supacoopa AVClub Addicted Member 19 June 2006 2,422 Athens 14 October 2009 #1 Να κανω μια συντομη και απλη ερωτηση στους γκουρου της δορυφορικης... Ποια ελευθερα HD καναλια μπορουμε να δουμε στους Astra - Hotbird με εντελως "απειραχτο" δεκτη ? Ευχαριστω
Να κανω μια συντομη και απλη ερωτηση στους γκουρου της δορυφορικης... Ποια ελευθερα HD καναλια μπορουμε να δουμε στους Astra - Hotbird με εντελως "απειραχτο" δεκτη ? Ευχαριστω
AFam AVClub Fanatic 11 September 2006 26,961 14 October 2009 #2 http://gr.kingofsat.net/hdtv.php όλα τα HD από όλους τους δορυφόρους. Τα ελεύθερα είναι σε μπεζάκι....
http://gr.kingofsat.net/hdtv.php όλα τα HD από όλους τους δορυφόρους. Τα ελεύθερα είναι σε μπεζάκι....
AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 14 October 2009 #3 Με λίγα λόγια, στον Hotbird κανένα. Στον Astra, 6-7 γερμανικά.. Η εμπορευματοποίηση του νέου είδους (HDTV), δεν αφήνει περιθώρια..
Με λίγα λόγια, στον Hotbird κανένα. Στον Astra, 6-7 γερμανικά.. Η εμπορευματοποίηση του νέου είδους (HDTV), δεν αφήνει περιθώρια..
Athanasis AVClub Enthusiast 3 August 2009 927 15 October 2009 #4 supacoopa said: .... Ποια ελευθερα HD καναλια μπορουμε να δουμε στους Astra - Hotbird με εντελως "απειραχτο" δεκτη ? .... Click to expand... Δεν μπορώ να έχω γνώμη. Ο δέκτης μου είναι ευλογημένος απο τον Πάπα της Ρώμης. :angel: Κουβέντες Κλάσης Αθανάσης
supacoopa said: .... Ποια ελευθερα HD καναλια μπορουμε να δουμε στους Astra - Hotbird με εντελως "απειραχτο" δεκτη ? .... Click to expand... Δεν μπορώ να έχω γνώμη. Ο δέκτης μου είναι ευλογημένος απο τον Πάπα της Ρώμης. :angel: Κουβέντες Κλάσης Αθανάσης
zoomzoom2 New member 30 June 2009 49 Αθηνα 18 October 2009 #5 υπαρχουν ελευθερα HD καναλια στον ASTRA
AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 18 October 2009 #6 Ναι, υπάρχουν, αλλά διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα? Anixe HD, Arte HD, Servus HD TV, Astra HD promo, Das Erste HD promo, ZDF HD promo, Eins Festival HD promo.
Ναι, υπάρχουν, αλλά διάβασες τα προηγούμενα μηνύματα? Anixe HD, Arte HD, Servus HD TV, Astra HD promo, Das Erste HD promo, ZDF HD promo, Eins Festival HD promo.