Έλεος ρε παιδιά !!!!

LOL Ναι! Εκτός την Αλβανία και την Ελλάδα, στις ελληνόφωνες χώρες, οι άσχετοι συμπεριέλαβαν και την Κύπρο !! LOL

Εγώ όσους Αλβανούς γνώρισα μιλούσαν όλοι ελληνικά... τους Κύπριους δεν τους καταλάβαίνα λολ

http://www.101languages.net/greek/

δείτε το και θα καταλάβετε. Μήπως κάτι δε σας κάθεται καλά ;;;:

Έχεις την αντύπωση ότι αυτοί που κατοικούν στη Νότια Αλβανία είναι αλβανοί; Επειδή με τη λήξη του B' Π.Π. δεν διεκδικήσαμε τίποτε, παρά μόνον, απλώς, δεχθήκαμε ό,τι μας έδωσαν, αυτό δεν σημαίνει ότι στην Αλβανία δεν μιλούν Ελληνικά. Και όχι μόνο στην Αλβανία, για να είμαστε εξηγημένοι.

Κώστα γι αυτό μου φάνηκε περίεργο , με αυτή τη λογική θα έπρεπε να αναφέρονατι και η νότια Ιταλία και άλλες περιοχές του πλανήτη που μιλάνε τα ελληνικά , αλλά με τη λογική αυτή επίσης και στην Ελλάδα με τόσους αλλοδαπούς θα μπορεί αντίστοιχα να θεωρηθει οτι στην Ελλαδα ομιλούνται Αλβανικά, Βουλγαρικά, Ρουμανικά , Ρώσικα κτλ.

Λοιπόν θέλετε να ακούσετε κάτι το τελείως κουφό;;;;;;;

Τη γνωρίζετε την ιστοριούλα ότι δήθεν οι ΗΠΑ ήταν να εκλέξουν ποιά θα είναι η επίσημη γλώσσα του κράτους κι έγινε φηφοφορία και έχασε η ελληνική από την αγγλική γλώσσα για 1 ψήφο; (προσοχή: πότε, από ποιούς κλπ δεν διευκρινίζεται ποτέ)

Ε, λοιπόν, τώρα βγήκε και η νέα βελτιωμένη έκδοση..

Μία συμφοιτήτριά μου εδώ που είναι Αλβανίδα (και επαρκώς εθνικίστρια ομολογώ, όχι ότι θεωρώ τους Αλβανούς περισσότερο εθνικιστές από τους Έλληνες, αλλά η συγκεκριμένη παίρνει έπαινο), με ενημέρωσε εμένα την άσχετη ότι όταν η Ελλάδα ήταν να αποφασίσει ποιά θα είναι η επίσημη γλώσσα του ελληνικού κράτους έγινε μια ψηφοφορία και για μία ψήφο έχασε η αλβανική!!!!! Σας... θυμίζει τίποτα;;;;

Εγώ όταν το άκουσα αυτό προσπαθούσα να την πείσω ότι κάνει λάθος, αλλά εκείνη μου λέει "μα το έχω ακούσει από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους" και της λέω "αυτός ακριβός είναι ο ορισμός του αστικού μύθου!!!"

Αχ Παναγιά μου τί άλλο θα ακούσουμε!

Lepton, πού είσαι; Πες μου τίποτα να με παρηγορήσεις!

Ρε παιδιά, πλάκα κάνω, ήμαρτον !!... σατύρισα το γεγονός ότι ενας αλβανός με το που θα κάτσει 1-2 μήνες στην Ελλάδα έχει μάθει την γλώσσα και συννενοείσαι μαζί του αμέσως... Αντίθετα οι κύπριοι που μιλάνε ούτως ή άλλως ελληνικά λόγω προφοράς δεν μπορείς να τους καταλάβεις αν δεν αφήσουν την ντοπιολαλιά τους...

Re: Απάντηση: Έλεος ρε παιδιά !!!!

Έλενα, πες της ότι όντως έτσι έγινε: η μία ψήφος διαφορά ήταν της Ρωσίας! :flipout:

Ας μην έδινε απλόχερα η Κύπρος το δωδεκάρι της θα σας έλεγα εγώ τί ελληνικά θα μιλάγατε όλοι:flipout: !

Απάντηση: Re: Έλεος ρε παιδιά !!!!

Κώστα γι αυτό μου φάνηκε περίεργο , με αυτή τη λογική θα έπρεπε να αναφέρονατι και η νότια Ιταλία και άλλες περιοχές του πλανήτη που μιλάνε τα ελληνικά , αλλά με τη λογική αυτή επίσης και στην Ελλάδα με τόσους αλλοδαπούς θα μπορεί αντίστοιχα να θεωρηθει οτι στην Ελλαδα ομιλούνται Αλβανικά, Βουλγαρικά, Ρουμανικά , Ρώσικα κτλ.
Υπάρχει μια χαόδες διαφορά.
Ή βόρειος Ήπειρος που βρίσκεται στα όρια της σημερινής Αλβανίας, είναι Ελληνικά εδάφη υπο κατοχή.
Εν αντιθέση με τους αλβανούς, ρώσους κλπ του παραδείγματός σου, που είναι μετανάστες.