Σ Σταθης Banned 24 June 2006 1,175 11 April 2015 #1 Υπάρχει κάποιος που ελέγχει τη διαχείριση ή ο διαχειριστής και η άποψή του είναι υπεράνω όλων;
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 101,045 Εκεί ψηλά..... 11 April 2015 #2 Οτιδηποτε παραπονο εχεις απευθυνσου στα δυο μελή της Γενικης διαχειρισης (με πορτοκαλι χρωμα.)
Billy the Kid Moderator Staff member 28 April 2007 15,134 Αθήνα 11 April 2015 #3 Έχει να κάνει με την κατηγορία ης Φωτογραφίας φίλε μου;
Γιάννης Χατζηγεωργίου AVClub Fanatic 19 June 2006 35,670 11 April 2015 #4 Σταθης said: Υπάρχει κάποιος που ελέγχει τη διαχείριση ή ο διαχειριστής και η άποψή του είναι υπεράνω όλων; Click to expand... Οι συντονιστές ελέγχονται από τους SMs. Οι SMs ελέγχονται από την Γενική Διαχείριση. Η Γενική Διαχείριση ελέγχεται από το Δ.Σ. του σωματείου στο οποίο ανήκει το φόρουμ. Το Δ.Σ. ελέγχεται από την Γ.Σ. των μελών του σωματείου.
Σταθης said: Υπάρχει κάποιος που ελέγχει τη διαχείριση ή ο διαχειριστής και η άποψή του είναι υπεράνω όλων; Click to expand... Οι συντονιστές ελέγχονται από τους SMs. Οι SMs ελέγχονται από την Γενική Διαχείριση. Η Γενική Διαχείριση ελέγχεται από το Δ.Σ. του σωματείου στο οποίο ανήκει το φόρουμ. Το Δ.Σ. ελέγχεται από την Γ.Σ. των μελών του σωματείου.
Σ Σταθης Banned 24 June 2006 1,175 11 April 2015 #5 Kosh said: Οτιδηποτε παραπονο εχεις απευθυνσου στα δυο μελή της Γενικης διαχειρισης (με πορτοκαλι χρωμα.) Click to expand... Ευχαριστώ. Billy the Kid said: Έχει να κάνει με την κατηγορία ης Φωτογραφίας φίλε μου; Click to expand... Όχι, ενημερωτικά ρωτάω. Να 'στε καλά, καλές γιορτές!
Kosh said: Οτιδηποτε παραπονο εχεις απευθυνσου στα δυο μελή της Γενικης διαχειρισης (με πορτοκαλι χρωμα.) Click to expand... Ευχαριστώ. Billy the Kid said: Έχει να κάνει με την κατηγορία ης Φωτογραφίας φίλε μου; Click to expand... Όχι, ενημερωτικά ρωτάω. Να 'στε καλά, καλές γιορτές!
mr_rebelos Μέλος Σωματείου 10 July 2006 11,510 Κερατσίνι 11 April 2015 #7 Billy the Kid said: Έχει να κάνει με την κατηγορία ης Φωτογραφίας φίλε μου; Click to expand... 2 κατηγορίες παρακάτω.
Billy the Kid said: Έχει να κάνει με την κατηγορία ης Φωτογραφίας φίλε μου; Click to expand... 2 κατηγορίες παρακάτω.