Ελεγχος γνησιότητας

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Με την έναρξη της λειτουργίας του νέου της site η DMM έχει ενσωματώσει μια φόρμα online ελέγχου γνησιότητας των δεκτών της.

Οποιος λοιπόν έχει αμφιβολίες για την γνησιότητα του δέκτη του μπορεί να επιχειρήσει την πιστοποίηση του.

How can I find out whether my Dreambox is an original?

To verify whether you have a genuine Dreambox, Dream-Multimedia provides a quick and easy online verification, the authenticity test.
On your Dreambox you can find a plugin to generate a verification code. Please enter this displayed code in the field for the authenticity test.
Please enter the code:

Περισσότερα εδώ:
http://www.dream-multimedia-tv.de/en/authenticity-test

.......On your Dreambox you can find a plugin to generate a verification code. ........

Πόσο αόριστη θα μπορούσε να είναι η Dream Multimedia? Για πιό Plugin γίνεται η αναφορά πιο πάνω.
Δεν έχει όνομα αυτό το Plugin; :BDGBGDB55::rifle:

Μέχρι και στis οδηγίες χρήσης του Dreambox, τα screenshots είναι Γερμανικά, σε αντίθεση με την περιγραφή που είναι στα Αγγλικά. Κάνουν οικονομία στις λέξεις?

Ανυουαϊ

Θανασάκης

Last edited:
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα (30-07-09) στη σελίδα του έγκυρου γερμανικού περιοδικού "sat+kabel" το Genuine-Plugin της Dream Multimedia είναι άμεσα διαθέσιμο στα λογισμικά του DM600 και πολύ σύντομα σε όλα τα Enigma 2. Αυτός ο έλεγχος γνησιότητας θα αντικαταστήσει το ολόγραμμα ασφαλείας.

αυτό το plugin δεν μου δουλεύει.
Το έχει κάποιος για manual εγκατάσταση ??

αυτό το plugin δεν μου δουλεύει.
Το έχει κάποιος για manual εγκατάσταση ??

Εγκατάσταση του πιο latest image (κατά προτίμηση το αυθεντικό από dream multimedia). Αν βγάλει CA ERROR, είναι κλώνος. Αν δεν βγάλει, μέσα στο latest image υπάρχει το συγκεκριμένο plugin για ένα επιπλέον έλεγχο - αν και απ' όσο ξέρω κανένας κλώνος δεν είναι συμβατός με τα latest second stage loaders.