναι αν το Electroworld θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό σε βάθος χρόνου απέναντι από το Saturn..

εντάξει παιδιά εδώ που τα λέμε, τα προϊόντα που κάνουν προσφορές δεν είναι και τίποτα φρεσκαδούρα. Ξεστοκάρισμα κάνουν. Ο χώρος κοστίζει την σήμερον ημέρα.

Εγώ νομίζω ότι όλα αυτά τα καταστήματα έχουν κράχτες κατά καιρούς με στόχο να σε βάλουν μέσα. Ετσι και μπεις και απλώσεις το χέρι σου σε τίποτα άλλο εκτός των προσφορών, έχουν βγάλει τα σπασμένα.... (βλ. super market).
Αν έχεις κανά κολλητό μαγαζί μπορείς να πετύχεις πιστεύω παρόμοιες τιμές.
Το μόνο καλό σε όλα αυτά τα ηλεκτρομάγαζα είναι ότι βλέπεις μαζεμένη μεγάλη ποικιλία.

Οι προσφορές σε περιορισμένο αριθμό των εγκαινίων είναι καθαρά τακτική μάρκετινγκ για να διαφημιστεί η εταιρία. Οι προσφορές που γίνονται στη συνέχεια κατά καιρούς έχουν διπλό ρόλο, ξεστοκάρισμα αλλά λειτουργούν και ως κράχτες. Βέβαια για να μπορείς να κάνεις τέτοιες προσφορές συνέχεια έστω και σε παλιότερα κομμάτια, χρειάζεσαι ένα τεράστιο στοκ που μόνο τέτοιοι κολοσσοί μπορούν να το κάνουν. Σε κάποια από αυτά τα προϊόντα μπορείς ίσως να πετύχεις αντίστοιχες τιμές και αλλού αλλά όχι παντού και για όλα.

Re: Απάντηση: Electroworld offers sony kdl 46d3500

εντάξει παιδιά εδώ που τα λέμε, τα προϊόντα που κάνουν προσφορές δεν είναι και τίποτα φρεσκαδούρα. Ξεστοκάρισμα κάνουν. Ο χώρος κοστίζει την σήμερον ημέρα.

Τάσο δε νομίζω. Ένα φίλος πήρε μιά Samsung 42'' LCD την τελευταία σειρά από Κωτσόβολο την προηγούμενη εβδομάδα 300 και κάτι ευρώ κάτω. Ήταν προσφορά για λίγες μέρες.
Επίσης προσφορά είχε και την ίδια το Σάββατο στο fnak...
Κάτι παίζεται...

Άσχετο όμως αυτό.
Εγώ το ανέφερα για το ότι βγήκε σε προσφορά για μερικές μέρες τόσο κάτω απο την τιμή της. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την προσφορά της Sony του thread.