Ελεος !!!

Μα ο γλυκάνισος είναι μυρωδικό..
Γι αυτό βγαίνει και σε δυο εκδοχές το Άγιο τσιπουράκι..
 
Ειναι υπευθυνο αυτο?

Μαλλον ναι:

"Το διπλοαποσταγμένο τσίπουρο, όμως, είναι καθαρότερο και λεπτότερο σε άρωμα και γεύση. Στη δεύτερη απόσταξη είναι δυνατόν να προσθέσουμε αρωματικές πρώτες ύλες όπως γλυκάνισο, μάραθο, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο και μαστίχα. Μετά τη δεύτερη απόσταξη αφαιρούμε το πρώτο 0.5 με 1 λίτρο."
 
Μερικοί μερακλήδες που φτιάχνουν τσίπουρο για πάρτη τους το περνάνε και απο τριπλή απόσταξη..
Εκεί να δεις για τι "Αγιασμό" μιλάμε..
 
Τσααααα, σας βρήκα τσιπουροπατέρες....

Επιστρέφω σε 10'....
 
Συνέχεια της τσιπουροσυζήτησης θα δωθεί αργότερα..
Παρακαλούνται οι γνώστες όπως επίσης και οι φιλοτσίπουροι να παρευρεθούν σ' αυτήν την υπέροχη τσιπουροσυζήτηση που θα ακολουθήσει!
Για την ώρα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια απο την δουλειά, πάω σπίτι να βάλω ένα τσιπουράκι με γλυκάνισο και συνεχίζουμε!:BDGBGDB55:

Υ.γ Εκτός κι αν δεν θέλει ο Ντίνος να του χαλάσουμε το θέμα..
Ντίνο, it's up to you...
Υ.γ2 Αντώνη, μέσω Μπουτάν θα επέστρεφες??:flipout:
 
Επέστρεψα σε 10' χτύπησα πόρτα αλά στου κουφού την πόρτα πήγα για σουβλάκια!!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:
 
Είσαι καταστροφή ρε Ντίνο...

Όπου πας τα κάνεις....................
Έτοιμος είμαι για μπαν αλλά άσε...