Καλησπέρα σε όλους. Στο εξοχικό , θα ήθελα να ελέγξω την κατάσταση του καλωδίου της κεραίας διότι πότε πιάνουμε μόνο την ομάδα των attica-extra κ.λ.π , σπανιότερα τα mad-mtv και πολύ πολύ πιο σπάνια τα mega-star-ant1 κ.λ.π. ανάλογα με το πώς...φυσάει (παρακαλώ μη γελάτε , είμαστε στην ψηφιακή εποχή) Βέβαια η περιοχή είναι πολύ δύσκολη (λιμανάκια κερατέας) αλλά θα ήθελα να δω μήπως θα μπορούσε να φταίει το coaxial της κεραίας. Αν γνωρίζει κάποιος πώς και αν μπορεί να το τεστάρω με ψηφιακό πολύμετρο ή αν δεν γίνεται με πολύμετρο (που ήδη διαθέτω) , αν αυτό http://www.skroutz.gr/c/706/polymetra-organa-metrhshs.html?keyphrase=CMP-RCT+31 θα μπορούσε να βοηθήσει.Υπάρχει κεραία (τρίαινα) τοποθετημένη στην ταράτσα , ενισχυτής στην κεραία και κάτω στις πρίζες (μήκος καλωδίου περίπου 10 μέτρα). Να σημειώσω πως αρκετοί γείτονες έχουν φτάσει σε απόγνωση και έχουν βάλει nova ή ote tv αλλά εγώ θέλω να το παλαίψω μιας και κάποιες στιγμές "πιάνει". Τέλος να σημειώσω πως με εσωτερική κεραία πιάνω mega - ant1 με χιόνια (αλλά ποτέ star) -Μακεδονία tv τζάμι και εγώ δεν ξέρω από που.Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια.