ELECTROWORLD

GeoGeoGeo

Supreme Member
28 March 2007
3,497
Λοιπόν,δεν ξέρω αν γνωρίζετε για αυτήν την αλυσίδα αλλά ανοίγει και αυτή στη ελλάδα και μάλιστα στην πατρίδα σαλονίκη!!Τα εγκαίνια είναι αύριο πρωί στις 9!!Το θέμα λοιπόν είναι το φυλλάδιο που τύπωσε που όπως καταλαβένετε έχει φοβερές τιμές!!!Εκτός από τις 3 τηλεοράσεις που αφορούν το τμήμα θα ποστάρω και μια άλλη φοβερή!!!
LG 32LC2R 499E!!!!!(´250τεμάχια)
PHILIPS 42PF5331 899E!!!!(100τεμάχια)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΗ
DVD PLAYER MATSUI 10E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και φυσικά αντίδραση από την Ηλεκτρονική Αθηνών
LG 32LC2R 489E
PHILIPS 32PF7331 699E!!!!

Εντάξει τώρα ..... δεν θα στηθώ και με sleeping bag απ' έξω για να το προλάβω:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: ELECTROWORLD

Και φυσικά αντίδραση από την Ηλεκτρονική Αθηνών
LG 32LC2R 489E
PHILIPS 32PF7331 699E!!!!

Ρε τους π...δες τι βγάζουν ? αλήθεια πόσα χρόνια πίσω σε τεχνολογία πρέπει να γυρίζουμε για να ξεστοκάρουν κάποιοι που θέλουν να μας πουλήσουν " φύκια για μεταξωτές κορδέλλες" άραγε ?

Καλά η LG είναι ασχολίαστη!Αλλά η Philips φένεται καλή περιπτωσούλα...

Mα τι αισχρό μαγαζί!!! Μιά από τα ίδια, μια άλλη Media Markt....Πολύ φθήνια σε διακόσμιση καί αν σκεφτεί κανείς ότι εκεί ήταν οι κινηματογράφοι Village του έρχεται να ξεράσει από αυτό που βλέπει. Πανέρια και γκρί μοκέτα, οικογένειες, Γιουγκοσλάβοι κλπ όλοι έτρεξαν για τα φθηνά...
Αμ δέ!!! Εκτός από τις προσφορές του φυλαδίου, που και αυτές δεν είναι τίποτα ιδιαίτερες, τα άλλα φωτιά και λάβρα!!!
Πχ Sony 32d3000 που τόσο μιλάμε 1392!!! Στο Πλαίσιο -92...
Pioneer 507 3800 !!!
Philips 37pf9731 2880!!!
Eν τω μεταξύ απέναντι ακριβώς βρίσκεται ο Κωτσόβολος του ιδίου γκρούπ!!! ¨Αν δεν δείτε τις Sony, Philips, Toshiba στους δικούς τους χώρους για τις τηλεοράσεις και τις δείτε στον υπόλοιπο χώρο θα ξεράσεται...Ένα μάτσο μπάζα... Πάντως κοιτάζοντές τες όλες μαζί, καμιά 20 τηλεοράσεις , να παίζουν το ίδιο υλικό αυτή που μου έκανε μπάμ ήταν η Pioneer 507!!! Tί πήγα πιό κοντά, τι πήγα 10 μέτρα διαγωνίως....αυτή ξεχώριζε!!! Ένα μαύρο μα τι μαύρο , ένα μαύρο ΜΑΥΡΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ!!!

Δηλαδή μάπα το καρπούζι?Οι τηλεοράσεις είναι χωρισμένες σε τομείς?(ανα εταιρία?)

Δηλαδή μάπα το καρπούζι?Οι τηλεοράσεις είναι χωρισμένες σε τομείς?(ανα εταιρία?)

Τις έχει όλες μαζί και κάπου στα αριστερά σου, όπως τις βλέπεις υπάρχουν τα stand των εταιρειών Sony , Philips, Toshiba . Μοιάζει η τοποθέτηση του Mega Κωτσόβολου....αλλά επί το φθηνιάρικο!!! Και είναι χωρισμένες φυσικά άνα ιντσα. Οι τιμές τίποτα ιδιαίτερο. Πουλά τα ίδια με το αδελφό Κωτσόβολο στο οποίο πήγα μιά βόλτα και είχε κόσμο αλλά κάπως άδειο από εμπόρευμα μου φάνηκε. Πιο άπλα, πιό τακτοποιημένος....

Πήγα και εκεί στις τηλεοράσεις και είδα ότι πουλήθησαν οι Pioneer 436 που είχε προσφορά ως display κομμάτια προς 960 ευρώ!!! Είχαν ψηφιακό δέκτη αλλά 1 HDMI δυστηχώς...

Καλά ειπα και εγώ σιγά μην δώσει ο Κωτσόβολος (Dixons) τίποτα καλό...

Δειτε τιμές (ευτυχώς δεν εχει στην Αθήνα και με βγάζει από τον κόπο να χάσω την ώρα μου...)

www.electroworld.gr

Καλά ειπα και εγώ σιγά μην δώσει ο Κωτσόβολος (Dixons) τίποτα καλό...

Δειτε τιμές (ευτυχώς δεν εχει στην Αθήνα και με βγάζει από τον κόπο να χάσω την ώρα μου...)

www.electroworld.gr

Eίναι ακριβώς ίδιο site με αυτό του Κωτσόβολου!!Τα χρώματα αλλάζουν, τα ίδια ακριβώς προιόντα έχουν. Πάτε Εικόνα και θα δείτε....
Αυτά τα site είναι για τους πρωτάρηδες στο ιντερνέτ. Όσοι δεν ξέρουν , λένε ...αααα ας πάω να ψωνήσω ηλεκτρονικά, να δώ πως είναι ...

Που θα πάει ο πρωτάρης? Στις αντίστοιχες ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εμπορικών καταστημάτων. Εκεί τον περιμένουν πώς και πώς!!!!

Τις έχει όλες μαζί και κάπου στα αριστερά σου, όπως τις βλέπεις υπάρχουν τα stand των εταιρειών Sony , Philips, Toshiba . Μοιάζει η τοποθέτηση του Mega Κωτσόβολου....αλλά επί το φθηνιάρικο!!! Και είναι χωρισμένες φυσικά άνα ιντσα. Οι τιμές τίποτα ιδιαίτερο. Πουλά τα ίδια με το αδελφό Κωτσόβολο στο οποίο πήγα μιά βόλτα και είχε κόσμο αλλά κάπως άδειο από εμπόρευμα μου φάνηκε. Πιο άπλα, πιό τακτοποιημένος....

Πήγα και εκεί στις τηλεοράσεις και είδα ότι πουλήθησαν οι Pioneer 436 που είχε προσφορά ως display κομμάτια προς 960 ευρώ!!! Είχαν ψηφιακό δέκτη αλλά 1 HDMI δυστηχώς...

Απιστευτο!!!!!!!!!
(εαν το ηξερα θα χτυπαγα μια)