"Το διπλοαποσταγμένο τσίπουρο, όμως, είναι καθαρότερο και λεπτότερο σε άρωμα και γεύση. Στη δεύτερη απόσταξη είναι δυνατόν να προσθέσουμε αρωματικές πρώτες ύλες όπως γλυκάνισο, μάραθο, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο και μαστίχα. Μετά τη δεύτερη απόσταξη αφαιρούμε το πρώτο 0.5 με 1 λίτρο."
Συνέχεια της τσιπουροσυζήτησης θα δωθεί αργότερα..
Παρακαλούνται οι γνώστες όπως επίσης και οι φιλοτσίπουροι να παρευρεθούν σ' αυτήν την υπέροχη τσιπουροσυζήτηση που θα ακολουθήσει!
Για την ώρα την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια απο την δουλειά, πάω σπίτι να βάλω ένα τσιπουράκι με γλυκάνισο και συνεχίζουμε!:BDGBGDB55:
Υ.γ Εκτός κι αν δεν θέλει ο Ντίνος να του χαλάσουμε το θέμα..
Ντίνο, it's up to you...
Υ.γ2 Αντώνη, μέσω Μπουτάν θα επέστρεφες??