Έλεος με την οθόνη αφής...

Το παρουσιάζουν αρκετές συσκευές κ υποτίθεται ότι διορθώθηκε με τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού.
Maestro ποιά έχεις ; Μήπως θες αναβάθμιση ;

Μιχάλη την 4.3.3 έχω... Υποψίαζομαι κάτι... επειδή έχω φοβία με τι ακτινοβολίες, παίζει ασυναίσθητα εκεί που μιλάω να το απομακρύνω μερικά χιλιοστά απ'το αυτί μου, και να το ξαναπλησιάζω όταν δεν ακούω τον άλλον. Ίσως εκεί είναι που το "χάνει".. θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ να δω για μερικά τηλεφωνήματα...

Απάντηση: Re: Έλεος με την οθόνη αφής...

Μιχάλη την 4.3.3 έχω... Υποψίαζομαι κάτι... επειδή έχω φοβία με τι ακτινοβολίες, παίζει ασυναίσθητα εκεί που μιλάω να το απομακρύνω μερικά χιλιοστά απ'το αυτί μου, και να το ξαναπλησιάζω όταν δεν ακούω τον άλλον. Ίσως εκεί είναι που το "χάνει".. θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ να δω για μερικά τηλεφωνήματα...

Δεν κάνεις καμιά δοκιμή σε κλήση όχι δίπλα στο κεφάλι σου, αλλά κάπου αλλού, πχ σε ένα μαξιλάρι, για να δεις αν κλείνει η οθόνη ή αν μένει ανοιχτή ;

Η οθόνη κλείνει λόγο της κλίσης ή λόγο του ότι έχει αισθητήρα κοντά στο ηχειάκι που όταν τον καλύψεις σβήνει η οθόνη; Στο 3 νομίζω έτσι ήταν...